• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar kesinlikle istediğinizi net söyleyin dra bırakmayın 350 den Aşağıda taktırmayın tamam benimkiler iyide bi tık daha büyük olsun isterdim hiç meme dokum yoktu onuda hesaba katmak lazım meme dokun olmayınca 375 bile kaldırır ama varsa 325 350 iyi olur bence

Canim senin kilon boyun kac ? Cc lerin kucukmus nasil duruyorlar sende ?
Boy 160 kilo 45 canim göğüs kafesim dar ve daha da onemlisi derim çok gergin olduğu için öyle takıldı.. şu anda memnunum ama hala sargili .. öncesinde hiç yok gibi olduğu için bir de baya bi minyon olduğum için ccde benim açımdan bi sorun yok canim

Kızlar kesinlikle istediğinizi net söyleyin dra bırakmayın 350 den Aşağıda taktırmayın tamam benimkiler iyide bi tık daha büyük olsun isterdim hiç meme dokum yoktu onuda hesaba katmak lazım meme dokun olmayınca 375 bile kaldırır ama varsa 325 350 iyi olur bence

bugün bunu düşünmüştüm ben. biraz dokum var alt kısımlarda. şimdi 300-325 high profile'larda en beğendiğim sonuçlar hiç dokusu olmayanlarda kas altına konan ameliyatlardı. yani bana 325 takılsa belki çok abartı duracak belki de doğal büyük duracak. çok karışık bir iş hakikaten.

en iyisi doktora fotoğraf gösterip cc ve tekniğe pek kafa yormamak

Tabi ki vucut olculerine gore degisir minyon musun bilmiyorum ama doktor banada 285 civari kasalti takariz demisti bide eskiye gore dusun hic olmamasindan iyidir :)
bugün bunu düşünmüştüm ben. biraz dokum var alt kısımlarda. şimdi 300-325 high profile'larda en beğendiğim sonuçlar hiç dokusu olmayanlarda kas altına konan ameliyatlardı. yani bana 325 takılsa belki çok abartı duracak belki de doğal büyük duracak. çok karışık bir iş hakikaten.

en iyisi doktora fotoğraf gösterip cc ve tekniğe pek kafa yormamak

325 high profil doğal duruyor ama dolgun dursun yaptırdığına değsin istiyosan en az 350 bence

325 high profil doğal duruyor ama dolgun dursun yaptırdığına değsin istiyosan en az 350 bence

350'yi benim bedenim kaldırır mı bilmiyorum canım, çok aşırı büyük olabilir.. çünkü burada biraz dokusu olup 300 high taktıranlarda sonuç baya dolgundu. 350 çok abartı olabilir..

350'yi benim bedenim kaldırır mı bilmiyorum canım, çok aşırı büyük olabilir.. çünkü burada biraz dokusu olup 300 high taktıranlarda sonuç baya dolgundu. 350 çok abartı olabilir..
Tabiki senin tercihin ama ben şimdi yaptıracak olsam daha dogun isterim

Benim tek korkumda büyük olması. Kucuk olursa cok uzulmem ama buyuk olursa resmen bunalima girerim heralde.. ah su natrelle pahali olmasaydi :( kızlar mentorla arasindaki fiyat farki nekadardir bilen var mi ?

Eger parayi ayarlayabilirsem tabi birde doktoru ;
Dual plan natrelle high profil 300 cc yuvarlak protez düşünüyorum
boyum 163 kilom 48-50 arasi ama genelde 48 diyelim ve gogus dokum nerdeyse yok denecek kadar minik
sizce nasil durur 300 cc ?
( Dekolte istiyorum )

Benim tek korkumda büyük olması. Kucuk olursa cok uzulmem ama buyuk olursa resmen bunalima girerim heralde.. ah su natrelle pahali olmasaydi :KK43: kızlar mentorla arasindaki fiyat farki nekadardir bilen var mi ?
Doktor bana mentorla allerganın fiyatı aynı dedi natrella allergan aynıymış bu forumda öğrendiğim kadarıyla.bir de fizik ölçüleri sana yakın olup hiç meme dokusu olmayıp 300cc protez taktırankara bak doktorda da 300cc protezi sütyenin içine koyup üstüne kıyafetini giyip nasıl durduğuna bak Bayağı fikir verir bence

evet natrelle, allergan isimli yabancı ilaç firmasının ürettiği meme protezlerinin markası. gerçi iyi doktor bulduktan sonra mentor natrelle pek farketmiyor bence. zira bmw ile mercedes'i kıyaslamak gibi bi şey diyorlar bu 2 markayı kıyaslama için.

dün kamran bey ile olan randevumu bugüne erteledim ben de. akşamüstü görüşeceğiz.

Doktor bana mentorla allerganın fiyatı aynı dedi natrella allergan aynıymış bu forumda öğrendiğim kadarıyla.bir de fizik ölçüleri sana yakın olup hiç meme dokusu olmayıp 300cc protez taktırankara bak doktorda da 300cc protezi sütyenin içine koyup üstüne kıyafetini giyip nasıl durduğuna bak Bayağı fikir verir bence
Aynı mı ! Ben daha pahali diye duydum hatta bi doktorun yardimcisiyla gorustugumde o da dedi pahali diye. Senin doktorun kim canim ?

evet natrelle, allergan isimli yabancı ilaç firmasının ürettiği meme protezlerinin markası. gerçi iyi doktor bulduktan sonra mentor natrelle pek farketmiyor bence. zira bmw ile mercedes'i kıyaslamak gibi bi şey diyorlar bu 2 markayı kıyaslama için.

dün kamran bey ile olan randevumu bugüne erteledim ben de. akşamüstü görüşeceğiz.
kalite olarak aynıymış zaten ama allergan daha yumuşak tercih sebebim bu oldu yoksa doktor mentoru tavsiye etmişti

bir de bazen high profilin çıkıklığından korkup mod plus'a kayıyo aklım.
hiç göğsün yoksa high profil olur bence bana memenin şekli sivri high profil koyarsam ağzına girecek gibi durur deyip normal profil koydu hiç sivri durmuyor şimdi eskisinden yuvarlak ben seviyordum uçlarının sivri olmasını

arkadaşlar ameliyat üzerinden 10 gün geçti ancak doktorum masaj önermiyor silikonun yüzeyi pürüzlü olduğu için masaj sorun çıkarabilirmiş. yüzeyi pürüzlü protez taktıran var mı aranızda ? daha çabuk yumuşaması ve yerine oturması için ne yapabilirim?

canımm doktorum metin görgü a.i.b.ü sinde bölüm başkanı ve prof.çok iyi bi doktormuş araştırdım.benim göğüslerim hiç yok denecek kadar az o yüzden büyük takılacak ama kas zarı arasına yerleştirecek ve böylelikle İNŞ.hiç bir fark olmayacakmış.ve en iyi şekli burdan olurmuş.işinde usta biri.bilmiyorum senin yazdıklarında biraz korkuttu beni.damla kullanılamıyor yuvarlak takılıcak.koltuk altından zarın içine yerleştirilecek.zar içi diğer yöntemlerde en iyilerindenmiş zor bir ameliyatmış ALLAHIM İNŞALLAH GÜZEL GEÇER.
Canım merhaba ben de boludayım metin beyle görüşmeyi düşünüyorum amelyat oldun mu nasıl memnun kaldın mı ?

arkadaşlar ameliyat üzerinden 10 gün geçti ancak doktorum masaj önermiyor silikonun yüzeyi pürüzlü olduğu için masaj sorun çıkarabilirmiş. yüzeyi pürüzlü protez taktıran var mı aranızda ? daha çabuk yumuşaması ve yerine oturması için ne yapabilirim?
Benimde puturlu silikonum ve drum masaj onermedi ben ameliat ettiginde eski protez etrafinda yaarli kapsul olusmus ve ben bunu masaj yaparak yirtmisim ve surekli sonra kapsul olusuyormus ve o kalan eski kapsul paracalri arasinda sivi birikmesi olabiliyormus ve komplikasiyon yaratabilirmis ilerde onun icin onermedi yapma dedi masaj felan

Back