Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim doktorum da iyi bir doktor ve hiçbir morarma olmadı ama vücuduma uygun protez takıldı hiç zorlamadı isediğim gibi daha büyük yapsa daha mutlu ama daha ağrılı olabilirdi bir haftada ağrılarım da bitti diren de kullanmadı doktor da bir faktör

cc ile fiyatın bir ilgisi yok ama doktorlar büyük cc yapmaktan kaçınıyorlar genelde ölçüp biçip en risksizini yapmayı tercih ediyorlar göğüs kafesi genişliği meme dokunun oup olmaması derinin kalınlığı esnekliği hepsi bir etken üst bedenin inceyse yapılacak protez dolgun görünür her cc herkeste aynı durmaz kimine büyük kiminde göze çarpmayan kimide büyük görünebilir sende doğal olup da olabilecek en büyüğü iste bence ama mutlaka fotoğraf göster istediğin büyüklükte.doktor ona ne kadar yaklaşabileceğini olup olmayacağını olacaksa risklerini söylesin ona göre karar ver sonu memnuniyetsizlik olmasın

Arkadaşlar ben göğüs küçültme amelyatı olmak isteyen biri olarak merak ediyorum mesela kaçtan kaç yaptırmak istiyorsunuz ölçüsünü ? Diyelim 70ken 80 mi 75ken 90 mı veya ?

Ilgin için çok teşekkür ederim canım biraz bahseder misin hangi yöntem kullanıldı hastanede kaç gün kaldın ben yurtdışından gelicem çünkü Bahadır özkeskin araştırıcam çok sağol
ben hemsireyim bahadir bey benim senelerdir tanidigimbir hekim hic terettut etmeden karar verdim ve cokta memnunum bir ay oldu operasyon olali sag memem tam olarak oturdu ve gercek bir memeden hicbir farki yok solun birazdaha zamana ihtiyaci var kas alti yuvarlak yapildi dikisler meme altindan ve hizasi kesinlikle mukemmel ucret olarakta dr bey cok anlayisli ve makul

Ben de 3 temmuzda oldum ameliyatimi Zekeriya Beye bugün 1 haftayı doldurdum sorunsuz bi şekilde kas altı sağ 265 sol 290 high profil yuvarlak takıldı .. yarın ameliyat sonrası 2.kontrolüm var.. öyle ölümcül ağrılarım olmadi ama aci ve gerginlik sebebiyle hareket sıkıntısı oldukça fazlaydı tabi kas alti olmasının ve öncesinde neredeyse dümdüz olması da etkiledi bu sureci.. umarım gerçekten ihtiyacı olan ve yaptıran herkes sorunsuz bi sekilde atlatir bu sureci

Bi şey daha soracağım kızlar.Biz arkadaşımla birlikte aynı gün olacağız ameliyat.Ve bi gün hastanede kalacakmışız yanımızda biri olması gerekiyo mu?

İlk birkaç gün yataktan tek başına kalkamıyosun ilk gün kolunu hiç kaldıramıyosun yanında biri olursa rahat edersin canım

Canim senin kilon boyun kac ? Cc lerin kucukmus nasil duruyorlar sende ?

Bi şey daha soracağım kızlar.Biz arkadaşımla birlikte aynı gün olacağız ameliyat.Ve bi gün hastanede kalacakmışız yanımızda biri olması gerekiyo mu?
iyi bir hastahaneyse ve her istediğinizde hemşirelere ulaşabilecekseniz olabilir ben aşama kadar yalnız kaldım gece refakatçim geldi ama çok zor ilk bikaç gün tekbaşına yataktan kalkamazsın kolunu kaldırıp yemek yemek bile ağrı veriyor. İmkanın varsa mutlaka biri olsun yanında insan kendini çok aciz hissediyor. sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı günlerce bir haftayı geçti ancak rahatladım ben. şimdiden geçmş olsun

Çok geçmiş olsun

Özel hastahanede olacak ilgilenirler heralde.doktora sorarım o kadar kötü mü ya.ameliyat sehir dışında olcak.doktor özel aracla dönün falan demişti.otobüsle rahat edemezsiniz dedi.demek ki ondan dedi ya.cantamızı bile taşıyamıcaz öyleyse :-(

Tabi ki vucut olculerine gore degisir minyon musun bilmiyorum ama doktor banada 285 civari kasalti takariz demisti bide eskiye gore dusun hic olmamasindan iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…