• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm kıyaftelerini de mi kendin giyemiyorsun ? yani bu ağrı nasıl bir ağrı ? yaptırdığımı kimseye söylemicem çünkü :oops:hani idare edebilir miyim acaba o_O bir de dokumuz var mı nasıl anlarız? alt üst arasındaki ölçü farkı ne kadar olmalı bunun için ? :KK1:
benimde dr um uc gunde kalkacagimi bakima ihtiyacim olmayacagini solemisti ama 3 gun yataktan tek kalkamadim wc ye bile gidemedim kaldiki yemek hazirlayip yemek..kesinlikle size 1 hafta bakabilecek birini ayarlayip o sekilde yapin ameliyati

dual planın daha az agrısız ve acısız oldugu fikrine nerden kapıldınız yahu :KK20:
Kas alti nin cok agrili oldugunu soluyosunuz kas ustunun agrisiz oldugunu soluyosunuz bende dual plan in ikisi arasi bi agri die dusunuorum:rolleyes: bizimde kafa karisti kimi si cok zorlanio kimi si kolay atlatio demekki

güzel mantık yürütmüşsün canım ama yok öyle bişey :KK43:
Burada zaten mantık yürüte yürüte bi hal olduk ;)sence kaç cc olur bana? Bi mantık yürüt.... Damla mı olur? Bi mantık yürüt?... Rippling mi oldu? Bi mantık yürüt..... Göğüs kafesim dar mı? Bi mantık yürüt... Oyyyyyyyy, mantık yürüte yürüte öldük:KK70::KK70:Ben de öldüm , siZ de :KK31:Allah hepimiZe Sağlıkla atlatılmış ameliyatlar ve sonrasında da SIKINTISIZ bi dönem nasip etsin:KK71:

Ben
Kas alti nin cok agrili oldugunu soluyosunuz kas ustunun agrisiz oldugunu soluyosunuz bende dual plan in ikisi arasi bi agri die dusunuorum:rolleyes: bizimde kafa karisti kimi si cok zorlanio kimi si kolay atlatio demekki
ben bugün Dr ile son görüşmemi yapıyorum... Bugün 3:30 da Dr herşeyi netleştirecek. Ölçü, plan , kesi yeri..... Herşey... Tarihi de alıyorum.. Artık ben mantık yürütmiiiicem:KK70:Dr mantığın dibini yürütecek :KK73:

Burada zaten mantık yürüte yürüte bi hal olduk :KK66:sence kaç cc olur bana? Bi mantık yürüt.... Damla mı olur? Bi mantık yürüt?... Rippling mi oldu? Bi mantık yürüt..... Göğüs kafesim dar mı? Bi mantık yürüt... Oyyyyyyyy, mantık yürüte yürüte öldük:KK70::KK70:Ben de öldüm , siZ de :KK31:Allah hepimiZe Sağlıkla atlatılmış ameliyatlar ve sonrasında da SIKINTISIZ bi dönem nasip etsin:KK71:
yormayın kafanızı canım doktorunuza bırakın herseyi nasılsa son sözü dr söyleyecek ve en iyisini o bilir.çok irdelememek ve doktorunuzun ellerine bırakmak gerek kendinizi :KK51:

Canim ben ankara hacettepede oldum hemde asistana gercekten profesorlerden daha cok ilgi gordu. Hangi satte gittiysem bastanedeydiler muhattap iste ekipler 4 asistan hic biride bu senin hastan demediler cok sukur 2. Si bende hematkm olustu 2 . Kez ameliyat olmak zorunda kaldim asistan zorunlu seminere gitmisti diger arkadasi baska hastaneden kostur kostur geldi ve beni hemen ameliyata aldi yeniden dogmusa dondum ben belkide dedigin gibi sansli olanlardanim ama hacettepe bu konuda bir numara hemsireleriyle ilgileriyle superler
Sen şanslı olanlardansın canım benim:. Orada baş asistan bir arkadaşım uyarmıştı beni. Çünkü o da o şekilde çalışıyordu kendinden biliyordu.. Bizim ameliyathanemiz bile yok diyordu.. Senin adına çok sevindim. Ama benim zaten sorunlu bir ameliyat olacak bir mememin içindeki koca kemikten dolayı. Protezin yerleşimi baya önemli bu yüzden .. Kas zarı altı teknikte çok zor bir teknik , o zarı kastan Ayırmak ve protezi uygun yere yerleştirmek.. Benim cesaret edememin nedenleri var yani. benim ayrıca şansım yoktur hiç kasnak muhabbetini yaparım hep :D gökten kasnak yağsa başıma geçmez .. O yüzden riske atamadım ;)

Ben

ben bugün Dr ile son görüşmemi yapıyorum... Bugün 3:30 da Dr herşeyi netleştirecek. Ölçü, plan , kesi yeri..... Herşey... Tarihi de alıyorum.. Artık ben mantık yürütmiiiicem:KK70:Dr mantığın dibini yürütecek :KK73:
Canımm sabah girip ilk işim mesajlara bakmak oldu acaba yazındın mı diye. Meraktan ölüyorum senin adına.. Allahım hayırlısıyla bir netleşsin artık.. 4te belli olur da ozamana kadar ben nasıl sabredicem bilmiyorum. Sanki kendim gidiyorum gibi heyecan yaptım :D bi @--deniz-- de böyle oldum bir de sende.. Çok heyecanlıyım :rolleyes:

Dual in de kas altı gibi olduğunu biliyorum. Çünkü ben sporcu olduğum için yine kas kesileceği için dualin de beni zorlayacağını söylemişti sanki dr. Hem dokum var hem de sporcu olduğum için kas zarı altı dedi.. Ama başka drla da görüşcem ankaraya gittiğimde..

Dual in de kas altı gibi olduğunu biliyorum. Çünkü ben sporcu olduğum için yine kas kesileceği için dualin de beni zorlayacağını söylemişti sanki dr. Hem dokum var hem de sporcu olduğum için kas zarı altı dedi.. Ama başka drla da görüşcem ankaraya gittiğimde..
Dogru biliyorsun evet Sharapova-06 Sharapova-06 M melike1990 dual plan da da kas altı kadar agrı olduguna eminim çünkü kasların kesiliyor ve protezin bi kısmı kas altında oluyor

kimse yok ki benim nasıl oluca allahım ya :KK61:
o zaman ertele bence ameliyati gercekten cok zahmetli bir donem gecirdigimiz bugun 10 gun sirt ustu yatmaktan sirtlarim agrilar icinde gogusumdeki sislik ve korse artik nefesimi kesiyor uzanip hicbirsey alamiyorum..bence sen tum sartlarini ayarla o sekilde planla operasyonu.

Dogru biliyorsun evet Sharapova-06 Sharapova-06 M melike1990 dual plan da da kas altı kadar agrı olduguna eminim çünkü kasların kesiliyor ve protezin bi kısmı kas altında oluyor
Çünkü dualin mantığı üst geçişteki protezi kasın altına saklamak yani, yine kısmi kas altı diye geçiyor. Kası kesmeden de nasıl koyacaklar ki protezi. Bence sadece baskı hissi yoktur çünkü yarısı kasın üstünde. Komple kas altında baskı oluyormuş.. O da zorlu bir süreç kasın protezi kabullenip de boyunu uzatması .. Yani yine komple kas altına göre daha az ağrılıdır ama ağrısız bir ameliyat olamaz. Kas üstü bile olsa oraya yavancı bir cisim koyuluyor . Dokunun onu kabullebmesi kesi yerlerinin iyileşmesi zorlu bir süreç ama her ameliyat böyle keyfi olsa keşke ne ağrıdan şikayetçi oluruz be de çektiğimiz eziyetten..

Çünkü dualin mantığı üst geçişteki protezi kasın altına saklamak yani, yine kısmi kas altı diye geçiyor. Kası kesmeden de nasıl koyacaklar ki protezi. Bence sadece baskı hissi yoktur çünkü yarısı kasın üstünde. Komple kas altında baskı oluyormuş.. O da zorlu bir süreç kasın protezi kabullenip de boyunu uzatması .. Yani yine komple kas altına göre daha az ağrılıdır ama ağrısız bir ameliyat olamaz. Kas üstü bile olsa oraya yavancı bir cisim koyuluyor . Dokunun onu kabullebmesi kesi yerlerinin iyileşmesi zorlu bir süreç ama her ameliyat böyle keyfi olsa keşke ne ağrıdan şikayetçi oluruz be de çektiğimiz eziyetten..
Ben 2 kez amelyatt oldm ikiside dual plan ilkinde cok agrım oldu ve göğsümde inanılmaz baskı vardı nefes zor alıodum belki 10 gün kesik kesik konuştum nefes nefese kalıodm baskıdan bilmiorm yani tam kas altı nasıldır dual plan yetti bana ama ikincisinde hiç böyle olmadı herşey içerde hazır oldugu için

Ben 2 kez amelyatt oldm ikiside dual plan ilkinde cok agrım oldu ve göğsümde inanılmaz baskı vardı nefes zor alıodum belki 10 gün kesik kesik konuştum nefes nefese kalıodm baskıdan bilmiorm yani tam kas altı nasıldır dual plan yetti bana ama ikincisinde hiç böyle olmadı herşey içerde hazır oldugu için
Biliyorum canım benim ben eski bhrknn ım bu arada ismimi değiştirdim çok belli oluyor diye :) dediğin gibi ikinci de zaten yer hazırdı ki hıgh koyuldu diye biliyorum seninkine daha yüksek profil,. yine de zorlmamasına sevindim ;) valla bir iki hafta ağrıya acıya değecek sonuçları gördük hep burada o yüzden hiç birşeyden korkmuyorum ben artık.. Yeter ki olsun ..

Back