• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet bnde gtmstm hacettepye am asistanlara cok güvenemedm fotonuz varmı acaba merk ettm
Asistanlara bende güvenemedim. Çünkü ameliyathaneleri yok. Ne zaman boşluk bulurlarsa ozaman yapıyorlar . herhangi bir sorun oluştuğunda karşında muhattap bulamıyorsun. Ama olupta sorun yaşmayan arkadaşlar çok şanslı bence.. Ben de devlette yaptırmayı düşünüyordum ama plastik cerrahı arkadaşımız bizi vazgeçirdi geçen gün.. Bubir estetik ameliyatı ve hastane ortamları bunlara müsait değil dedi. Özel ilgi istenilen bir süreç, özel oda özel ilgi herşey özel olmalı dedi.. Bizim de fikrimizi değiştirdi vallahi..

Ben neredeyim belli değil :)) nişanın ertesi günü ankrya gittim iki hafta orda kaldım sonra mersine milli takım seçmelerine gittik bir haftada oradaydım pazar seçim için döndüm artık evime :)) seferiyim bu günlerde:KK70: dinimiz bile mazur görüyor , sizde beni mazur görün artık ... Sen nasıl oldun bu arada canımcım protezler yumuşadı mı baya??

Ohh gez bakalm..:) Bende iyim canım hiç bir sorun yok ama daha tam yumuşamadı doğal meme gibi yumusak değil yani oda zamanla olur heralde 2 ay oldu 6 aydan sonra tam yumuşarmıs beklemekteyiz :D

Ohh gez bakalm..:) Bende iyim canım hiç bir sorun yok ama daha tam yumuşamadı doğal meme gibi yumusak değil yani oda zamanla olur heralde 2 ay oldu 6 aydan sonra tam yumuşarmıs beklemekteyiz :KK70:
Senin iyileşme sürecin iyi diye yumuşamıştır bile dedim ;) kız ameliyatı oldun zoru atlattın bırak taş gibi olsun yumuşamasın ben ona da razıyım :D taş gibi memelerim var dersin :nazar::KK6:

Valla canim 1 bucuk ay agri sanci bizim bide doku olmadigi icin kas alti ameliyati oluyo kollar falan kalkmiyo 6 hafta oyuzden agrilar 20 gunden sonra azaliyo ole iste
cnm korkmaya başladım şimdi :KK43: tüm konuyu baştan sona okudum . üçüncü günününde çıkıp gezen varmış . ben de ondan cesaret aldım . ama şimdi nasıl yaparım :KK42:ben çalışıyorum . en fazla 15 20 gün işe gitmeyebilirim sonra ? :cry:
bir de kollarını hiç mi kaldıramıyorsun bir buçuk ay? ihtiyaçlarını nasıl giderdin ?

Senin iyileşme sürecin iyi diye yumuşamıştır bile dedim :KK66: kız ameliyatı oldun zoru atlattın bırak taş gibi olsun yumuşamasın ben ona da razıyım :KK70: taş gibi memelerim var dersin :nazar::KK6:

Canım benimmmm :KK19:inş sende bir an önce yaptırırsın ama yinede seninkiler benim eski halime göre çok iyi

mrb arkadaslar bende operasyon olali 9 gun oluyor agrilarim gecti ama goguslerim cok sert ve odemli dikislrim alinan cinstenmis ama hala almadi dr um banyoyada ptesi kontrolden sonra izin verecegini soyledi.benim daha once olmus kisilere danismam gereken konular var cvp verirseniz sevinirim. yan ve yuz ustu yatmaya ne zaman baslicaz odemler ne zaman inicek 1 ay sonra tatile gidicem ozamana kadar durumum duzelicekmi ne zaman kizimi kucagima alabilecegim bu sutyen korse ne zamana kadar benimle odemden kurtulmak icin tavsiyeniz varmi

Cok gecmis olsun 1 hafta oldu sanirim benim 4.gunum nasilsin cok.agriyormu yatip kalkamiyorum ve dik yuruyemiyorum sende durumlar nasil umarim memnunsundur sevgiler
Teşekkür ederim benim bugün 9.günüm ilk bir hafta gerçekten çok ağrılı geçti 7.günümden sonra yavaş yavaş rahatlamaya başladım hala ağrım var ama ilk günlere göre iyiyim bazen bi nokta batıyor gibi oluyor oda normalmiş sırt üstü uzun süre yatıp doğrulunca ağrım oluyor hala kollarımı çok kaldıramıyorum ama daha iyiyim sanada çok geçmiş olsun seninki kaç cc hangi model

mrb arkadaslar bende operasyon olali 9 gun oluyor agrilarim gecti ama goguslerim cok sert ve odemli dikislrim alinan cinstenmis ama hala almadi dr um banyoyada ptesi kontrolden sonra izin verecegini soyledi.benim daha once olmus kisilere danismam gereken konular var cvp verirseniz sevinirim. yan ve yuz ustu yatmaya ne zaman baslicaz odemler ne zaman inicek 1 ay sonra tatile gidicem ozamana kadar durumum duzelicekmi ne zaman kizimi kucagima alabilecegim bu sutyen korse ne zamana kadar benimle odemden kurtulmak icin tavsiyeniz varmi
Ben 7.günde duş almıştım korseyi 3hafta takacağım bugün yan yatmaya çalıştım yatamadım ağrım oldu benimkilerde hala sert msj iyi geliyor 9. Günümdeyim bugün bende geçmiş olsun

Back