• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canim benim ben ankarada oldum silikon ameliyatimi hacettepe universitesinde omer ekin bey com iiymis ve giresun devlet hastanesine tayin olmus internetten bulabilirsin dahilisini falan cok ii diyolar birde fazla ucret almaz ben ankarada asistana oldum silikon arti ameliyat 3800 tl tuttu sonuctanda gayet memnunum... taavsiye ederim omer beyin hastalari kadi lar kulubunde cok
Merhaba ankara kime oldunuz o fiyata acaba

seni o kadar iyi anlıyorum ki ... geçen arkadaş beni uyandırmaya gelmiş . bağır çağır sesine uyandım . ben daha yataktan kalkmadan geldi odaya yatağa oturdu :KK64:allahım utanıyorum battaniyeyi çektim öyle oturdum yatakta :KK14:kalkamadım anlayacağın sütyen yok diye :oops:
Evet ya kotu durumlafdi gecti ama artik ben buyutturdum sukur olmayan herkese nasipetsin

2. aydan sonra küçülme olacağını zannetmiyorum.ama göğüslerin eşitlenmesi,tam şeklini bulması bende 3. ayda oldu.o zamana kadar biri hafif yukarda duruyordu benim.damla,yuvarlağa göre daha sert oluyor ama benim yuvarlak olmasına rağmen geç yumuşadılar.hala da yumuşacık değiller ama 2. aya göre çok çok daha iyiler.
Sagol canim ya goruntu olarak problemim yok agri olarakta az oluyo sadece sert olmasi beni biraz endiselendiriyo hep mi bole kalacaklar diye dusunuyorum.

Burdan bi arkds benm fotoyu alip doktoruma gtms bundan istiorm dye merak ettm kmse ciksin ortaya:))))
Protez özelliklerinizi merak ettim herkes cok guzel diyor kac cc konuldu acaba...birde bugun 4 gunum sertlik gerginlik ne zaman azaliyor bu aci ne zaman gecicek yani gerginlik oluyomus ama acida devammi lutfen yazarmisin...sevgiler

Benimkide 325cc yuvarlak high profil meme altı benim doktorumda oğuz kılıç. deniz tavsiye etmişti banada 2 gün oldu ameliyat olalı ağrılarım var ma genel olarak iyiyim Ankara'da olanlara Oğuz Kılıç'ı tavsiye ediyorum bende
Cok gecmis olsun 1 hafta oldu sanirim benim 4.gunum nasilsin cok.agriyormu yatip kalkamiyorum ve dik yuruyemiyorum sende durumlar nasil umarim memnunsundur sevgiler

Protez özelliklerinizi merak ettim herkes cok guzel diyor kac cc konuldu acaba...birde bugun 4 gunum sertlik gerginlik ne zaman azaliyor bu aci ne zaman gecicek yani gerginlik oluyomus ama acida devammi lutfen yazarmisin...sevgiler
325 yuvarlak bnde cok gissettm gergnligi derim sert oldgndan rahatsz edici agri axi 1 haftada baya azaliyor her gecen gun hizli iyilesiyorsun bnm en cok sirtim agrimsti ondan dolayi 2 3 hafta agri cektm

evet bnde gtmstm hacettepye am asistanlara cok güvenemedm fotonuz varmı acaba merk ettm
Canim valla esim kiziyo foto yuklememe gayet guzel yaptilar valla ben memnunum ipek hanimi tercih edebilirsin dicle hanim var onun yaninda kendini cok daha rahat hissedersin bizim gibi genc yapiver ediver. BAkiver gibi konusuyo. Ameliyat sonrasi ilgide super eger paran varsa docent leri de tercih edebilirisin emre beyde var super biri o belirledi kac cc oldugunu seklini falan sana uygununu buluyo.

Canım ben de çok giremiyorum bugünlerde ama yine de akışa yetişmeye çalışıyorum :KK66:
Bende girip yorumlarınızı okuyup çıkıyorum işim olduğu zamanlarda ;) yorum yapamıyorum.. Vallahi hiç girmeden yapamıyorum. Yeni arkadaşlar gelmiş onları takip edemiyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum:))

Nerdesin sen yaaa :KK43: Söz oldu iyice unuttun bizi..
Ben neredeyim belli değil :)) nişanın ertesi günü ankrya gittim iki hafta orda kaldım sonra mersine milli takım seçmelerine gittik bir haftada oradaydım pazar seçim için döndüm artık evime :)) seferiyim bu günlerde:D dinimiz bile mazur görüyor , sizde beni mazur görün artık ... Sen nasıl oldun bu arada canımcım protezler yumuşadı mı baya??

Back