• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

zaten yeterinc

daha cok mporalimi bozmak istemedigim icin Foto koyarmiyim su an bilemiyorum.......ama yorumlarimdan, takiplerimden, arkadas listemden, bayan oldugum zaten belli olmustur :KK19:
Inan ki bayan olup olmadigi oyle yazilarla anlasilmiyor canim cok kisi gorduk bayan gibi yazan ve erkek cikan onun icin resim yuklemezsen kimse almicak izlemeye ve resim goremiceksin ;)

Burdan bi arkds benm fotoyu alip doktoruma gtms bundan istiorm dye merak ettm kmse ciksin ortaya:))))
nasıl yani??????????? senin bilgin olmadan mı?????????? bu çok ayıp. Senle iletişime geçip, gerçek adını öğrenip , doktora senin referansınla geldiğini söylemeliydi.Tamam, senin göğsünü çok beğenmiş ( beğenilmicek gibi değil ;) ) ama bu çok ayıp bence.Ben bu forumdaki bi arkadaşımın doktoruyla görüştüm, ama onun referansıyla geldiğimi belirttim. Yapılması gereken de bu. Çünkü amacımız sonuçlara bakıp karar vermek zaten.Öyle değil mi?Etik olan bu.

Senden izin almadan yaptiysa bunu cok kotu bisey bence onun icin ben resim eklemeyi dusunmuyorum herkes birbirine resim atiyor ben huzursun oluyorum
arkadaşlar, ben kimsenin benim mememi başkasına göstermesini istemeyeceğim için, sizin resimleri anneme bile göstermedim. sadece ben!!!! forumdaki resimleri tutup da eşinize fln gösterirseniz hakkımı helal etmem vallaa:KK62:

arkadaşlar, ben kimsenin benim mememi başkasına göstermesini istemeyeceğim için, sizin resimleri anneme bile göstermedim. sadece ben!!!! forumdaki resimleri tutup da eşinize fln gösterirseniz hakkımı helal etmem vallaa:KK62:
Ya canim niyeti kotu de olmasa telefonunda benim resmini gezdirmesini istemem ne olur ne olmaz ya hafi telefonu kaybetti nolacak o kadar meme resmi oyle telefonunda
Bak benim kardesim telefonunu kaybetmisti bir ara sifre yoktu ama butun resimlere bakilmisti cok kotu bisey ya
Bende hakkimi helal etmiyorum benden izinsiz baskalarina gosteren olursa kadin dahi olsa istemem:KK12:

nasıl yani??????????? senin bilgin olmadan mı?????????? bu çok ayıp. Senle iletişime geçip, gerçek adını öğrenip , doktora senin referansınla geldiğini söylemeliydi.Tamam, senin göğsünü çok beğenmiş ( beğenilmicek gibi değil :KK66: ) ama bu çok ayıp bence.Ben bu forumdaki bi arkadaşımın doktoruyla görüştüm, ama onun referansıyla geldiğimi belirttim. Yapılması gereken de bu. Çünkü amacımız sonuçlara bakıp karar vermek zaten.Öyle değil mi?Etik olan bu.
Bende bir ara burdan bir kisiye sordum dr uma gosterebilirmiyim senin resmini diye tabiki goster cok iyisin bana sordugun icin dedi
Benim icin normal davranis bu olmali ben kimsenin vebalini alamam
Herkes senin gibi sormaz diyo .. Hakli bence sormuyorlar:(

Ya canim niyeti kotu de olmasa telefonunda benim resmini gezdirmesini istemem ne olur ne olmaz ya hafi telefonu kaybetti nolacak o kadar meme resmi oyle telefonunda
Bak benim kardesim telefonunu kaybetmisti bir ara sifre yoktu ama butun resimlere bakilmisti cok kotu bisey ya
Bende hakkimi helal etmiyorum benden izinsiz baskalarina gosteren olursa kadin dahi olsa istemem:KK12:
canım çoook haklısın. Görüştüğüm dr lardan birinin asistanı da memesini yaptırmıştı ve memesinin resmini yollamıştı watsup tan. Bakıp hemen sildim.Benim telefon zaten benim çocukların elinde oyuncak ;) hiç riske atmamıştım.Görürlerse, bu ne diyeceklerdi :)

nasıl yani??????????? senin bilgin olmadan mı?????????? bu çok ayıp. Senle iletişime geçip, gerçek adını öğrenip , doktora senin referansınla geldiğini söylemeliydi.Tamam, senin göğsünü çok beğenmiş ( beğenilmicek gibi değil :KK66: ) ama bu çok ayıp bence.Ben bu forumdaki bi arkadaşımın doktoruyla görüştüm, ama onun referansıyla geldiğimi belirttim. Yapılması gereken de bu. Çünkü amacımız sonuçlara bakıp karar vermek zaten.Öyle değil mi?Etik olan bu.
aynen burda iletişime gecip doktoruma gidenlere ben zaten whatsubdan bile foto gönderdm artı ziyaretne bile gttm ama tesadüfmü oldu bilerekmi gidildi bilmiorum keske bana söleseydi nyse sağlık olsun :)

canım çoook haklısın. Görüştüğüm dr lardan birinin asistanı da memesini yaptırmıştı ve memesinin resmini yollamıştı watsup tan. Bakıp hemen sildim.Benim telefon zaten benim çocukların elinde oyuncak :KK66: hiç riske atmamıştım.Görürlerse, bu ne diyeceklerdi :)
ya kızlar ben zannetmiyorum hıcbır kadın kocasına başkasının meme sını göstermez ya.kıskanır yanı ınsan.oyle lerı varmı bılmıyorum ama.hele telefonda meme resmı saklamak cok rısklı kendı resımlerınızı bıle saklamayın.maazallah benım cocugum yanlışlıkla face te fılan paylaşırsa uyyy manzaraya bak.dıye dusundugumden kendımınkını bıle sılıyorum yada aktarıyorum başka bıryere.

Eşim dokununca hissetmiyor.avuçlayınca da hiçbir şekilde hissedilmiyor.parmakla alttan yoklayınca,özellikle dikkat edince biraz hissediyorum ama rahatsız edici boyutta değil.
ay rahatladım :KK23:yalnız bende daha aday adayı bile yok kompleks yaptğım şeye bak :KK48: sanki küçük haliyle adama rezil olmam daha az önemli :KK59:

Eskiden hamileyken bebeğimin her ay büyümesini imza yapmıştım, şimdi onu silmeye çalışıyorum ama yapamıyorum. hangi ayarlardan yapılacak biliyor musunuz arkadaşlar? Her yazımın altında karışık karışık simgeler çıkıyor benim.

Back