Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

6 aydan önce tam şeklini bilemezsiniz. İlk 6 ay önemli.. 6 aydan sonra bile değişme oluyor.

Bu @sevilay1994 benimle ozelden konustu su an banlanmis gorunuyor merak ettim neden banladi bu insallah yine erkek cikmammistir iyiki resimlerimi gostermedim

Aynen bana da yazdi ama cevap vermedim hatta düsündüm acaba izlesemiydim diye. Simdi yazini görünce iyi ki resimlerimi göstermemisim

Ben de 4. haftamı bitirdim. Benim de sol göğüs ucumda his yok daha Umarım gelir ..Doktorum problem yaşanmadığını geleceğini söyledi. Ama ben de senin gibi tedirginim garip bir his çünkü
Protezlerin aşağıya inmesi için 3 hafta boyunca sıkı bir bant taktım. Sen taktın mı bu banttan? Bir de masajlar var aşağı indirmek için. Doktoruna danışıp bunları uygulayabilirsin belki canım.

evet his için dr ikinci kontrolümde ucunu sıkmıştı acı var dedim biraz o zaman sorun yok gelir dedi his..hissiyat kaynı çok kötü olur onu düşünmek bile istemiyorum..protezlerin çok yukarda durması beni en rahatsız eden durum.masaj olayını da sordum dr sadece üstten sertçe bastır dedi parmak uçlarınla.onun dışında başka bir masaj önermedi.sporcu sütyenini de ikinci kontrolden sonra çıkarmıştım iki hafta kullandım.sana koyulan protez boyutu kaç canım.bu bant olayını bana hiç söylemedi dr ve sen nasıl masaj yapıyorsun?

ve kullandığın bu bant aşağıya inmesini sağladı mı acaba?

sevilay1994 erkek üye, yönetime bildirdim banlandı. Siz de şüphe duyduysanız keşke kibleseydiniz. Burda herkes şüphe ediyor ama kimsenin bildirdiği yok.

merhaba, bende 30 Nisan da oldum bana da asimetriden dolayı 300 cc ve 325 cc kasaltı konuldu, bende de aynı sorun var çok yukarıdalar ve bombeliler, bana da kemer vermemişti doktorum, dün sordum gelin verelim kullanın dedi, sanırım kemer aşağıya inmelerini hızlandırıyor. benimde sol göğsümde dekoltenin yan kısmında his yok, uçlarda var benim, zamanla gelir diyorlar ama bakalım.. doktorunuz kimdi sizin?

bana sadece üstten masaj yap dedi dr bir de sütyen takmayabilirsin istersen dedi.bana aşırı rahatsızlık hissi veriyor yukarda durması.belki çok sabırsızım ama acilen aşağı insin ve doğal görünüme kavuşsun istiyorum.benim ucunda ve çevresinde yok his ve 3 hafta oldu henüz iyileşmedi bu beni tedirgin ediyor hissiyat kaybı çok kötü bir durum olur..

ve kullandığın bu bant aşağıya inmesini sağladı mı acaba?

Canım aşağı inmesinde etkili oldu sanırım. Çünkü ben ameliyattan o bantla çıktım ve 3 hafta boyunca banyo ve bazen çok bunalmalarım dışında çıkartmadım. Çıkartabilir miyim diye sordum doktoruma, ama bandın protezleri aşağı indirmek için kullanıldığını ve çıkartmamam gerektiğini söyledi. Şu an baya aşağıda duruyor. Aşağı inmesi için youtube'da masaj videoları var onlara bakabilirsin fakat doktoruna danışmadan yapma tabii. Herkes farklı oluyor. Bana 290 cc, damla konuldu.

anladım canım teşk ederim en iyisi bir dr a sorayım tekrar çünkü bana bant falan söylemedi.ne zor bir süreçmiş bu ya..valla sonuç güzel olmayacak diye öyle endişeleniyorum ki.bir de üstelik 1 sene sonra falan hamile kalmayı düşünüyordum.inş düzelir tüm bu durumlar

sevilay1994 erkek üye, yönetime bildirdim banlandı. Siz de şüphe duyduysanız keşke kibleseydiniz. Burda herkes şüphe ediyor ama kimsenin bildirdiği yok.
Ben suphe etmedim basta dogrusu turbanliyim dedi sendemi turbanlisin dedi bende dedim burda cok yaptiran var turbanli olanlar var dedim
Yani utanma dedim izlemek istedi bende almadim tabi sen nerden anladin erkek oldugunu?

Ben suphe etmedim basta dogrusu turbanliyim dedi sendemi turbanlisin dedi bende dedim burda cok yaptiran var turbanli olanlar var dedim
Yani utanma dedim izlemek istedi bende almadim tabi sen nerden anladin erkek oldugunu?
Türbanlı mısın, evli misin bekar mısın, memelerimi doktora nasıl göstericem utanırım falan yazdı ama yazma şeklinden barizdi erkek olduğu, benim fotoğraflarımı görmek istedi direkt..

Anaaaaam Wala korktum ya aramiza sizan erkekler var ne bicim insan bunlar lanet olsun ya.Surda aramizda bilgi alisverisi yapamicaz korkudan.Ben artik sadece fotolari olan uyelere gostericem iikide takibe almamisim o pisligi terbiyesiz ya

Ciddimisin canım.bana da mesaj attı.ben şüphelendiğimden değil ama kendi kendime bundan sonra resim koymayanları izlemeye almama kararı aldığım için izlemeyeceğimi söyledim.iyi ki izlememişim.bundan sonra çok daha dikkatli olacağım kesinlikle

Dikkatli ol, ben mesajlarını falan inceliyorum. Aktif zaman geçiriyor mu, cidden ameliyatı düşünüyor mu bunlara dikkat ediyorum.

Dikkatli ol, ben mesajlarını falan inceliyorum. Aktif zaman geçiriyor mu, cidden ameliyatı düşünüyor mu bunlara dikkat ediyorum.
Kesinlikle çok haklısın canım.ben de resim olmasa da mesajlara bakıyordum,ona göre karar veriyordum.ama bundan sonra sadece resim koyanları alıcam izlemeye

Canım beni de izlemeye alırmısın benim 375cc şuan küçüldüler gibi 400cc. Nasıl duruyor bakabilirmiyim

Canım his bendede yok 6 ayı bulur dedi doktor bana. Bi buçuk ay olcak aşa uukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…