Baktim canim yok içte gibi bi goruntu ucunda siyah bisi var cunku ip mi kabuk mu anlamadim. Ayrica benim dikislerim sizlerinki gibi muntazam diil bugun bantlari cikardimda umarim zmanla duzelir.
Aynen bende cok keyifsizim 1 ay 1 hafta oldu tam anlamiyla ii olmadi hqftaya dugun var ben kara kara dusunuyorum normal sutyen takabilecekmiyim. Agrilarim gecince insallah yuzumde gulecekYa ben okuduklarimdan boyle anlamamistim ama yani ilk 1 haftadan sonra tabiki agri vs oluyor ama normal hayata aktivitelere geri donebiliyordunuz benim bu agri 3 gunudr artti iyice bu ne yahu benim daha bi kiyafet bikini vs denicek keyifli anim olmadi
Aynen beni Sanki 10 kisi sopayla dovmus gibi her tarafim curksu bir morarmaydi boydan boya hatta popoma kadar indi o morluklar fakat 35.gundeyim 2 gun once tamamen bitti gitti morluklar korkmayin yalniz goguste varsa doktora gidin buyuk ihtimalle hematom oluyo gogusteki morlukcanım benimde 8.günüm bugün, morluklara hiç takılma benim sağ ğöğsüm resmen çürümüş gibi çok morardı, doktor nadir gördüğüm bişey bu kdr morarma dedi, ama geçicekmiş zamanla, seninki bnmkinin yanında eminim hiçbişeydir:) ilk 3 günden sonra benimde ağrılarım çok azalmıştı, kollarımı çok kullandım, sonrasında ağrılarım arttı şimdi daha tedbirli davranıyorum, benimde p.tesi iş başı ama nasıl başlycam bilmiyorum vallahi, ateşin olmadıkça sıvı fln gelmedikçe korkma bence, ağrılar olması normaldir..
Insallah yaa ben bugun daha iyiyim dinlendim ve duzeldi resmen ama cocukla dinlenmek ne mumkun insallah en kisa zamanda toparlanir keyfini cikaririz valla yoksa zorrrAynen bende cok keyifsizim 1 ay 1 hafta oldu tam anlamiyla ii olmadi hqftaya dugun var ben kara kara dusunuyorum normal sutyen takabilecekmiyim. Agrilarim gecince insallah yuzumde gulecek
Ole valla 2 tanede bende kas alti oldugjm icin daha zor agliyo kucagina al diye oturdugum yerden aliyorum kucagima.Insallah yaa ben bugun daha iyiyim dinlendim ve duzeldi resmen ama cocukla dinlenmek ne mumkun insallah en kisa zamanda toparlanir keyfini cikaririz valla yoksa zorrr
Aynen aynen bizimde durum boyle belkide toparlanamamak bu yüzden sonucta tam dinlenme olmuyor ama napalım gec olsun guc olmasin memisli.olmak kolay degilmis :) ama guzelmisssOle valla 2 tanede bende kas alti oldugjm icin daha zor agliyo kucagina al diye oturdugum yerden aliyorum kucagima.
Canim ben de izlemeye aldim seni bakabilir miyim acaba resimlerine? :))Kizlar 17.gun resimlerimi ekledim.Gelin de bi bakin
Evet ya memisli olmak cok guzel yillardir hep ezik hissediyodum kendimi simdi cok sukur sporcu sutyeninden ciksak yeter cocuklarimda birz uzuldu ama onceden kizim dalga geciodu babamin memesi seninkinden buyuk anne diyo simdi olum herkese soluyo :) annemin memesi buyudu diye bide annem ve esim sagolsun cok ilgilendiler.aci cektim sadece anlayacgin bide ben ameliyatin 10.gununde hematom olustu 2 kez amelyat oldum dusun cektigim acilari insallah degmistir.Aynen aynen bizimde durum boyle belkide toparlanamamak bu yüzden sonucta tam dinlenme olmuyor ama napalım gec olsun guc olmasin memisli.olmak kolay degilmis :) ama guzelmisss
Cocuklar cok iyimis yaa valla dillere dusmussun :)) hadi yaa iki ameliyat mi insallah deger gercektenEvet ya memisli olmak cok guzel yillardir hep ezik hissediyodum kendimi simdi cok sukur sporcu sutyeninden ciksak yeter cocuklarimda birz uzuldu ama onceden kizim dalga geciodu babamin memesi seninkinden buyuk anne diyo simdi olum herkese soluyo :) annemin memesi buyudu diye bide annem ve esim sagolsun cok ilgilendiler.aci cektim sadece anlayacgin bide ben ameliyatin 10.gununde hematom olustu 2 kez amelyat oldum dusun cektigim acilari insallah degmistir.
Simdi yazdiklarini okudumda hep meme meme dyip durmus bide kendiyle ayni durumda olani diil genel.bi meme.gorme istegi olmus iiki gostermemissiniz fotoBu S sevilay1994 benimle ozelden konustu su an banlanmis gorunuyor merak ettim neden banladi bu insallah yine erkek cikmammistiriyiki resimlerimi gostermedim
Aynen banada yazdi resm muhabbeti yapunca cvb vermedim erkek gbiydi sanki :))Bu S sevilay1994 benimle ozelden konustu su an banlanmis gorunuyor merak ettim neden banladi bu insallah yine erkek cikmammistiriyiki resimlerimi gostermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?