Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım yeni okudum Msj ı... Şu nişanı bi atlat, bi kavuş sevdiceğine.... Meme işi sonra :KK66: sen Yaptırmasan bile, muhteşemsin :KK66: oradaki kemik neymiş neyin nesiymiş bi o anlaşılsın.
Teşekkür ederim canımm vallahi bu streslerden saçlarım dökülmeye başladı artık nişanı bile göremeden kalpten gidicem ben sanırım :cry: bir meme stresi bir nişan stresi ki bu bambaşka bir stres herşeyi tek başıma düşünüyorum. allah yardımcım olsun.. Meme işini şimdi ikinci plana attım şu mayısı bir atlatayım da sağsalim sonra düşünücez ;)

aynen çalışıyorum bırakmaya inşallah amelıyat sonrası hıc baslamam

inşallah canım. bende ameliyattan 2,5 ay önce bırakmıştım. gerçi çok içmiyordum zaten günde 3-4 tane içiyordum. ve hala içmiyorum. darısı başına. çok zor değil. güzelliğimiz ve sağlığımız daha önemli dimi :)))

inşallah canım. bende ameliyattan 2,5 ay önce bırakmıştım. gerçi çok içmiyordum zaten günde 3-4 tane içiyordum. ve hala içmiyorum. darısı başına. çok zor değil. güzelliğimiz ve sağlığımız daha önemli dimi :)))
benım bır pakete yakın bitiyo canım.bıraz fazla.. bugun bırakmayı denedım dayanamadım.yıne denıcem yıne yıne yıne hayırlısı bakalım.ben yorumları kaçırdım heralde senın nezaman ne sekılde olmuştu olculer fılan suankı memnunıyetın nedır?

Canim ben 5. Gun tamamen kucagima aldim. Tabi gogsume tam yaslayamiyordum. Yaslayabilmem 3 hafta falan surdu sanirim. Tek elimle gogsunu tutup taskanmadini onluyordum :)) ama suanda gogsume oturabilir bile :))) hic bir sikintim kalmadı.
Kac gun oldu seninkiler
ya bende nezaman yuz ustu yatılıo onu merak edıyorum.sırt ustu hayatta uyuyamayan bırı olarak sureklı yuz ustu yatarım.tabı göğüste olmayınca :))dümdüz yatılıo :))

ya bende nezaman yuz ustu yatılıo onu merak edıyorum.sırt ustu hayatta uyuyamayan bırı olarak sureklı yuz ustu yatarım.tabı göğüste olmayınca :))dümdüz yatılıo :))

geçen hafta kontrole gittiğimde dr. yüz üstü yatmaya çalış demişti. bende hiç yüz üstü yatamam. silikonlar daha iyi otururmuş. 1 ay bir haftalık falandım.

benım bır pakete yakın bitiyo canım.bıraz fazla.. bugun bırakmayı denedım dayanamadım.yıne denıcem yıne yıne yıne hayırlısı bakalım.ben yorumları kaçırdım heralde senın nezaman ne sekılde olmuştu olculer fılan suankı memnunıyetın nedır?

bırakamayıp başlamak daha beter oluyor. bir sabah uyan ve içme.
gerçekten zor benim hala canım istiyor ama yapacak bişey yok...
canım benim 1 buçuk ay oldu sayılır 325 cc yuvarlak mentor kas altı, göğüs altı kesisi.
çok çok çok memnunum. herşeyden önemlisi artık daha KADIN gibi hissediyorum.

canım benim 1 buçuk ay oldu sayılır 325 cc yuvarlak mentor kas altı, göğüs altı kesisi.
Cnm katılıyorum sana daha kadın gibi daha öz güvenli daha iyi hissediyorum kendimi cicişleri küçük olanlar kesinlikle yaptırmalilar

ne güzel atlasmışsın hayırlısıyla.ahh bıde ben gec seö su evrelerı.bende dıkleştırmede olacağı ıcın kasıyo benı.ama heyecanlıyım.foruma yapıştım kaldım.herkes genelde memnun olunca cesaret gelıo

geçen hafta kontrole gittiğimde dr. yüz üstü yatmaya çalış demişti. bende hiç yüz üstü yatamam. silikonlar daha iyi otururmuş. 1 ay bir haftalık falandım.
bır ay dışımı sıkcam ozaman napalım.kas zarı altı modplus olcakmıs.hıgh bana olmazmış.tabanı genıs olması lazım sana dedı,bıde lolıpop sekıl dıklestırme.desteklerınızı bekliyorum yaaa ne korkakmışım ben:))

bır ay dışımı sıkcam ozaman napalım.kas zarı altı modplus olcakmıs.hıgh bana olmazmış.tabanı genıs olması lazım sana dedı,bıde lolıpop sekıl dıklestırme.desteklerınızı bekliyorum yaaa ne korkakmışım ben:))

başka bir doktorla ile görüştünmü? high profil seni daha çok tatmin eder diye düşünüyorum.
hayırlısı canım

başka bir doktorla ile görüştünmü? high profil seni daha çok tatmin eder diye düşünüyorum.
hayırlısı canım
hıgh profıl olursa cc 400 ustu çıkar dedı.profıl tabanı genıs olmalıymış mod plus gıbı.gogus çapım genısmıs hıgh yanlardan boşluk bırakırmıs

ınsallah o sıkışmalar bıter bı an once.bende aynı sen gıbıyım bı apandıst oldum uc dıkısle yerlerde surundum resmen.illallah ettı evdekıler benden :))ama sezaryen doğumda koşa koşa taburcu oldum nazar olacaksın dedıler.yalnız bır ayrıntı var hamılelık boyunca sıgara ıcmemıstım doğum yapınca hemen ıyılestım.guclu olmam ondan galıba.sımdı içtiğim için zor olurmu acaba.içenler bırakıyomu arkadaşlar nasıl yaptınız

Canım ben hiç sigara içmedim hayatımda. Ama benim sigara içen kuzenim göğüs küçültme ameliyatı oldu ve benim kadar zorlanmadı. Bilmiyorum belki de ameliyatımız farklı olduğu için oldu. Bir de ben adet dönemi yaklaşırken oldum ameliyatı. Ameliyattan bir gün sonra da adet gördüm zaten. Ameliyata girmeden önce göğüslerim acıyordu ,baya hassaslaşmıştı. Strese girdiğimden heralde bir gecikme de olmuştu adetimde. Bilmiyorum, burda çoğu arkadaşın hiç etkilenmediğini okudum adet döneminde ameliyat olmalarına rağmen. Fakat anestezi uzmanım kesinlikle etkileneceğimi söylemişti bana ameliyat öncesinde yaptığımız görüşmede. Adet döneminde ağda bile yaptırmak daha çok acı verir insana demişti. Herneyse benim önerim bu dönemi de dikkate alarak ameliyat tarihi belirlemeniz. Belki de hiç etkilemeyecek sizi, ama niye böyle bir risk alasınız ki..

Valla ben yatarken sutyenimi cikariyorum. Daha rahat ediyorum. MasAji ustten asagiya dogru bastirarak yapiyorum aslinda surekli oynamak gerekiyormuş memelerle. Dr oynadikca yumusayacak demisti.

Canım inşallah yumuşar..Ben de yatarken hiç sütyen kullanmam. Zaten gün içinde destekli takoz sütyenleri kullandığımdan eve geldiğim an çıkarır atardım onları.

geçmiş olsun ve hayırlı olsun tabi :) his kaybı anormal bir durum değil ilk haftalar için. Belli zaman sonra kaşınmalar başlayacak his geri gelecek. masaj için anca şunu söyleyebilirim, ben de damla oldum ve doktorum masaj onermedi. Dönme riskine karşı yapma dedi. Kolay dönen bir şey olduğunu sanmıyorum tabi :) arada kendi kendine yumuşuyor sonra taş gibi oluyor :)

Canım teşekkürler sanki bugün biraz his gelmeye başladı. Bu arada benim doktorum kesinlikle dönme riski yok artık dedi.

kızlar göğsümün biri daha dışarı bakıyor . bu ameliyatta düzeltilebilecek bi durum mudur??

Canım ben hiç sigara içmedim hayatımda. Ama benim sigara içen kuzenim göğüs küçültme ameliyatı oldu ve benim kadar zorlanmadı. Bilmiyorum belki de ameliyatımız farklı olduğu için oldu. Bir de ben adet dönemi yaklaşırken oldum ameliyatı. Ameliyattan bir gün sonra da adet gördüm zaten. Ameliyata girmeden önce göğüslerim acıyordu ,baya hassaslaşmıştı. Strese girdiğimden heralde bir gecikme de olmuştu adetimde. Bilmiyorum, burda çoğu arkadaşın hiç etkilenmediğini okudum adet döneminde ameliyat olmalarına rağmen. Fakat anestezi uzmanım kesinlikle etkileneceğimi söylemişti bana ameliyat öncesinde yaptığımız görüşmede. Adet döneminde ağda bile yaptırmak daha çok acı verir insana demişti. Herneyse benim önerim bu dönemi de dikkate alarak ameliyat tarihi belirlemeniz. Belki de hiç etkilemeyecek sizi, ama niye böyle bir risk alasınız ki..
canım walla doğru demıssın o olay muhtemel bendede.adetten 6-7 gun önceye denk gelıo galıba.ertelesemmı dıye duşundum bende.sıgara konusunda ınsallah bende bı zorluk yasamam nekadar hergun bırakacam desemde belkı basarırım

Merhaba kizlar aranizda silikona alisamayan var mi? Cok yapay icimde hissediyorum diyen var mi? Bende protez ile meme büyütme ve diklestirme yaptiracagimda

Back