- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım çok geçmiş olsunMerhaba Kızlar,
Forumu aylardan beri dışarıdan izliyorum, ancak bugün üye olup yazmaya karar verdim. Ben de uzun yıllar boyunca (18 yaşımdan beri yani yaklaşık 10 yıldır) meme büyütme ameliyatı hayaliyle yaşadım. 3 hafta önce istediğime kavuştum. Burada paylaşılan ameliyat öncesi ve sonrası bilgileri o kadar yardımcı oldu ki, paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim.
Benim göğüslerim simetrikti ve meme dokum çok azdı. Boyum 160 cm kilom ise 45. Yani minicik bi kızım :) Doktorum 290 cc, damla, high profile kullandı. Göğüs kafesimin yapısı gereği biraz ayrık olacağını baştan söyledi. Ameliyattan sonra ilk günler çok ayrık geliyordu ama şimdi biraz daha birleşiyor sanki. Görünümü inanılmaz doğal oldu, kimse silikon demez. Ta ki elleyene kadar. Oldukça sertler şu andaTecrübeli arkadaşlara soruyorum: Yumuşayacaklar mı biraz? Youtube'da masaj videolarına bakıyorum, ameliyattan sonra 1 hafta diyor mesela, o kadar yumuşak ki memeleri. Benimki kas altı olduğu için mi bu kadar sert? Masaj yapmaya da çekiniyorum, doktorum başla demesine rağmen. Ne önerirsiniz? Birbirine birazz daha yaklaşsın ve yumuşasın istiyorum. Yardım kızlar!
Bir diğer sorunum da sol göğüs ucumu hissetmemem. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Doktorum zamanla geçeceğini söyledi.
Son olarak söyleyeceklerim, evet benim için zor bir ameliyat oldu. Daha doğrusu sonrası zor oldu. İlk 4 gün lanet okudum, niye oldum diye. Sonra geçti, iyi ki yaptırmışım demeye başladım. Hala yataktan kalkmama, doğrulmama annem yardım ediyor, yolda hızlı hızlı yürüyemiyorum mesela. Spor falan hayatta yapamam. Ama ben ismim gibi nazlı bi kızım, ondan da olabilir :) Yaptıracak arkadaşların her türlü sorusuna cevap verebilirim. Tecrübeli arkadaşlardan da masaj ve his kaybı ile ilgili cevaplarını bekliyorum.
Herkesin kendiyle barışık ve aynaya baktığında mutluluk duyacağı günlere bir an önce kavuşmasını diliyorum!
Sevgiler,
Hoşgeldin canımmm?!?Kizlar merhaba. Bi suredir giremiyordum foruma ozlemisim valla :)) cok yogundum sakinlestim biraz olsun. Tam gaz buradayim.
BU arada yeni ameliyat olanlara gecmis olsun diyorum. Benim 1 bucuk ay kadar oldu ve hic agrim kalmadi. Darisi basiniza. Biraz sabir...
arkadaşlar gecmıs olsun ıkınıze de hersey güzel olur ınsallah.kas altı mı oldunuz acaba kals altından cok korktuğum ıcın soruyorum
Canım çok geçmiş olsunhayırlı olsun
ınsallah o sıkışmalar bıter bı an once.bende aynı sen gıbıyım bı apandıst oldum uc dıkısle yerlerde surundum resmen.illallah ettı evdekıler benden :))ama sezaryen doğumda koşa koşa taburcu oldum nazar olacaksın dedıler.yalnız bır ayrıntı var hamılelık boyunca sıgara ıcmemıstım doğum yapınca hemen ıyılestım.guclu olmam ondan galıba.sımdı içtiğim için zor olurmu acaba.içenler bırakıyomu arkadaşlar nasıl yaptınızEvet kas altı oldu benim. Eğer meme dokun azsa kas üstü yapılan implant belli olabilir. Senin göğsünün durumuna göre karar veriliyor yani. Kas altının iyileşme süreci daha uzun.Ben 4. haftanın içindeyim, kasılmalarım ve sıkıştırma hissi oluyor hala. 6 hafta sürüyormuş. Ama kızlar şunu söyleyebilirim, ben buna dayandıysam herkes dayanır. O kadar tatlıdır ki canım :) Hiç korkma, benden daha iyi dayanacağına eminim.
ınsallah o sıkışmalar bıter bı an once.bende aynı sen gıbıyım bı apandıst oldum uc dıkısle yerlerde surundum resmen.illallah ettı evdekıler benden :))ama sezaryen doğumda koşa koşa taburcu oldum nazar olacaksın dedıler.yalnız bır ayrıntı var hamılelık boyunca sıgara ıcmemıstım doğum yapınca hemen ıyılestım.guclu olmam ondan galıba.sımdı içtiğim için zor olurmu acaba.içenler bırakıyomu arkadaşlar nasıl yaptınız
Bugün masaja başladım. Yanlardan ortaya doğru itiyorum ve üstten bastırıyorum. Bana önerebileceğiniz başka hareketler var mı? Çok sert yumuşasın istiyorum. Bir de gece yatarken ya da evdeyken sütyenimi çıkarsam olur mu? Yoksa her zaman sıkı sporcu sütyenimi takmalıyım? Bu konuyu doktorumu da arayıp soracağım. Ama siz ne yaptınız merak ediyorum...
Yokluğunu farketmedim sanma sorcaktım Nerelerdesin diye
Hoşgeldin canımmm?!?
Merhaba Kızlar,
Forumu aylardan beri dışarıdan izliyorum, ancak bugün üye olup yazmaya karar verdim. Ben de uzun yıllar boyunca (18 yaşımdan beri yani yaklaşık 10 yıldır) meme büyütme ameliyatı hayaliyle yaşadım. 3 hafta önce istediğime kavuştum. Burada paylaşılan ameliyat öncesi ve sonrası bilgileri o kadar yardımcı oldu ki, paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim.
Benim göğüslerim simetrikti ve meme dokum çok azdı. Boyum 160 cm kilom ise 45. Yani minicik bi kızım :) Doktorum 290 cc, damla, high profile kullandı. Göğüs kafesimin yapısı gereği biraz ayrık olacağını baştan söyledi. Ameliyattan sonra ilk günler çok ayrık geliyordu ama şimdi biraz daha birleşiyor sanki. Görünümü inanılmaz doğal oldu, kimse silikon demez. Ta ki elleyene kadar. Oldukça sertler şu andaTecrübeli arkadaşlara soruyorum: Yumuşayacaklar mı biraz? Youtube'da masaj videolarına bakıyorum, ameliyattan sonra 1 hafta diyor mesela, o kadar yumuşak ki memeleri. Benimki kas altı olduğu için mi bu kadar sert? Masaj yapmaya da çekiniyorum, doktorum başla demesine rağmen. Ne önerirsiniz? Birbirine birazz daha yaklaşsın ve yumuşasın istiyorum. Yardım kızlar!
Bir diğer sorunum da sol göğüs ucumu hissetmemem. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Doktorum zamanla geçeceğini söyledi.
Son olarak söyleyeceklerim, evet benim için zor bir ameliyat oldu. Daha doğrusu sonrası zor oldu. İlk 4 gün lanet okudum, niye oldum diye. Sonra geçti, iyi ki yaptırmışım demeye başladım. Hala yataktan kalkmama, doğrulmama annem yardım ediyor, yolda hızlı hızlı yürüyemiyorum mesela. Spor falan hayatta yapamam. Ama ben ismim gibi nazlı bi kızım, ondan da olabilir :) Yaptıracak arkadaşların her türlü sorusuna cevap verebilirim. Tecrübeli arkadaşlardan da masaj ve his kaybı ile ilgili cevaplarını bekliyorum.
Herkesin kendiyle barışık ve aynaya baktığında mutluluk duyacağı günlere bir an önce kavuşmasını diliyorum!
Sevgiler,
Canım yoktun ben de merak etmiştimHosbulduk beybisi :)) asayis berkemalmi? :)))))
Canım yoktun ben de merak etmiştimsende durumlar nasıl? Memişler ne alemde???ağrı , sızı kaldı mı???
Ne zamandan beri cocugu kucagina direk yerden kaldirarak alabiliyorsun.. bizdeki anne kucanaaaa nidalari artmaya basladi ve otururken kucagima veriyorlar ama göğsume yasliyamiyorum bi garip oluyo hepsi geçtimi memesizkenki gibimi durumlarMemeler bomba gibi canim :))) agrim sizimda kalmadi. Tamamen normal hayat yani. :))
Ne zamandan beri cocugu kucagina direk yerden kaldirarak alabiliyorsun.. bizdeki anne kucanaaaa nidalari artmaya basladi ve otururken kucagima veriyorlar ama göğsume yasliyamiyorum bi garip oluyo hepsi geçtimi memesizkenki gibimi durumlar
Benim bugun 8.gun ama yerden direk kucagima almayi denemedim korkuyirum yaslamaya vakit var ozmn dahaCanim ben 5. Gun tamamen kucagima aldim. Tabi gogsume tam yaslayamiyordum. Yaslayabilmem 3 hafta falan surdu sanirim. Tek elimle gogsunu tutup taskanmadini onluyordum :)) ama suanda gogsume oturabilir bile :))) hic bir sikintim kalmadı.
Kac gun oldu seninkiler
aynen çalışıyorum bırakmaya inşallah amelıyat sonrası hıc baslamamSigara iyilesme surecini geciktiriyor icmesen yada azaltsan bu aralar iyi olur aslinsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?