Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selam,
Ben de hacettepede gorev yapan bir doktora Serdar Nasir a ameliyat oldum, dun, hacettepeye gitmedim ama muayenehanesine gittim, ameliyati koru da yapti, benim.diklestirme ve protez, su anda inanamiyorum goruntulerine. Biraz toparlayim once sonra fotosu koycam, bugun agrim var maalesef.
geçmiş olsun çok.dıklestırmeyle beraber dahamı sancılı oluyor acaba banada dıkleştırme gerekıyormus

Sen nerde ve kime olacaksın canım?? Belli mi kaç cc ve hangi profil olacağı??
canım ben antalyada olacağım.dıkleştırme olcak cc ye karar vermedı ama goğus çapın genıs olduğu ıcın genıs profıl 400 e yakın dedı.hıgh profıl ve damla uygun degılmıs bana.cok buyuk olmasın dedım buyuk durmaz dedı ama dr ..bılemıyorum son görüşme de ıyıce konuşucaz.ben ıkı dr arasındayım hala son güne kararım ne olcak bakalım.korku kararsızlık almış basını gıdıo bende.bıde kucuk cocugum var esım ıkı gun ızın alır gerısı tek basıma :(

canım ben antalyada olacağım.dıkleştırme olcak cc ye karar vermedı ama goğus çapın genıs olduğu ıcın genıs profıl 400 e yakın dedı.hıgh profıl ve damla uygun degılmıs bana.cok buyuk olmasın dedım buyuk durmaz dedı ama dr ..bılemıyorum son görüşme de ıyıce konuşucaz.ben ıkı dr arasındayım hala son güne kararım ne olcak bakalım.korku kararsızlık almış basını gıdıo bende.bıde kucuk cocugum var esım ıkı gun ızın alır gerısı tek basıma :KK43:
Benimde aynı göğüs çapım omuzlarım çok geniş .. Dr 300 cc demişti ama benim dokum var biraz.. Dikleştirme önermedi sadece kahverengi alanım genişmiş ama onu da doğumdan sonra meme ucundan operasyon istediğimi söyledim ok dedi.. Boyun uzun onuzların geniş büyük cc leri kaldırabilirsin demişti.. 375 den aşağı inan istemezdim bende ameliyat olabilseydim eğer.. Yüksek projeksiyonla mememyi ileriye taşıyarak benimki hallolabiliyormuş. İzlemeye alayım bak istersen.. Benim göğüs kafesi problemimden dolayı ertelendi.. Bir mememin içinde iki üç parmak genişliğinde çıkıntı var.. Dr tomografi istedi ve göğüs cerrahisine yönlendirdi onlar ok vermeden yapamam ne olduğu belli değil onun dedi. Protezle üstünü kaplarsam ileride sana zararı olır dedi.. İnşallah senin sorunsuz olur sürecin canım.. Benim nişan da olunca bu ayın 17sinde ertelendi anlayacağın. Zaten bunu dr a söyleyince hiç sorunun olmasa da nişandan sonraya ertelerdim çünkü bu bir ameliyat ve her komplikasyon oluşabilir bu süreçte dedi.. Senin en özel günün dedi.. Bakalım ameliyat da olmayınca nişanı abarttık maddi durumu halledince şu verdiği tetkikleri de halledince olucam hemen ... :(

Benimde aynı göğüs çapım omuzlarım çok geniş .. Dr 300 cc demişti ama benim dokum var biraz.. Dikleştirme önermedi sadece kahverengi alanım genişmiş ama onu da doğumdan sonra meme ucundan operasyon istediğimi söyledim ok dedi.. Boyun uzun onuzların geniş büyük cc leri kaldırabilirsin demişti.. 375 den aşağı inan istemezdim bende ameliyat olabilseydim eğer.. Yüksek projeksiyonla mememyi ileriye taşıyarak benimki hallolabiliyormuş. İzlemeye alayım bak istersen.. Benim göğüs kafesi problemimden dolayı ertelendi.. Bir mememin içinde iki üç parmak genişliğinde çıkıntı var.. Dr tomografi istedi ve göğüs cerrahisine yönlendirdi onlar ok vermeden yapamam ne olduğu belli değil onun dedi. Protezle üstünü kaplarsam ileride sana zararı olır dedi.. İnşallah senin sorunsuz olur sürecin canım.. Benim nişan da olunca bu ayın 17sinde ertelendi anlayacağın. Zaten bunu dr a söyleyince hiç sorunun olmasa da nişandan sonraya ertelerdim çünkü bu bir ameliyat ve her komplikasyon oluşabilir bu süreçte dedi.. Senin en özel günün dedi.. Bakalım ameliyat da olmayınca nişanı abarttık maddi durumu halledince şu verdiği tetkikleri de halledince olucam hemen ... :KK43:
baktım seker senınkının bıraz daha boşalmış halı benımkıler.emzirmeden ve kılo vermeden dolayı.omuz genıs olunca gogus ust goruntumuz benzıo.tabı ben daha genısımdır heralde senden.zayıfsın cunku baya.174 e 70 kıloyum ben.bes kılo daha verebılseydım operasyon oncesı ıyı olcaktı.aynen bende panıgım sen gıbı.hemen negatıf negatıf senaryolar yazılır:)olumlamayı bi ögretemedım kendıme:)dr ye bıle ya embolı atarsa demısım.tobee allah korusun dedı .o derece yanı:)inşallah ıstedıgın olur.benımkı kadar kotu deıl yanı takma olmasan bıle olurda.. olsan daha süper olur.mutluluk dılıyorum bu arada

baktım seker senınkının bıraz daha boşalmış halı benımkıler.emzirmeden ve kılo vermeden dolayı.omuz genıs olunca gogus ust goruntumuz benzıo.tabı ben daha genısımdır heralde senden.zayıfsın cunku baya.174 e 70 kıloyum ben.bes kılo daha verebılseydım operasyon oncesı ıyı olcaktı.aynen bende panıgım sen gıbı.hemen negatıf negatıf senaryolar yazılır:)olumlamayı bi ögretemedım kendıme:)dr ye bıle ya embolı atarsa demısım.tobee allah korusun dedı .o derece yanı:)inşallah ıstedıgın olur.benımkı kadar kotu deıl yanı takma olmasan bıle olurda.. olsan daha süper olur.mutluluk dılıyorum bu arada
Benim 1.69 ölçtü dr boyumu kilom 56 falan.. Ama göründüğünden daha fazla omuz genişliğim.. Kollar falan bildiğin güreşçi gibiyim tenisçiyle alakam yok :D sen iyi düşün iyi olsun benim ankaraya giderken tek korkum narkozdu ama narkozu bile almadan geri döndüm ... Çünkü mememin yarısı kemikle dolu.. Bunu biliyordum zaten daha öncede farkındaydım esmeraldam diye bir üye var onda da aynı problem vardı. Zaten herşeyimiz aynı onunla ikiz olsak bukadar benzemezdik. O olmuş sorun olmaz dedim giderken ama dr um sorun yaptı.. Senin çok güzel olacak inşallah sürecini izleyeceğim.. Hatta dua edicem.. Teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için canım..

Benim 1.69 ölçtü dr boyumu kilom 56 falan.. Ama göründüğünden daha fazla omuz genişliğim.. Kollar falan bildiğin güreşçi gibiyim tenisçiyle alakam yok :KK70: sen iyi düşün iyi olsun benim ankaraya giderken tek korkum narkozdu ama narkozu bile almadan geri döndüm ... Çünkü mememin yarısı kemikle dolu.. Bunu biliyordum zaten daha öncede farkındaydım esmeraldam diye bir üye var onda da aynı problem vardı. Zaten herşeyimiz aynı onunla ikiz olsak bukadar benzemezdik. O olmuş sorun olmaz dedim giderken ama dr um sorun yaptı.. Senin çok güzel olacak inşallah sürecini izleyeceğim.. Hatta dua edicem.. Teşekkür ederim bu arada iyi dileklerin için canım..
bende tsk ederım .hakkımızda hayırlısı.merakla burda araştıran herkes umduğunu bulur ınsallah.doktorun cok ıyı olması lazım ozaman ıyı araştır.cnm

bende tsk ederım .hakkımızda hayırlısı.merakla burda araştıran herkes umduğunu bulur ınsallah.doktorun cok ıyı olması lazım ozaman ıyı araştır.cnm
Benim dr la ortak arkadaşımız vardı ve erkek arkadaşımla gittik görüşmeye, dr bukadar detaycı olunca erkek arkadaşım yani nişanlnacağım kişi de ona çok güvendi.. Başkasına yaptırmanı istemiyorum çünkü başka biri seni çoktan ameliyat yapmıştı bile dedi ki haklı bu konuda başka biri olsa farklı protez kullanarak çoktan yapmıştı bile ameliyatımı şuan sana anlatıyor olacaktım süreci.. İnşallah senin dr da bukadar idealisttir .. Tüm ameliyat olacak kişilere sorunsuz süreçler diliyorum çünkü gerçekten de çok zor. Başka dr ları da çağırdı şaşırdı göğüs kafesimdeki çıkıntıya ve iki dr bastırarak elledi ya orası iki gün ağrıdı yüzüstü yatamadım.. Dr dedi protez buraya baskı yapacak diye. Bir de protez koysaydı ağrıdan duramazdım inan.. Umarım herkes istediği görüntüye sorunsuz ulaşır.. Bana en çok eve döndüğümde ameliyat içn hazırladığım eşyaları giyemeden valizden çıkarmam koydu.. Allah kimseye yaşatmasın cnm o duyguyu..

Benim dr la ortak arkadaşımız vardı ve erkek arkadaşımla gittik görüşmeye, dr bukadar detaycı olunca erkek arkadaşım yani nişanlnacağım kişi de ona çok güvendi.. Başkasına yaptırmanı istemiyorum çünkü başka biri seni çoktan ameliyat yapmıştı bile dedi ki haklı bu konuda başka biri olsa farklı protez kullanarak çoktan yapmıştı bile ameliyatımı şuan sana anlatıyor olacaktım süreci.. İnşallah senin dr da bukadar idealisttir .. Tüm ameliyat olacak kişilere sorunsuz süreçler diliyorum çünkü gerçekten de çok zor. Başka dr ları da çağırdı şaşırdı göğüs kafesimdeki çıkıntıya ve iki dr bastırarak elledi ya orası iki gün ağrıdı yüzüstü yatamadım.. Dr dedi protez buraya baskı yapacak diye. Bir de protez koysaydı ağrıdan duramazdım inan.. Umarım herkes istediği görüntüye sorunsuz ulaşır.. Bana en çok eve döndüğümde ameliyat içn hazırladığım eşyaları giyemeden valizden çıkarmam koydu.. Allah kimseye yaşatmasın cnm o duyguyu..
Sharapova-06 Sharapova-06 tomografi yaptirdinmi? Ne çıktı? Çok merak ettim.

Evt yani zmnla sekle girecek herkes ayni süreçleri yasiyor ama suan fuze diilde huniye benzetiyorum merak ettigim o sertlik gecince daha buyudu gibi geliyor mu gozune?ya aslinda oldu bitti ztn bundan buyugu olmamis ama yinede kuruntu pesindeyim iste :KK66:
benim üst şişlikleri indi arası inmemisti bende ole kalcak sandım o yüzden küçük ve ayrik gibi geliyodu çok uzulmustum ama ortasida inince büyüklüğü belli oldu smdilik bi şikayetim yok silikonlarda yumusayinca tam istediğim gibi olcak cnm

olsun yınede el elden ustundur derlerya işinin ehlı ınsanları bulmaya çalış onlara da fıkır sor sadece yaptırmasan bıle.ama ben yınede soyluyorum sana zaten kusursuz görüntü.(hanı kadı kızındada olacak kadar bısey senınkı)hamıle kalıncada sut bezlerı sısecek ozaman baskı olmayacakmısmı pekı sordunmu

olsun yınede el elden ustundur derlerya işinin ehlı ınsanları bulmaya çalış onlara da fıkır sor sadece yaptırmasan bıle.ama ben yınede soyluyorum sana zaten kusursuz görüntü.(hanı kadı kızındada olacak kadar bısey senınkı)hamıle kalıncada sut bezlerı sısecek ozaman baskı olmayacakmısmı pekı sordunmu
Protezliyken mi baskıyı diyorsun canım?? Protez koyulunca hamile kalınca tabiki biraz daha şişeceğini söyledi. Ve areolalarım benim büyük onu küçültelim deyince, bende hamile kaldığımda zaten hafif sarkma olur dedim dr a ve ozaman hem meme ucundan dikkeştirme ve kahverengi alanı küçültürüz dediğimde o da olur dedi.. Daha hamile kalmadan meme ucundan operasyon istemedim. Yani protez de koyulsa süt bezleri genişlediğinde şişmeyle birlikte baskı olacak.. Zaten protezle o bölgeyi saklamak istemedi. İçimiz rahat olsun orasıyla ilgili dedi.. Şuan protezsiz şişse de oraya baskı yapacak şekilde büyünez memeler ki yağ dokusu proteze göre daha yumuşak ve kendi dokun oranın bir şekilde şeklini alır.. Yağ seyrek bir yapı ama protez daha bütün ve sert yabancı bir cisim sonuçta.. Bakalım hayırlısı diyelim. Vardır herşeyde bir hayır . Başka dr ları da arştırcam tabiki fikir almak için..

Protezliyken mi baskıyı diyorsun canım?? Protez koyulunca hamile kalınca tabiki biraz daha şişeceğini söyledi. Ve areolalarım benim büyük onu küçültelim deyince, bende hamile kaldığımda zaten hafif sarkma olur dedim dr a ve ozaman hem meme ucundan dikkeştirme ve kahverengi alanı küçültürüz dediğimde o da olur dedi.. Daha hamile kalmadan meme ucundan operasyon istemedim. Yani protez de koyulsa süt bezleri genişlediğinde şişmeyle birlikte baskı olacak.. Zaten protezle o bölgeyi saklamak istemedi. İçimiz rahat olsun orasıyla ilgili dedi.. Şuan protezsiz şişse de oraya baskı yapacak şekilde büyünez memeler ki yağ dokusu proteze göre daha yumuşak ve kendi dokun oranın bir şekilde şeklini alır.. Yağ seyrek bir yapı ama protez daha bütün ve sert yabancı bir cisim sonuçta.. Bakalım hayırlısı diyelim. Vardır herşeyde bir hayır . Başka dr ları da arştırcam tabiki fikir almak için..
evet protessız sormuştum doğru mantıklı kendı dokun olunca sekıl alacak baskı olmıcak.

benim üst şişlikleri indi arası inmemisti bende ole kalcak sandım o yüzden küçük ve ayrik gibi geliyodu çok uzulmustum ama ortasida inince büyüklüğü belli oldu smdilik bi şikayetim yok silikonlarda yumusayinca tam istediğim gibi olcak cnm
Hey super insallah benimde oyle olur sevindim senin icin kucuk gibi deyince uzulmustum

Merhaba Kızlar,
Forumu aylardan beri dışarıdan izliyorum, ancak bugün üye olup yazmaya karar verdim. Ben de uzun yıllar boyunca (18 yaşımdan beri yani yaklaşık 10 yıldır) meme büyütme ameliyatı hayaliyle yaşadım. 3 hafta önce istediğime kavuştum. Burada paylaşılan ameliyat öncesi ve sonrası bilgileri o kadar yardımcı oldu ki, paylaşım yapan herkese çok teşekkür ederim.
Benim göğüslerim simetrikti ve meme dokum çok azdı. Boyum 160 cm kilom ise 45. Yani minicik bi kızım :) Doktorum 290 cc, damla, high profile kullandı. Göğüs kafesimin yapısı gereği biraz ayrık olacağını baştan söyledi. Ameliyattan sonra ilk günler çok ayrık geliyordu ama şimdi biraz daha birleşiyor sanki. Görünümü inanılmaz doğal oldu, kimse silikon demez. Ta ki elleyene kadar. Oldukça sertler şu anda :( Tecrübeli arkadaşlara soruyorum: Yumuşayacaklar mı biraz? Youtube'da masaj videolarına bakıyorum, ameliyattan sonra 1 hafta diyor mesela, o kadar yumuşak ki memeleri. Benimki kas altı olduğu için mi bu kadar sert? Masaj yapmaya da çekiniyorum, doktorum başla demesine rağmen. Ne önerirsiniz? Birbirine birazz daha yaklaşsın ve yumuşasın istiyorum. Yardım kızlar!
Bir diğer sorunum da sol göğüs ucumu hissetmemem. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Doktorum zamanla geçeceğini söyledi.
Son olarak söyleyeceklerim, evet benim için zor bir ameliyat oldu. Daha doğrusu sonrası zor oldu. İlk 4 gün lanet okudum, niye oldum diye. Sonra geçti, iyi ki yaptırmışım demeye başladım. Hala yataktan kalkmama, doğrulmama annem yardım ediyor, yolda hızlı hızlı yürüyemiyorum mesela. Spor falan hayatta yapamam. Ama ben ismim gibi nazlı bi kızım, ondan da olabilir :) Yaptıracak arkadaşların her türlü sorusuna cevap verebilirim. Tecrübeli arkadaşlardan da masaj ve his kaybı ile ilgili cevaplarını bekliyorum.
Herkesin kendiyle barışık ve aynaya baktığında mutluluk duyacağı günlere bir an önce kavuşmasını diliyorum!
Sevgiler,

Back