- 8 Nisan 2015
- 128
- 144
- 23
- 34
Cnm şişlikler geçtikçe daha çok belli oluyo şekli. küçük ve ayrık geliyodu ama biraz daha sisi indikce birlesmeye başlıyorlar. Benim 17 gün oldu tek sıkıntı sert olmaları oda çok normalmis 6 aya kadr normal yumusakliklarini alıyormus bunun için masaj yapmam gerektigini söyledi doktor inş snnde istediğin gibi olmuştur :)Selam nasilsin yakın zamanda kasalti ameliyat olmus biri olarak nasil gidiyor kucuk geliyordu degisme oldumu? Benimde.bugun 4.gunum 350cc takildi kucuk ve ayrik geliyor sabretmem lazim ama deneyim almak ii geliyor :)
Bende bende oohhh dicem.vallaKizlar Ayni yanma hissi,ya silikon sikismissa hissi,vs hepsi fazlasiyla bende de var.Demek yalniz dilmisim cok sevindim
Evt yani zmnla sekle girecek herkes ayni süreçleri yasiyor ama suan fuze diilde huniye benzetiyorum merak ettigim o sertlik gecince daha buyudu gibi geliyor mu gozune?ya aslinda oldu bitti ztn bundan buyugu olmamis ama yinede kuruntu pesindeyim isteCnm şişlikler geçtikçe daha çok belli oluyo şekli. küçük ve ayrık geliyodu ama biraz daha sisi indikce birlesmeye başlıyorlar. Benim 17 gün oldu tek sıkıntı sert olmaları oda çok normalmis 6 aya kadr normal yumusakliklarini alıyormus bunun için masaj yapmam gerektigini söyledi doktor inş snnde istediğin gibi olmuştur :)
arkadaşlar, ben henüz ameliyat olmadım ama sayenizde kendimi herşeye hazırlıyorum.ama ben çok paniğim, inşallah sağlıklı atlatırım süreci.Hepinize dua ediyorum, enfeksiyon, hematom fln olmasın diye ....Evt yani zmnla sekle girecek herkes ayni süreçleri yasiyor ama suan fuze diilde huniye benzetiyorum merak ettigim o sertlik gecince daha buyudu gibi geliyor mu gozune?ya aslinda oldu bitti ztn bundan buyugu olmamis ama yinede kuruntu pesindeyim iste
Ayy hadi bakalım canım :)Arkadaşlar resim yukledim:)
Cnm beni izlermisin resimleri gormek isterimArkadaşlar resim yukledim:)
mınam benıde ızlermısın.ıkı hafta sonra amelıyatım cc kararı veremedim bı turlu bıde fotolara nasıl bakılıo acabaKizlar 7.gun fotolarimi ekledim gelin bi bakin
Valla bende merak ettim yahuu biz napak olmayan dokuya anca 350 sigdi gorebilir miyim? Bizimkiler sana ergen memesi gibi geliyodur :))Kizlar Bisey sorcam medikal sutyenim 90 E beden.Bu sutyen ameliyat olmamis kendi memeleri olan bi kadina da olur mu acaba.Yani demek istiyorumki ameliyat olmamis kendi memesi olan 90 E beden bi kadin da bu sutyeni giyebiliyosa benim memelerimle aynidir.O zaman bana neden hala yetmiyo bu beden.Estetik doyumsuzu olmus olabilirmiyim ben yasurekli biseyler yaptiriyorum ve doymuyorum
Yorumda da dedigim gibi kucuk filan diil daha buyugudr hantal dururdu silikonun dik ve dolgun havasini vermezdi benceKizlar Bisey sorcam medikal sutyenim 90 E beden.Bu sutyen ameliyat olmamis kendi memeleri olan bi kadina da olur mu acaba.Yani demek istiyorumki ameliyat olmamis kendi memesi olan 90 E beden bi kadin da bu sutyeni giyebiliyosa benim memelerimle aynidir.O zaman bana neden hala yetmiyo bu beden.Estetik doyumsuzu olmus olabilirmiyim ben yasurekli biseyler yaptiriyorum ve doymuyorum
ARZUM77 senin doktorun kimdi, özelden mesaj atabilir misin bana doktorunu?:)) Geçmiş olsun..Ne güzel,dogal olduysa dogru teknik ve yöntem tercih edilmiş sizede,şanslısınız
Banada yuvarlak protez tercih edildi,göğsüme,vücuduma uygun olan protez oydu çünküAma sonuç inanılmaz dogal oldu,kimse bu ameliyatı olduğuma inanamaz ve kanitlayamaz o kadar iddalı yani
rıca etsem benı de eklermısınız.benımde az bı zamanım kaldı malum ınsan merak ıcındeKızlar yandan ve dikişlerimin fotoğrafını koydum bakmak isteyen olursa :) benim 13.günüm böyle
Valla bende ameliyat olmaya gidip olamadım yaaA
arkadaşlar, ben henüz ameliyat olmadım ama sayenizde kendimi herşeye hazırlıyorum.ama ben çok paniğim, inşallah sağlıklı atlatırım süreci.Hepinize dua ediyorum, enfeksiyon, hematom fln olmasın diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?