Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne zormus ameliyat sonrası kızlar benim de göğsüme tas oturmuş hıssı haricinde otururken yatarken ağrım yok ancak ellerimde yüzümde içten gelen bi yanma ateş var, atesımı olçtum 37,5 çıktı atesım de yok ama bu içten geleni ateşim var hıssı sınırlerimi bozuyor

Selam nasilsin yakın zamanda kasalti ameliyat olmus biri olarak nasil gidiyor kucuk geliyordu degisme oldumu? Benimde.bugun 4.gunum 350cc takildi kucuk ve ayrik geliyor sabretmem lazim ama deneyim almak ii geliyor :)
Cnm şişlikler geçtikçe daha çok belli oluyo şekli. küçük ve ayrık geliyodu ama biraz daha sisi indikce birlesmeye başlıyorlar. Benim 17 gün oldu tek sıkıntı sert olmaları oda çok normalmis 6 aya kadr normal yumusakliklarini alıyormus bunun için masaj yapmam gerektigini söyledi doktor inş snnde istediğin gibi olmuştur :)

Kızlar benimde ilk 4 5 gün yanma hissi böyle derim yirtilcakmis gibi geliyodu gerginlikten ama zamanla geçti hepsi geçici sıkıntılar bunlar sonrasını düşünün moralinizi yüksek tutun

Evt yani zmnla sekle girecek herkes ayni süreçleri yasiyor ama suan fuze diilde huniye benzetiyorum merak ettigim o sertlik gecince daha buyudu gibi geliyor mu gozune?ya aslinda oldu bitti ztn bundan buyugu olmamis ama yinede kuruntu pesindeyim iste

A
arkadaşlar, ben henüz ameliyat olmadım ama sayenizde kendimi herşeye hazırlıyorum.ama ben çok paniğim, inşallah sağlıklı atlatırım süreci.Hepinize dua ediyorum, enfeksiyon, hematom fln olmasın diye ....

Kızlar benım yanma göğüslerimde degıl yüzümde ellerimde oluyor, sımdı kontrolden geldım doktorum normal anestezinin yan etkıleri dedi.

Kizlar Bisey sorcam medikal sutyenim 90 E beden.Bu sutyen ameliyat olmamis kendi memeleri olan bi kadina da olur mu acaba.Yani demek istiyorumki ameliyat olmamis kendi memesi olan 90 E beden bi kadin da bu sutyeni giyebiliyosa benim memelerimle aynidir.O zaman bana neden hala yetmiyo bu beden.Estetik doyumsuzu olmus olabilirmiyim ben ya surekli biseyler yaptiriyorum ve doymuyorum

Valla bende merak ettim yahuu biz napak olmayan dokuya anca 350 sigdi gorebilir miyim? Bizimkiler sana ergen memesi gibi geliyodur :))

Yorumda da dedigim gibi kucuk filan diil daha buyugudr hantal dururdu silikonun dik ve dolgun havasini vermezdi bence

ARZUM77 senin doktorun kimdi, özelden mesaj atabilir misin bana doktorunu?

Valla bende ameliyat olmaya gidip olamadım yaa mutluluk2015 şimdi sana şöyle böyle oluyor diye yardımcı olacaktım.. Neyse vardır bir hayır.. Şu nişan beni maddi anlamda çok sarsacak yemekli falan olacak , sen beni yakından biliyorsun ki tek başımayım şu koca dünyada.. Nişandan sonra maddi durumu toparlar toparlamaz hemen olucam ameliyatı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…