Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dren ne oluyo ?? Cikarirkende cok aciyomus galiba tam olarak nasil bi seyBende anlamadım ki bende çıkarken çıkarırlar diyordum ama hala kan doluyor içine kanamanın durumuna göre heralde ama onlar en çok rahatsız ediyor![]()
Dren ne oluyo ?? Cikarirkende cok aciyomus galiba tam olarak nasil bi sey
Valla kesi yerlerinden borular çıkıyo herifin tarafta ucundan plastik bişi var içi kan doluyor çıkarken acıdır diyende var acımasız diyende umarım acımasız diyenlere olurumDren ne oluyo ?? Cikarirkende cok aciyomus galiba tam olarak nasil bi sey
Canım benim de tahta gibi memem.dr 330 cc civarı dedi.damlanın bana uygun olacağını söyledi, ama ben yuvarlak istediğimi söyledim.acaba sıfır dokululara damla daha mı uygun?bi de senin ki high profil damla mı?
Ay bu nasıl bir yazı olmuş telefon herseyi düzeltmis sağolsun :)Valla kesi yerlerinden borular çıkıyo herifin tarafta ucundan plastik bişi var içi kan doluyor çıkarken acıdır diyende var acımasız diyende umarım acımasız diyenlere olurum
Merhaba2 gün ağrı çektim ama değdi valla.sonunda cicişlerime kavuştum![]()
Ben ikisini de yaşadım. İlkinde çok korktum doktor usulca çıkardı hiiiiç acımadı, dedim cidden bir şey olmuyormuş. Diğerine geçti bu sefer de canımdan can koptu ayy ayy diye bağırdım. Neye bağlı bu hiç bilmiyorum.Valla kesi yerlerinden borular çıkıyo herifin tarafta ucundan plastik bişi var içi kan doluyor çıkarken acıdır diyende var acımasız diyende umarım acımasız diyenlere olurum
Ufff oyle rahatladiktan sonrada acimasi je fenadir hee ne kdr kaldi drenler peki beni cok rahatsiz ediyolar yaaBen ikisini de yaşadım. İlkinde çok korktum doktor usulca çıkardı hiiiiç acımadı, dedim cidden bir şey olmuyormuş. Diğerine geçti bu sefer de canımdan can koptu ayy ayy diye bağırdım. Neye bağlı bu hiç bilmiyorum.
1 gün kaldı sadece, ameliyatın ertesi sabahı çıktı.Ufff oyle rahatladiktan sonrada acimasi je fenadir hee ne kdr kaldi drenler peki beni cok rahatsiz ediyolar yaa
Bnde 3 kere regl oldm ayni anda etkilio bnce doktor alakasi yok desede ilaclar ve aneztezi etkilio vucuttaki herseyiKızlar bir sorum olacak. Ameliyat olalı 19 gün oldu. Üç gün önce regl oldum (6 gün erken) ve az az geliyor. Acaba ameliyat yüzünden mi oldu? Başına böyle bir şey gelen var mı? Canımı sıktı valla
Selam hanımlar,evet şimdilik tek doktorla görüştüm. Memeler gelişirken süt kanalları uca doğru toplanıyormuş ve diğer dokuların gelişimine izin vermiyormuş, be sebeple de zaten fala büyümüyorlarmış, sebebi bilinmeyen doğuştan gelen bir anormallik.
Protezi kasaltına yerleştirmek için süt bezlerini kesip protezin üzerine örtüyorlarmış ki doğal görünsün.
Yabancı sitelerde ameliyatlarını izledim.
benimde görüştüklerimden sadece birisi tübüler dedi bana..ötekler bu konuda bişey demedi..ne fark edicek ki anlamadımSelam hanımlar,
benim memeler tübüler meme çıkmıştı. Dün başka bir doktorla görüştüm, öyle olduğunu anlamdı bile. Nerden istersen oradan keser koyarım, benim için fark etmez, yuvarlak high profile koyalım büyük olsun 250-300 en az dedi. Büyük istemediğimi söyledim özellikle, ısrar etti güzel durur dedi. Tecrübeli bir doktorun nasıl tübüler olduğunu anlayamadı anlamadım
Şimdi de başka bir doktora göstericembakalım o ne diyecek. Sanırım ilk doktor daha tecrübeli.
hangi doktorlara gitmiştin peki?Selam hanımlar,
benim memeler tübüler meme çıkmıştı. Dün başka bir doktorla görüştüm, öyle olduğunu anlamdı bile. Nerden istersen oradan keser koyarım, benim için fark etmez, yuvarlak high profile koyalım büyük olsun 250-300 en az dedi. Büyük istemediğimi söyledim özellikle, ısrar etti güzel durur dedi. Tecrübeli bir doktorun nasıl tübüler olduğunu anlayamadı anlamadım
Şimdi de başka bir doktora göstericembakalım o ne diyecek. Sanırım ilk doktor daha tecrübeli.
Ameliyat oldum ertesi gunu oldun gunu yakindi ama normalden farkli oldu once az geldi rengi aciga yakin bi kirmiziydi ve 8 gun surdu normalde 3gun yogun 5 .gunde biterdi normalmis sordum doktoraKızlar bir sorum olacak. Ameliyat olalı 19 gün oldu. Üç gün önce regl oldum (6 gün erken) ve az az geliyor. Acaba ameliyat yüzünden mi oldu? Başına böyle bir şey gelen var mı? Canımı sıktı valla
Doktor Cengiz acikel odul almis bir doktor bende ona yaptirmis dusunuyorum sizde arasirin yinede olusuz yazi gorursen iz banada bildir in hadi hayirlisiSelam hanımlar,
Ameliyaari cok farkli. Tubulerde oncelikle Bozuk olan yapi duzeltiliyor, sonra estetik yapiliyor veya yapilamiyor. Mimkun olursa yapiliyor. Duzeltme yapilmadan silikon konursa hdm goruntu cirkin oluyormus hem de ele geliuormus. Sen kime yaptirdin?benimde görüştüklerimden sadece birisi tübüler dedi bana..ötekler bu konuda bişey demedi..ne fark edicek ki anlamadım