Canım ben ameliyat olmadım ama, bunlar normal gibi geldi bana.kolay değil, çok güçlü olan göğüs kasın kesildi, altına bi cep açıldı, içine 3 boyutlu yabancı bi madde kondu, tekrar dikildi... Kolay değil vücudun bunu kabul etmesi, şu anda kasların gergin, derin gergin, bi de protez kesi yerine baskı yapıyor.... Oooo oooo oooo ... Biraz bekle canım, Dr un verdiği kas gevşeticileri veya diğer ilaçları düzenli kullan, o kaslarını yorma.... Yine de tecrübeli arkadaşlarım daha doğru bilgi verir.çok geçmiş olsunKizlar bisi sorucam bugun benim 2.gunum kasalti oldum ama sanki gogsum icten kasiliyormus gibi oluyor ayaga kalkinca daha fazla hani dogum zamani karnimiz kasilir toplanir ya bi tarafta ole bi his gibi normalmi ki acep?
Evet yukarda ama nefes almada sikinti yok ayaga kalkinca agirlik ve bahsettigim kasilma hissi var ilk gunde o nefes sikintisini yasamistim ama sende gerginlik daha fazladir muhtemelen ondandirsrm bende kas alti oldum bugun 6.gunum ve ayni his bende de var.Gecsede kurtulsam ya cok sikintI veriyo.Senin protezlerde cok yukarda mi su an.Nefes alamiyosun hissi geliomu ben oyleyim
Ya evet aslinda okudum hep ama basina gelince reset atilmis gibi oluyo insan bide ben son 3 ay hep kasildim hamileyken simdi yine korku geldi ikizlerimi dogurcam diye :))Canım ben ameliyat olmadım ama, bunlar normal gibi geldi bana.kolay değil, çok güçlü olan göğüs kasın kesildi, altına bi cep açıldı, içine 3 boyutlu yabancı bi madde kondu, tekrar dikildi... Kolay değil vücudun bunu kabul etmesi, şu anda kasların gergin, derin gergin, bi de protez kesi yerine baskı yapıyor.... Oooo oooo oooo ... Biraz bekle canım, Dr un verdiği kas gevşeticileri veya diğer ilaçları düzenli kullan, o kaslarını yorma.... Yine de tecrübeli arkadaşlarım daha doğru bilgi verir.çok geçmiş olsun
Canım düşünsene, 350 gr solda, 350 gr sağda... Göğüs kafesini sıkıştırması normal.Mesela ben şu anda 2 sütyen üstüste takıyorum, insanların gözü alışsın diyesrm bende kas alti oldum bugun 6.gunum ve ayni his bende de var.Gecsede kurtulsam ya cok sikintI veriyo.Senin protezlerde cok yukarda mi su an.Nefes alamiyosun hissi geliomu ben oyleyim
Sorma canım ben de, 2. De 27. Haftadan itibaren kasılmam oldu benim de, zaten 37. Haftada doğdu.buna şükrettik iyi durdu içimde, normal doğumdu zaten.Eğer öyle bi kasılmaysa alışkınım ben, zorlanmicam demek kiYa evet aslinda okudum hep ama basina gelince reset atilmis gibi oluyo insan bide ben son 3 ay hep kasildim hamileyken simdi yine korku geldi ikizlerimi dogurcam diye :))
BakalımKizlar 7.gun fotolarimi ekledim gelin bi bakin
Valla bende merak ettim 400 cc hic gormedim genelde kizlarda 325 350 fln gordum ama 400 gormesim beni de izler misn tesekkurlerCanım beni de izler misin? 400cc yi görmek istiyorum.boyun , göğüs ölçülerin neydi?!
Beni de Izlemeye alirmisin amelyat tarihim yakin ve ben cok heycanliyimKizlar 7.gun fotolarimi ekledim gelin bi bakin
Sen sorana kadar hiç düşünmemiştim kaç saat sürdü diye.. İnan hiç bilmiyorum. Ayılmakla meşgul oluyor insan, saate bakmak aklına gelmiyor.Kizlar amelyat gununu anlatirmisiniz nasil oluo nasil bitio birde kac saat suruyo cok merak ediorum
Beni saat 5 bucukta odadan aldilar ve ameliyathanede hic beklemedim odaya 8 bucukta indirmislerKizlar amelyat gununu anlatirmisiniz nasil oluo nasil bitio birde kac saat suruyo cok merak ediorum
Cnm benim 1 saat fln sürdü hastaneye gittiğim gibi önlük giyindirdiler ameliyata aldılar 1 saat sonra odada uyandım çok rahat geçti hatta ameliyattan önce gerildim agladim gereksiz yere. Önemli olan ameliyattan sonrası. Yanında kesinlikle yardimci olabilecek birinin olmasiKizlar amelyat gununu anlatirmisiniz nasil oluo nasil bitio birde kac saat suruyo cok merak ediorum
Selam nasilsin yakın zamanda kasalti ameliyat olmus biri olarak nasil gidiyor kucuk geliyordu degisme oldumu? Benimde.bugun 4.gunum 350cc takildi kucuk ve ayrik geliyor sabretmem lazim ama deneyim almak ii geliyor :)Cnm benim 1 saat fln sürdü hastaneye gittiğim gibi önlük giyindirdiler ameliyata aldılar 1 saat sonra odada uyandım çok rahat geçti hatta ameliyattan önce gerildim agladim gereksiz yere. Önemli olan ameliyattan sonrası. Yanında kesinlikle yardimci olabilecek birinin olmasi
Merhaba. Ahmet beye ameliyat olmuşsunuz. Ameliyat masrafı kaç tl tuttu acaba sizin için?Ben damla protezi yaptirdim sonuc cok dogal oldu. Ameliyati Ahmet Karacalar yapti kendisini herkese oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?