Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben Dümdüzüm, yıllardır 80a takardım( tabi a cup bile boş kalıyordu, ama 80 beden göğüs kafesime uyuyordu) ama geçen hafta Ferruh bey ile görüştüm ya, bana benim asıl göğüs ölçümün 85a olduğunu, ameliyattan sonra da 90 b-c olacağını söyledi:KK57::KK57: Kaldım böyle... 90 ı duyunca... Demek ki markadan markaya fark var, diye düşündüm.

Canım ben Dümdüzüm, yıllardır 80a takardım( tabi a cup bile boş kalıyordu, ama 80 beden göğüs kafesime uyuyordu) ama geçen hafta Ferruh bey ile görüştüm ya, bana benim asıl göğüs ölçümün 85a olduğunu, ameliyattan sonra da 90 b-c olacağını söyledi:KK57::KK57: Kaldım böyle... 90 ı duyunca... Demek ki markadan markaya fark var, diye düşündüm. Ben de anlamadım.

evet benimde sıfır doku, 2 doktor bana da damla dedi, 3. doktor yuvarlak olur dedi, sıfır dokusu olanlarda keskin bir hat olmasın geçiş yumuşak olsun diye damla tercih ediyorlar ama @asil94 ün de dokusu yoktu mesela ama yuvarlak yapmış doktoru, bende perşembe onun doktoruna ameliyat olacağım yuvarlak takılacak. Demekki imkansız değil yuvarlakta olabiliyor :) hiç dokusu olmayan biri olarak yuvarlak koyulunca nasıl oluyormuş sorusunun cevabını size perşembe gününden sonra verebiliyor olacağım nasipse :)
Asil94 ü ben de çok beğeniyorum ;)

75 DE İSTEDGM MODEL YOK VARSADA PAHALI OLUYR :d altı 72 üstüde 83 olması lazmdı en son :KK70:
Sana 70 bile olabilir ozaman ama 80 bol gelmesi normal, Çünkü memealtı ölçüsü oluyor aslinda sütyenlerin rakam kısmı, A B C ise memenin hacmi oluyor. Birdahaki alış verise ciktiginda dene bakalim. Tam oturan sütyen giyinmen daha iyi olur aslinda.

Sana 70 bile olabilir ozaman ama 80 bol gelmesi normal, Çünkü memealtı ölçüsü oluyor aslinda sütyenlerin rakam kısmı, A B C ise memenin hacmi oluyor. Birdahaki alış verise ciktiginda dene bakalim. Tam oturan sütyen giyinmen daha iyi olur aslinda.
EVET ÖLÇÜLERİ ANLADMDA BULMASI MESELE OLDU YA SUTYEN DERDNDEN YIRTTIK DEDİK BU SEFERDE HER MODEL DE C CUP OLMUYOR :d NEYSE BRZZ DAHA YUMSASINDA DAHA İİ BLURUM İNŞ :)

Ben maalesef yüzyüze görüşme yapamadım, yurtdışından direkt amelyata gittim yani. Bana dr. fotolarima bakarak yuvarlak takacaz demişti ama muayenede ölçüm yapip canli gördüğünde damla olamalı dedi, bende damlayi tercih etmeyenlerdendim, sadece dönmeden korktuğumdan ve burda bir üyenin neticesi korkutmuştu beni. Ama şimdi kendi neticemden çok memnunum. Hatta bukadarini beklemiyordum bile. Emzirme döneminden sonra boş ve hafif sarkik memelerim, umduğumdan daha iyi toparladi, dikleştirmeden! Izlemeye aliyorum seni, fotolarima bakabilirsin. Fikir edinebilirsin.
Resimlerine baktim cok guzel ve fiziginle uyumlu olmus buyuk degil kucukte degil . Insallah benimde iyi geçer sorunsuz biter. Bnde fransadayim ve burda amelyat olucam sen niye turkiyede oldun daha mi iyi acaba turkiye bu konuda ?? Bn burda olucam sigorta karsilarsa ama hala tereddut ediyorum acaba turkiyede mi olsam diye

Resimlerine baktim cok guzel ve fiziginle uyumlu olmus buyuk degil kucukte degil . Insallah benimde iyi geçer sorunsuz biter. Bnde fransadayim ve burda amelyat olucam sen niye turkiyede oldun daha mi iyi acaba turkiye bu konuda ?? Bn burda olucam sigorta karsilarsa ama hala tereddut ediyorum acaba turkiyede mi olsam diye
M melike1990 çok tsk ederim. Benim türkiyeyi seçmem kesinlikle TR deki dr.ları daha tecrübeli bulmamdan kaynaklanıyor. Almanyada heleki kaldığım şehirde pek başarılı op. dr. yok. Varsada yine büyük şehirlerde var, onun içinde yine başka şehire git gel olacaktı. Yinede TR deki kadar estetik alanida başarili dr. bulmak zor.
Ben seninde türkiyede amelyat olacağını saniyordum. Gün aldınmı peki? Yoksa kararsızmısın daha?

M melike1990 çok tsk ederim. Benim türkiyeyi seçmem kesinlikle TR deki dr.ları daha tecrübeli bulmamdan kaynaklanıyor. Almanyada heleki kaldığım şehirde pek başarılı op. dr. yok. Varsada yine büyük şehirlerde var, onun içinde yine başka şehire git gel olacaktı. Yinede TR deki kadar estetik alanida başarili dr. bulmak zor.
Ben seninde türkiyede amelyat olacağını saniyordum. Gün aldınmı peki? Yoksa kararsızmısın daha?
Ben karar verdim bu amelyati cok istiyorum burda bi doktora gittim kendisi professeur tecrubeli olur diye dusunuyorum ama yine de trukiye de olmak isterdim bncede turkiye daha ilerde estetik konusun da . Sigorta karsilarsa burda amelyat olucam kagitlati gonderdim cevap bekliorum ama karsilamassa turkiyede olurum .

@libra72 Merhaba eski okuduklarimdan hatırlıyorum senin direnler 6 gün mu kalmıştı benimde perşembe çıkmasi umudum var ama uzun kalması sıkıntı mi acaba bi sorun göstergesi mi? Çok rahatsız ediyor batıyor :(

@libra72 Merhaba eski okuduklarimdan hatırlıyorum senin direnler 6 gün mu kalmıştı benimde perşembe çıkmasi umudum var ama uzun kalması sıkıntı mi acaba bi sorun göstergesi mi? Çok rahatsız ediyor batıyor :KK43:
canım bu direnlerin ne kadar süre kalıcağı bünyeye göre mi değişiyor anlamadım ben, benim doktorum ameliyatın ertesi günü öğlen taburcu olmadan direnleri çıkardıgını söylemişti.

canım bu direnlerin ne kadar süre kalıcağı bünyeye göre mi değişiyor anlamadım ben, benim doktorum ameliyatın ertesi günü öğlen taburcu olmadan direnleri çıkardıgını söylemişti.
Bende anlamadım ki bende çıkarken çıkarırlar diyordum ama hala kan doluyor içine kanamanın durumuna göre heralde ama onlar en çok rahatsız ediyor :(

Benim De drenlerim ertesi gun cikmisti.Su an memelerim agzima giricek n zaman iner bunlar ya.Gogus kafesimde bi cift kaya var sanki offff:110:

Benim De drenlerim ertesi gun cikmisti.Su an memelerim agzima giricek n zaman iner bunlar ya.Gogus kafesimde bi cift kaya var sanki offff:110:
Benim ağrı kesici etkisi geçince ole ağrı ağırlık çok fazla oluyor onun dışında çok gergin ama tabi cc farkı var baya sanırım sizin 400du :)

Evet Benim 400 cc.Srm sen daha cok yeniymissin gecmis olsun ve hayirli olsun.Benim de 6.gunum.3.gunden sonra daha iyi olmaya baslicaksin en zoru ilk gun zaten

Back