- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Hay Allah ya canım bekle bakalım o kadarda küçülmez hiç yoktan iyidir..İyiyim cnm kendi gögüslerim gibi hissediyorum ama küçülüyo sanırım :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay Allah ya canım bekle bakalım o kadarda küçülmez hiç yoktan iyidir..İyiyim cnm kendi gögüslerim gibi hissediyorum ama küçülüyo sanırım :S
Benimde böyle oluyor sertleşiyolar çok üşeniyorum masaja ya başka bi yöntem bulmak lazım ya da masaj yapacak biriMasaj yapinca olusmuyomu? Benimde ayrik ama masaj yapinca yumusacik oluyolar ama sonra tekrar sertlesiyolar. Az daha sabretmemiz lazim canim yaa
Benimde böyle oluyor sertleşiyolar çok üşeniyorum masaja ya başka bi yöntem bulmak lazım ya da masaj yapacak biri![]()
İyiyim cnm kendi gögüslerim gibi hissediyorum ama küçülüyo sanırım :S
Birde hiç olmayanlar var değil mi mutlu olun onlarla kızlar :)Herkes buyudugunu dusunur sende ters tepmis :))) memnunsan sikinti yok. Bende buyuk oldugunu dusunuyorum resmen 75 c cup olmusum. B yeter bana diyodum.
Kuşadasında geziyorYa mutlu olun dedim de bizim mutluluk2015 arkadaşımız Nerede![]()
Birde hiç olmayanlar var değil mi mutlu olun onlarla kızlar :)
Kuşadasında geziyor![]()
AmiiiinHaklisin canim yaa. Olan var olmayan var :))) darisi tum olmayanlarin basina :)))
Oh oh ne güzelKuşadasında geziyor![]()
Tabi cnm öncesine göre çoook daha iyİHay Allah ya canım bekle bakalım o kadarda küçülmez hiç yoktan iyidir..
Benimkisi dediğim gibi öncesine göre çook daha iyi ama bıçak altına yatmışken insan büyük olsun istiyo aslında şişken daha güzeldi şimdi ödemleri fln iniyo sanırım ondan dolayı biraz söndüHerkes buyudugunu dusunur sende ters tepmis :))) memnunsan sikinti yok. Bende buyuk oldugunu dusunuyorum resmen 75 c cup olmusum. B yeter bana diyodum.
Bana da üst kısmı çok dolgun geliyoo:) aşağısı daha boş, inicek dimii silikonlarr, kaç ayda iniyoduu
Benimkisi dediğim gibi öncesine göre çook daha iyi ama bıçak altına yatmışken insan büyük olsun istiyo aslında şişken daha güzeldi şimdi ödemleri fln iniyo sanırım ondan dolayı biraz söndü
Bana da üst kısmı çok dolgun geliyoo:) aşağısı daha boş, inicek dimii silikonlarr, kaç ayda iniyoduu
Canım sen resim koydun mu??İyiyim cnm kendi gögüslerim gibi hissediyorum ama küçülüyo sanırım :S
O küçük istediği için begeniyor:)Hahaa. Deli. Eminim cok guzellerdir. Esin ne dusunuyo?
Hayır canım daha koymadmCanım sen resim koydun mu??