Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar iki haftada iyileşilebilir mi iki hafta izin almayı düşünüyorum ama iyileşemezsem diye de korkuyorum işim masabaşı ama sürekli kollarımı kullanmam gerekicek zor olur mu.

Ben 9 nisanda ameliyat oldum 20 nisanda işe gittim. Kas altı olmama rağmen sıkıntı cekmedim. Ama üç gün önce gidemezdim mesela. Iki hafta içinde rahat iyilesirsin merak etme :)

Lilis Guldurdun beni canim ya.Daha ne kadar kucuk olabilir dio.Benim gozum doymuo sanirim halbuki gayet buyuk.Su an sutyenim 90E ve cooooook mutluyum ya

Beni de izler misin? 345 damla gözüme büyük gelirken 400 yuvarlak nasıl çok merak ettim :) geçmiş olsun

merhaba
ben de protez istiyorum . Aylin hanımdan 8000 lira fiyat aldım. yakın zamanda yaptıran varsa ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız?

Fiyatı hastane de çok etkiliyor. Nerede olacaksın? 8-10 binler özel hastane için. 4.500-6.500 devlet için ortalama. Çok farklı fiyata olanlar da vardır kesin. Sırf silikonlar 2 bin tutuyormus. Şimdiden geçmiş olsun.

Ya kizlar bsy sorcam 1bucuk ayi gecti 2 aylik olcak nerdeyse daha catal filan olusmuyor sutyenle de olmuyor sert yani hala ilerde yumsayip sutyen taktigimda o catal olusurmu ki:KK48::KK76:

Ya kizlar bsy sorcam 1bucuk ayi gecti 2 aylik olcak nerdeyse daha catal filan olusmuyor sutyenle de olmuyor sert yani hala ilerde yumsayip sutyen taktigimda o catal olusurmu ki:KK48::KK76:
Ben yeni oldum ama doktoruma sole solemistim catal ayrik durmasin birlesik olsun demistim oda asistanina kas altinda ice dogru konulacak demisti ve su anda yarim cm falan catal.2.5cm 2 haftada chesbandli duruyorum yarin cm dustu.

Aynen benimde hem kafeste hem memede sıkınti var soledigin gibi ufak bi fark olur dedi onun icin fazladan birde yag injecté yapicak bakalim cok heycanliyim hepimiz icin sonuc guzel olsun kolay degil gercektende . Ben damla istemiodum aslinda sekil olarak hemde donme riski oldugu icin ama doktorum bunu uygun gordu sen memnunmusun duruşu nasil guzelmi??
Ben maalesef yüzyüze görüşme yapamadım, yurtdışından direkt amelyata gittim yani. Bana dr. fotolarima bakarak yuvarlak takacaz demişti ama muayenede ölçüm yapip canli gördüğünde damla olamalı dedi, bende damlayi tercih etmeyenlerdendim, sadece dönmeden korktuğumdan ve burda bir üyenin neticesi korkutmuştu beni. Ama şimdi kendi neticemden çok memnunum. Hatta bukadarini beklemiyordum bile. Emzirme döneminden sonra boş ve hafif sarkik memelerim, umduğumdan daha iyi toparladi, dikleştirmeden! Izlemeye aliyorum seni, fotolarima bakabilirsin. Fikir edinebilirsin.

R rnp06 bende daha bir iki hafta önce aynı şeyden yakınıyordum. 4 ay olmasına rağmen milim oynamıyor yerinden diyordum. Sağolsun arkadaşlar bekle dediler. Ve sanki bir günden diğer güne birden değiştiler. Dün tesadüfen aynada bakarken bileştirebildim, birbirine değdi memeler :KK54:. Sabret canım, herkeste farkli olabilir ama yumuşadılarmı istediğin şekile getirebileceksin.

Ben yeni oldum ama doktoruma sole solemistim catal ayrik durmasin birlesik olsun demistim oda asistanina kas altinda ice dogru konulacak demisti ve su anda yarim cm falan catal.2.5cm 2 haftada chesbandli duruyorum yarin cm dustu.
Bnmde cok ayrik degil ama sutyenin bi faydasi olmadi ban sanki fitolar cekip baktim hala ayni :)

R rnp06 bende daha bir iki hafta önce aynı şeyden yakınıyordum. 4 ay olmasına rağmen milim oynamıyor yerinden diyordum. Sağolsun arkadaşlar bekle dediler. Ve sanki bir günden diğer güne birden değiştiler. Dün tesadüfen aynada bakarken bileştirebildim, birbirine değdi memeler :KK54:. Sabret canım, herkeste farkli olabilir ama yumuşadılarmı istediğin şekile getirebileceksin.
Ya elimle bnde birlestirebiliorumda sutyen takip dekolte gynce olmuyor ama :)

Ben 9 nisanda ameliyat oldum 20 nisanda işe gittim. Kas altı olmama rağmen sıkıntı cekmedim. Ama üç gün önce gidemezdim mesela. Iki hafta içinde rahat iyilesirsin merak etme :)
inşallah benim de öyle olur canım cok korkuyorum şu ara bisürü soru kafamda rahatlattın biraz :)

Fiyatı hastane de çok etkiliyor. Nerede olacaksın? 8-10 binler özel hastane için. 4.500-6.500 devlet için ortalama. Çok farklı fiyata olanlar da vardır kesin. Sırf silikonlar 2 bin tutuyormus. Şimdiden geçmiş olsun.
devlette olmak istesek nasıl yaparız?gittiğimiz doktor nerelerle anlaşmalıysa orda yapar diye biliyorum.

Masaj yapinca olusmuyomu? Benimde ayrik ama masaj yapinca yumusacik oluyolar ama sonra tekrar sertlesiyolar. Az daha sabretmemiz lazim canim yaa

Back