Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence buyuklugu iyidir sizin dokunuz varmiydi eski haliniz yokta resimlerde?Olusturdum
Album ayarlarina gir ve orda secenekler var sadece izlediklerimi sec hepsindeAlbum Ayarlarini nasil yapicam kizlar acil yardi. Fotolar acik
Foto albümün oldugu yerde sag üstte düzenle var tıkla oraya takip ettiklerim yap sonrada bizi takip et ki görmeye devam edebilelimAlbum Ayarlarini nasil yapicam kizlar acil yardi. Fotolar acik
Darısı başıma diyim o zamanO kadar zorlandım ki canım.kesin kararlı olmak lazım.ilk 3 gün doğru düzgün uyuyamamıştım bile.ilk başta imkansız gibi gelirken zamanla içmemeye alışıyorsun.
Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun :) dinlen bol bol yorma kendini çok fazla iyi olacaksınKizlar Sarjim bitiyo sarja takicam uzanamiyorum henuz o yuzden yazamicam.Siz akliniza takilan herseyi sorun seve seve cevaplarim.Uyuyamicam gibi gorunuo bu gece hadi hayirlisi bakalim uyku ilaci da kar etmedi.
Merhaba, nerde hangi doktora ameliyat oldunuz?Kizlar Sarjim bitiyo sarja takicam uzanamiyorum henuz o yuzden yazamicam.Siz akliniza takilan herseyi sorun seve seve cevaplarim.Uyuyamicam gibi gorunuo bu gece hadi hayirlisi bakalim uyku ilaci da kar etmedi.
Yok canım yanlış anlamadım. Tübüler meme doğuştan bir gelişim bozukluğuymuş. Süt bezlerinden başka doku yok zaten memede, onların da yeri yanlış. Bezler meme ucunda biriktiği için meme dokularının oluşmasını yani memenin normal gelişimini engelliyormuş. Bu operasyonlarda önce bozukluğu düzeltiyorlar sonra protez koyuyorlarmış. Yani önce zorunlu bir düzeltme sonra güzellik diyor doktor. Normal operasyon 1-1,5 saat sürer bu operasyon 3 saatten önce bitmez dedi.Yanlis anlamis olabilirmisin acaba. Kas alti olunca sut bezlerine neden dokunulsunki. Ve zaten protez kasaltina konulunca dogal duruyo meme dokusu olmayanlar icin. Yada doktorun teknigi bi garipmis.
Yok canım yanlış anlamadım. Tübüler meme doğuştan bir gelişim bozukluğuymuş. Süt bezlerinden başka doku yok zaten memede, onların da yeri yanlış. Bezler meme ucunda biriktiği için meme dokularının oluşmasını yani memenin normal gelişimini engelliyormuş. Bu operasyonlarda önce bozukluğu düzeltiyorlar sonra protez koyuyorlarmış. Yani önce zorunlu bir düzeltme sonra güzellik diyor doktor. Normal operasyon 1-1,5 saat sürer bu operasyon 3 saatten önce bitmez dedi.