Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Operasyondan tam 1 hafta sonra kursa katılabilir miyim? Bilgisayar başında olucak bu kurs ve 2.5 saat filan surecek

Operasyondan tam 1 hafta sonra kursa katılabilir miyim? Bilgisayar başında olucak bu kurs ve 2.5 saat filan surecek
Bence erken olur ama genelde bu kişinin bünyesine baglı işe başlayanlarda oluyor 1 hafta sonra ama yorulabilirsin kollarınıda cok rahat hareket ettiremiceksin zaten benim ilk amelyatım cok agırdı o yüzden ben 3 hafta falan işe gidemedim

B
Bana Ferruh bey öyle bi meme gösterdi, memenin koyu renkli ucu çıkıntı gibi duruyor di mi? Vallahi çok güzeldi silikonlu hali. Ama dediğin gibi bi işlem yaptı mı bilmiyorum. Araştır derim.düt bezleri çok önemli.

Yani tahminen evet zor olucak okuduğum kadarıyla ole ama bir umut işte

Bence katılabilirsin, sadece 2,5 satt ise zorlanmazsın bile. Ben kombin oldum hem meme hem lipo. O halimle çok şeyler yapabildim, evde iki küçük çocuk, annenin amelyatlı olması onları ilgilendirmiyordu bile. Direncine bağlı. Ama sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun, mutlu sonuç dilerim.

Canim ben yeni ameliyat oldu 15 gun oldu biraz talihsizlikler yasadim hematom olustu 2. Kez tek gogsumden oldum zor bir ameliyat acisindan ziyade sabir gerektiren bir is bende cok zayif iki cocuk anneiyim goguslerim yok denecek kadar azdi ve dokturuma gittigimde bana sana asiri buyuk gogus olmaz minuonsun dedi mentorun kisa damla olanini 295 cc taktilar ama damlayi oneririm damlaninda bir cok cesitleri var.doktorun sana uygununu bulacaktir.gercekten su anda bile goruntusu cok guzel. Mutluyum cektigim butun acilara degdi.

Merhaba kizlar araniza yeni katiliorum cok heycanliyim bende meme buyutme amelyati dusunuyorum cesaretimi topladim ve randevu aldim doktor baktiktan sonra hem silicone hemde kendi yagimdan injecté yapicagini soyledi . Cok korkuyorum ama bu amelyati istiyorum

Çok teşekkür ederim denicem sanırım benimde küçük çocuğum var ii olmalıyım ztn inşallah mutlu olurum sonuctan

Hayırlı olsun kararin, heyecanlı olman çok doğal. Kendi yağını enjekte edecek, bunun sebebi ne acaba? Kas altı uygun görmedimi?

Kendi yağından nasıl oluyor canım?yani silikon olursa yağa da gerek var mı?

Hayırlı olsun kararin, heyecanlı olman çok doğal. Kendi yağını enjekte edecek, bunun sebebi ne acaba? Kas altı uygun görmedimi?
Benim gogsumde ufak bi asymétrie sorunu var ve iki farkli protes kullanacak ama yine de dengeliyemior onun icinde kucuk kalan gogsume fazladan yag injection u yapcak . Protezler kas alti damla olucak

kızlar iki haftada iyileşilebilir mi iki hafta izin almayı düşünüyorum ama iyileşemezsem diye de korkuyorum işim masabaşı ama sürekli kollarımı kullanmam gerekicek zor olur mu.

Benim gogsumde ufak bi asymétrie sorunu var ve iki farkli protes kullanacak ama yine de dengeliyemior onun icinde kucuk kalan gogsume fazladan yag injection u yapcak . Protezler kas alti damla olucak
Benimde hem memede hemde kafeste asimetrilik vardi, dediğin gibi iki farkli boyutta protez kullanildi. Yağ enjeksyonunu bahsetmemişti yani duymamıştım. Güzel sonuç olması için gerekiyorsa, iyimiş. Benim tam eşitlenmedi. Sol mememin altinda hafif boşluk var, demek sendeki gibi direkt yağ ekleseymiş olurmuş. Ama çok göze batmadığı için takılmıyorum. Aşiri asimetri vardi ama bende. Asimetride damla tercih ediliyor sanirim. Umarim sende güzel sonuç alirsin. Hayirlisi olsun M melike1990

Tübüler meme ameliyatlarını izleyip izleyip sinirimi bozuyorum, ayyy delircem galiba

merhaba
ben de protez istiyorum . Aylin hanımdan 8000 lira fiyat aldım. yakın zamanda yaptıran varsa ne kadara yaptırdığınızı yazar mısınız?

Evet bnde girmstm tubuler meme bozuk bi sekli var dimi

Aynen benimde hem kafeste hem memede sıkınti var soledigin gibi ufak bi fark olur dedi onun icin fazladan birde yag injecté yapicak bakalim cok heycanliyim hepimiz icin sonuc guzel olsun kolay degil gercektende . Ben damla istemiodum aslinda sekil olarak hemde donme riski oldugu icin ama doktorum bunu uygun gordu sen memnunmusun duruşu nasil guzelmi??

Lilis Guldurdun beni canim ya.Daha ne kadar kucuk olabilir dio.Benim gozum doymuo sanirim halbuki gayet buyuk.Su an sutyenim 90E ve cooooook mutluyum ya

Lilis Guldurdun beni canim ya.Daha ne kadar kucuk olabilir dio.Benim gozum doymuo sanirim halbuki gayet buyuk.Su an sutyenim 90E ve cooooook mutluyum ya
Oo masallah merak ettm izlemey alirmisin :) bnmki 325 bana kocaman gelio ciplakken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…