- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Nasılsın canım ? O korseyi ne kadar takman gerekiyor ki ?inş canım bugun korseyı cıkardım 5. gün oldu artık hastane mikrobu fln gitsin diye makineye attım bişey olmaz dmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canım ? O korseyi ne kadar takman gerekiyor ki ?inş canım bugun korseyı cıkardım 5. gün oldu artık hastane mikrobu fln gitsin diye makineye attım bişey olmaz dmi ?
ne kadar takacagımı bılmıyorum ama doktor bıdahakı kontrole kadar cıkarma bakalm bı dedı cnmNasılsın canım ? O korseyi ne kadar takman gerekiyor ki ?
Canım şuan bende snn gibiym nefes bile zor alıyorum ama sonra keyfini sürücez moralini bozma sırtına yastıkları koy oturur vazıyette uyu o zaman sırt agrısı o kadar etkili olmuyo bi arkadasım tavsıye etmıstı ben denedm375 cc damla kas alti, valla sonucu.daha tam olarak goremedim, buyuk.gibi.geldiler bana. Hepinize.gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim de bu agrilar ne zmn azalacak, zor nefes aliyorum, sirtim agriyor, kollarim kalkmiyor, kani sulandiriyor diye paroldan baska agri kesici de alamiyorum, beni biraz motive edin,agridan dolayi, kendime kufur edip duruyorum
Geçmiş olsun canım.ilk 4 gün biraz diş sıkmak gerekiyor malesef.sonra hızla rahatlıyorsun.375 cc damla kas alti, valla sonucu.daha tam olarak goremedim, buyuk.gibi.geldiler bana. Hepinize.gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim de bu agrilar ne zmn azalacak, zor nefes aliyorum, sirtim agriyor, kollarim kalkmiyor, kani sulandiriyor diye paroldan baska agri kesici de alamiyorum, beni biraz motive edin,agridan dolayi, kendime kufur edip duruyorum
Canım özellikle tek bir yerine kramp girdiğini hatırlamıyorum.benim genel olarak göğüslerim,sırtım çok ağrımıştı.özellikle yatar kalkarken tüm göğüs bölgeme bıçaklar saplanıyor gibi oluyordu ve çok canım acıyordulibra bnmde gögsümün tek bir yerine sanki kramp giriyor sendede oluyormuydu
arası bırlesikmi snnkilerin. bnm çok ayrı ve sert gibiCanım özellikle tek bir yerine kramp girdiğini hatırlamıyorum.benim genel olarak göğüslerim,sırtım çok ağrımıştı.özellikle yatar kalkarken tüm göğüs bölgeme bıçaklar saplanıyor gibi oluyordu ve çok canım acıyordu![]()
Ben seni izliyorum canım resimlerime bakabilirsin.ama ilk başta ayrı ve sert olmaları normal.sütyenini takarken mümkün olduğu kadar göğüslerini ortada birleştirmeye çalışarak tak.masaj yaparken de sık sık yanlardan ortaya doğru it.arası bırlesikmi snnkilerin. bnm çok ayrı ve sert gibi
tmm cnm tesekkurlerBen seni izliyorum canım resimlerime bakabilirsin.ama ilk başta ayrı ve sert olmaları normal.sütyenini takarken mümkün olduğu kadar göğüslerini ortada birleştirmeye çalışarak tak.masaj yaparken de sık sık yanlardan ortaya doğru it.
Bu ayrıklık göğüs yapımızla alakalı sanırım canım görüştüğüm Dr bana birlesmeyecegini ayrık duracağını hatta güzel bişey bekleme bile dedi. Şimdi nasıl cesaret edeceğim nasıl bir sonuçla karşılaşıcam kimbilir pişman olmaktan korkuyorum açıkçası ..arası bırlesikmi snnkilerin. bnm çok ayrı ve sert gibi
başka drlarla görüştünmü cnmBu ayrıklık göğüs yapımızla alakalı sanırım canım görüştüğüm Dr bana birlesmeyecegini ayrık duracağını hatta güzel bişey bekleme bile dedi. Şimdi nasıl cesaret edeceğim nasıl bir sonuçla karşılaşıcam kimbilir pişman olmaktan korkuyorum açıkçası ..
Hayır ama oğuz beyle görüşücem ayarlayabilirsem önümüzdeki hafta sonuna doğru.başka drlarla görüştünmü cnm
Canım özele bakHayır ama oğuz beyle görüşücem ayarlayabilirsem önümüzdeki hafta sonuna doğru.
375 cc damla kas alti, valla sonucu.daha tam olarak goremedim, buyuk.gibi.geldiler bana. Hepinize.gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim de bu agrilar ne zmn azalacak, zor nefes aliyorum, sirtim agriyor, kollarim kalkmiyor, kani sulandiriyor diye paroldan baska agri kesici de alamiyorum, beni biraz motive edin,agridan dolayi, kendime kufur edip duruyorum
Kacinci gunundesin su anda, simdi durumlar nasil ? Benim daha bu aksam 19:30 da 48 saat dolacakIlk üç dört gün lanet ederek geçebilir. Pişman olup agladigim zamanlar oldu. Hatta ağrılarım hiç geçmeyecek gibi geliyordu. Tuvalete annem götürdü yemegimi annem yedirdi yataktan kalkarken iki kişi yastiktan iterek kaldırdı. Gece agridan uyandım kaburgalarim aciyordu. Ama inan günler çok çabuk geçiyor.
Hayırlı olsun şimdiden, görüştüğüm doktorlardandı:) Kaç cc yuvarlak damla ne olucak canım?Kızllaarrrr, Oolleyyy ben de 27 haziran esteworld Kamran Bey e olucammmmmmm![]()
Çarşamba karar verecek büyük ihtimalle 280cc.Hayırlı olsun şimdiden, görüştüğüm doktorlardandı:) Kaç cc yuvarlak damla ne olucak canım?