Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bu operasyon sonrasi vücut ödem yapyor mu. Ameliyat olali 18 gun oldu. 2 kilo fazla çıkıyorum tartida.Benim ki mecburi bir operasyondU. Mastektomi yapildi. Iki göğüs alinip silikon takıldı.

Su saat itibariyle 72 saati devirdim, herkesin agzinda bi 4 gun var, yarin aksami merakla bekliyorum, daha iyi olcam insallah
Evet o 4 gün meşhur:))ben de 4. günün akşamına kadar şiddetli ağrı çektim.ilk o zaman derin bir oh çektim.benim drenler 6 gün kalmıştı.drenler ve sargılarımın çıkmasıyla tamamen rahatlamıştım:)

Arkadaşlar bu operasyon sonrasi vücut ödem yapyor mu. Ameliyat olali 18 gun oldu. 2 kilo fazla çıkıyorum tartida.Benim ki mecburi bir operasyondU. Mastektomi yapildi. Iki göğüs alinip silikon takıldı.
Geçmiş olsun canım.operasyon sonrası vücut ödem yapıyor ama 18 gün geçmiş.hala ödemin etkisimidir bilemedim.ben ameliyattan sonra 5 kg aldım.ama benimki tamamen çok yememle alakalıydı.şimdi vericem diye uğraşıyorum:(

Geçmiş olsun canım.operasyon sonrası vücut ödem yapıyor ama 18 gün geçmiş.hala ödemin etkisimidir bilemedim.ben ameliyattan sonra 5 kg aldım.ama benimki tamamen çok yememle alakalıydı.şimdi vericem diye uğraşıyorum:KK43:
Baska linkte de sormuştum. Cevap, veren arkadaşımızda da ödem olmus. Demek odem olabiliyor. Kilo biraz alsamda karnimin bu kadar şiş olmasi garip. O nedenle ödem diye düşündüm. Sen de ödem kac gün sürmüştü canım. Bu arada cevabın için çok teşekkür ediyorum.

Sili
Gecmis olsun, benim daha 3 gun oldu ama,.kesinlikle yapiyor ben de şişlik var, bir de silikonlarin kac cc, onlari da dusmelisin simdiki kilondan

Geçmiş olsun canım.operasyon sonrası vücut ödem yapıyor ama 18 gün geçmiş.hala ödemin etkisimidir bilemedim.ben ameliyattan sonra 5 kg aldım.ama benimki tamamen çok yememle alakalıydı.şimdi vericem diye uğraşıyorum:KK43:
Ben de yiyeyim diye ugrasiyorum, canim.lokma istemiyor, buguN direnler ciktiktan sonra biraz biraz yedim

Baska linkte de sormuştum. Cevap, veren arkadaşımızda da ödem olmus. Demek odem olabiliyor. Kilo biraz alsamda karnimin bu kadar şiş olmasi garip. O nedenle ödem diye düşündüm. Sen de ödem kac gün sürmüştü canım. Bu arada cevabın için çok teşekkür ediyorum.
Birşey değil canım:)Evet ödem oluyor.ben de kendimi çok şiş hissetmiştim.ilk günler tartılmadım ama zamanla ödemler azalsa da benim kilom ameliyat öncesine göre artmaya devam etti.(3 hafta da vücudumdaki şişlik epey azalmıştı.bir tek göğüslerim biraz şişti diye hatırlıyorum.ama kişiye göre de değişir tabi)ameliyatı atlatmış olmanın rahatlığıyla iştahım açıldı.burada benim gibi kilo alan arkadaşlarda var.o yüzden dikkat etmekte fayda var.

Birşey değil canım:)Evet ödem oluyor.ben de kendimi çok şiş hissetmiştim.ilk günler tartılmadım ama zamanla ödemler azalsa da benim kilom ameliyat öncesine göre artmaya devam etti.(3 hafta da vücudumdaki şişlik epey azalmıştı.bir tek göğüslerim biraz şişti diye hatırlıyorum.ama kişiye göre de değişir tabi)ameliyatı atlatmış olmanın rahatlığıyla iştahım açıldı.burada benim gibi kilo alan arkadaşlarda var.o yüzden dikkat etmekte fayda var.
cnm gögüslerinin şişi ne zaman indi

1bucuk aydir hic bi skntim yoktu bugun sol memenin sol altinda bi agri var batma gbide anlamadm normalmi ki bu :/

Burda bir arkadaşın karnında çok ödem olmuştu. 6 aylık hamile gibiyim demişti hatta. Geçecektir mutlaka.

Su saat itibariyle 72 saati devirdim, herkesin agzinda bi 4 gun var, yarin aksami merakla bekliyorum, daha iyi olcam insallah

4. Gün olur olmaz bir mucize bekleme. Tabii ki çok daha iyi olacaksın ama bi an gelecek ağrın artacak sonra azalacak. Akşam yatarken ve sabah ilk kalktığın an daha zor olacak. Ama emin ol geçiyor hepsi :) benim 12. Günüm sırtım kopacak gibi ağrıyor acıyor ama uzaninca geçiyor. Sonu güzel olacak inşallah.

Geçmiş olsun canım muhkak ödem oluyor bi ayı bulur gitmesi iki üç kilo fazla gelmen normal bol su içmeye devam et

İyi akşamlarrr bende bugün 2. Kontrolüme gittim ve herşey yolunda masaja başlamam gerektiğini söyledi doktorum

Back