Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım şimdiye kadar herşey Güzel geliştide suan aklima takilan iki memenin arası fazla boş gibi belkide bana öyle geliyo olabilir
Cnm banada öyle geliyordu, hatta 4. gün kontrolüme gittiğimde dr.a dedim bu ne otoban yolu gibi, dedi şişlikler ve ödem gidince yumuşadıkca daha doğal olacak. Ama sizin yapinizdan kaynaklanan bişey, iyice birleşmesini sütyenle elde edebileceksiniz dedi. Şimdi baya birleşti ama tam yapış yapış değil tabiiki. Bunada şükür. Sende biraz sabret güzel olacak daha.

Cnm banada öyle geliyordu, hatta 4. gün kontrolüme gittiğimde dr.a dedim bu ne otoban yolu gibi, dedi şişlikler ve ödem gidince yumuşadıkca daha doğal olacak. Ama sizin yapinizdan kaynaklanan bişey, iyice birleşmesini sütyenle elde edebileceksiniz dedi. Şimdi baya birleşti ama tam yapış yapış değil tabiiki. Bunada şükür. Sende biraz sabret güzel olacak daha.
inş canım bugun korseyı cıkardım 5. gün oldu artık hastane mikrobu fln gitsin diye makineye attım bişey olmaz dmi ?

inş canım bugun korseyı cıkardım 5. gün oldu artık hastane mikrobu fln gitsin diye makineye attım bişey olmaz dmi ?
Bişey olmaz canim
En az 60 derecede yıka ama. Ben öyle yapiyordum. Hatta dezinfekte döküyordum, kesi var, oraya bişey olmasin diye.

Kızzzlaaar merhaba ben aranıza yeni katıldım ankara hacettepe'de daha önce bu smeliyatı olan var mı fiyat ve hoca ismi önerebilir misiniz haftaya için ilk muayene randevusu alacağım protez şekli ve cc hakkında ne önerirsiniz tecrübe ve deneyimlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun bana aklımda deli sorular....
Canım hacettepeyi hiç tavsiye etmiyorum bende gittim görüşmeye asistanlar 3600 e yapıyorlar dktrlar 6600 e yapıyolar özele gitsen daha iyi ve hiç düzgün bilgi veren yok orda

Hımmmm prki ankarada kime gidebilirim en fazla 6000 lira bi bütçe ayırabilirim tavsiye edeceğiniz biri var mı

Slm kızlar bende buyuk bır talıhsızlık yasadım tam bılet,ısyerı den ızın erkek arkadasım ıslerını yoluna koyduk bu hafta gıdelım derkengögüslerım acayıp büyüdü kuskulandım son bır kontrol ıcın doktoruma gıttım bırde cıka cıka cıktıkı hamıleyım ve malesef bebek ölü dedı doktor beynımden vuruldum sımdı hersey tekrardan bakalım hayırlısı

Slm kızlar bende buyuk bır talıhsızlık yasadım tam bılet,ısyerı den ızın erkek arkadasım ıslerını yoluna koyduk bu hafta gıdelım derkengögüslerım acayıp büyüdü kuskulandım son bır kontrol ıcın doktoruma gıttım bırde cıka cıka cıktıkı hamıleyım ve malesef bebek ölü dedı doktor beynımden vuruldum sımdı hersey tekrardan bakalım hayırlısı
Ayyy çok üzüldüm, geçmiş olsun.

9 haftalık cıktı 6 haftalıkken gelısımı durmus 3 hafta önce kalbı durmus dedı doktor yok canım normalde adetımı oldum cok az olur bende bünye zayıf dıye son adetımı olup türkıyeye ucacaktık bıtsınde rahat oluyum dıye gelmedı gögüsler büyüdü 10 gün gectı kontrole gıttım malesef böyle bırseyle sok oldum

Amiiin, cok tsk ederim, dualariniza ihtiyacim var gercekten,.en zoru bence karar asamasi Cok sukur o devre bitti, artik olsun bitsin istiyorum[/QUOTE
Anlattim, anlattim ama.bakalim guveniyorum.doktoruma, iyi olacagini dusunerek risk alarak giriyoruz hepimiz ameliyata, hersey gonlumuzce olsun diyorum, bu arada benim meme dokum var, iki cocuk.emzirdim, oldukca sarktilar, altina kalem koyup, durup durmadigini.kontrol ediyorlar ya , benimkilere kalem koysan, 50 yil arasan bulamazsin o derece yani
MERHABA MİSSES78 benımde ıkı cocugum var ve bende yaptırmayı dusunuyorum amelıyat olmayı yasım 23 senın çocuklar kac yasında zorlandın mı suan nasıl durumun benımde hıc dokum yok malesef kı ve ufak oldukları halde ıkı cocuktan sonra sarktı benı izlemeye alır mısın teşekkurler...

Canımmmmmm, ne diiim bilemiyorum?!? 10.haftaya kadar olan düşük normal , spontan düşük diyorlar.bnim de 8? Haftalıkken düşmüştü , kalp atışı hiç duyulmamıştı .çooook geçmiş olsun canım.

Back