Canım yaaa, olsun geç olsunda güç olmasın, sağlık daha önemli. Dr.unu tebrik ediyorum, benim dr. bukadar incelemedi benim kemik olayını, ki biliyorsun bende hepsi var, sol kafesim yani kaburgakemiklerim içe eğik orta desen dr.un dediği çoğu kişideki çıkıntı ve sağ mememdede aşiriri dışari çikinti var. Şimdi sen öyle yazınca, demekki diyorum sağ mememdeki 4 aydir kesilmeyen sanci ondan kaynaklaniyor. Bence doğru karar almışsınız önce netice belli olsun sonra amelyatini ol. Sonraki pişmanlik fayda etmez. Benim kafami kurcaladi şimdi bu olay. Çok merak etmiştim seni, iyiki yazdin cnm.[/QUOTE
Biraz canım sıkıldı dün hatta sabahta kötüydüm ama şimdi diyorum vardır bi hayır.. Dr bana da dedi
protez buraya baskı yapacak diye, diyorum ya dün ellediler diye bugün nasıl ağrıyor birde senin kas altı , kasın yaptığı baskıyla ağrı olabilir.. Kemikse bile uzman bir dr dan onay gelmeden yapamam dedi.. Ben ameliyat esnasında açar bakarım ama bilmediğim birşeyin üstünü örtersem ileride sana sorun yaşatabilir dedi.. kırıldıda mı kaynadı mesela noldu oraya sonra protezin baskısıyla orayı daha da deforme edermiyiz bunları bilmediğimizden uzman dr dan onay alıcaz dedi.. İnşallah hayırlı olur. Senin ağrımda ondandır cnm üzülme skın geçer inşallah yakında