- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
Hiç sorma valla aynen bende zor duruyorum bu zamana kadar nasıl durmuşum. Ama hep bu fotolarını gördüğümüz arkadaşlar getirdi bizi gazaHehehh aynen beklerim de rüyalarıma giriyor yahu neymiş bu kadar meme tutkusu. Biraz daha yaptırmazsam meme diye diye gözüm açık gidicem pat diyenekkktövbe yarappim :)))
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım.erkek arkadaşının doktorunu sevmesine sevindim:))Canım bende dedim onu , bir profla konuştu erkek arkdaşım ve adam benim dr u tebrik etti.. Bu tarz dr lar oldukça ben çok mutlu oluyorum dedi. Prof özelde de ameliyat yapıyormuş hem aynı fiyat bende dedim ona bir gidelim diye gerek yok dedi. Bu dr u çok sevmiş alla allaa diyorum gitmeden bana neler yaptı başka bayan dr bulalım diye şimdi de bu dr diye diretiyor..
Hahahhaha ay yazik kiz hayal kirikligina ugradiBen alışkınım zaten dolgulu sütyenlere idare ederim bir süre daha.. Sorma ya eldiven niye takmadan dokunmuş . Birde muayene için başka odaya gidiyorduk erkek arkadaşımda geliyordu arkamızdan adam tak diye kpıyı kapattı erkek arkadaşımın yüzüne birde kitledi kapıyı çocuk şok tabi. Kendide fırsattan istifade belki görürüm diye ümit etti sanırım ama dr tak diye kpattı yüzüne
Canım sana korsenin üstüne Bandaj sarmislarmiydi?
Harikasın.aman yani memesiz kabul eden silikonluda kabul eder yemişim doğallığıDDDD
canım, vardır bir hayır bunda daMaşallah sana yaa ne güzel iyileşiyorsun çabucaksenin damlamıydı canımcım??
Canım nasılsınValla benim, ben de cok sasirdim simdi, canin cigerin arkadasin aklima girdi zaten apar topar karar verdim
Göğüslerim Küçü ve silikon taktırmak istiyorum. Eskişehirde yaşıyorum ama aslında ankaralı olduğm için Ankara'da ameliyat olmak istiyorum. Oğuz Kılıçla görüştüm kendisine ameliyat olacağım. Ameliyatım salı günü, hoca ile ilgili fikirlerinizi yazar mısınız? İçim rahatlar belki, yada ani kakr vermişim deyip kaçarım:))Inşallah cnm :)
Canım şimdiye kadar herşey Güzel geliştide suan aklima takilan iki memenin arası fazla boş gibi belkide bana öyle geliyo olabilirGöğüslerim Küçü ve silikon taktırmak istiyorum. Eskişehirde yaşıyorum ama aslında ankaralı olduğm için Ankara'da ameliyat olmak istiyorum. Oğuz Kılıçla görüştüm kendisine ameliyat olacağım. Ameliyatım salı günü, hoca ile ilgili fikirlerinizi yazar mısınız? İçim rahatlar belki, yada ani kakr vermişim deyip kaçarım:))
Hayır canım yuvarlak 325 cc highMaşallah sana yaa ne güzel iyileşiyorsun çabucaksenin damlamıydı canımcım??
Hiç sorma valla aynen bende zor duruyorum bu zamana kadar nasıl durmuşum. Ama hep bu fotolarını gördüğümüz arkadaşlar getirdi bizi gaza
ankara eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya adı canm.. İşinde çok iyi bir adam gerçekten de onun gibi bir dr la görüştüğüm için belki de şanslıyım. O da dedi belki cerrahi bir müdahale gerektirebilir. Aceleye gelmesin cnm zaten hazır değildim galiba ameliyat olayına hastaneye gidince ilk tansiyonum falan düştü bayılacak gibi oldum aslında korkuyormuşum şimdi seviniyorum hemen olmadı diye..canım, vardır bir hayır bunda daertelenmesi seni hiç üzmesin belki o kemik için bişey yapılması gerekecek.bu arada Dr un yaklaşımını çok beğendim.adı neydi ve hangi hastanedeydi
Canım ankaradamısın hala ?ankara eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya adı canm.. İşinde çok iyi bir adam gerçekten de onun gibi bir dr la görüştüğüm için belki de şanslıyım. O da dedi belki cerrahi bir müdahale gerektirebilir. Aceleye gelmesin cnm zaten hazır değildim galiba ameliyat olayına hastaneye gidince ilk tansiyonum falan düştü bayılacak gibi oldum aslında korkuyormuşum şimdi seviniyorum hemen olmadı diye..
Benim de öyle ama şu da var. Memelerin arası da şiş ve yukarda kaliyor. Zamanla memeler aşağı inecek, çatal oluşacak :) ve yaklasacaklar. Bugün bandaj takmaya başladım bu arada. 1.5 ay sürekli takmam gerekiyormuş.Canım şimdiye kadar herşey Güzel geliştide suan aklima takilan iki memenin arası fazla boş gibi belkide bana öyle geliyo olabilir
Benim doktorum masajın kapsül oluşumunu engellemeye yaradığını söylemişti.bence yapmaya çalış.Kızlar birşey sorucam ben nisanın 25 inde ameliyat olalı bi ay olcak masaj yapamıyırum vaktim yok çalıştım için bi sıkıntı olurmuki yal
Canım şimdiye kadar herşey Güzel geliştide suan aklima takilan iki memenin arası fazla boş gibi belkide bana öyle geliyo olabilir
seninki hiç ayrık değil bence dediğin gibi üstten bakınca yanıltıcı oluyor :)) ay ben de fotoğraf koycam artık aaa :))Benimkilerde oyle. Aslinda aynadan bakinca guzel ama ben tepeden bakinca cok ayrikmis gibi geliyorlar gozume. :)))) Ama herkes ayni seyi soyluyo, zamanla yumusayinca biraz daha birlesecekmis. bence göğüs kafesiylede alakali. Benim onceden de cok ayrikti. Zaten cok birlesik olmazlar gibime geliyo.
Göğüslerim Küçü ve silikon taktırmak istiyorum. Eskişehirde yaşıyorum ama aslında ankaralı olduğm için Ankara'da ameliyat olmak istiyorum. Oğuz Kılıçla görüştüm kendisine ameliyat olacağım. Ameliyatım salı günü, hoca ile ilgili fikirlerinizi yazar mısınız? İçim rahatlar belki, yada ani kakr vermişim deyip kaçarım:))
seninki hiç ayrık değil bence dediğin gibi üstten bakınca yanıltıcı oluyor :)) ay ben de fotoğraf koycam artık aaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?