Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım kas altı olduğu için basık geliyodur gözüne. benimde öyleydi. hatta eşim biraz dahamı büyük olsaydı demişti :)) protez biraz aşağı inince ve korseden çıkınca rahatlayıp kendini bırakacaklar. ağrıların nasıl daha iyimisin?
Iyiyim canım biraz daha birazdan kontrole gidicem inş çıkartır artk :(

canım kas altı olduğu için basık geliyodur gözüne. benimde öyleydi. hatta eşim biraz dahamı büyük olsaydı demişti :)) protez biraz aşağı inince ve korseden çıkınca rahatlayıp kendini bırakacaklar. ağrıların nasıl daha iyimisin?
evet ilk basta küçük gelio insana :D

Yemin ederim tam da dediğim gibi oldu dk bir gol bir gittik dün sabah hastaneye dr yok sonra aradık öğleden sonra tekrar gittik görüştük.. Muayenede adam şok oldu. Mememin içindeki kemikleri elleyince. İki dr daha çağırdı onlarda muayene etti. Göğüs kafesi bozukluğu genelde ortada olur dedi bilmediğimiz birşeyin üstünü protezle kaplayamam dedi.. Ultrasonla belli olmazmış tomografi dedi.. Birde bukadar yüksek olması da normal değil benim alanım değil belki cerrahi bir operasyon bile gerekebilir dedi . Açtığımda ben ne olduğunu az çok görürüm ama riske atamayız önce sağlık sonra estetik dedi. Bana birsürü şey yazdı tomografiyi aradı 7gün sonraya gün verdiler. Birde nişan var tabi yani ameliyat bir hafta sonraya sarkarsa ben napıcam nişanda. Erkek arkadaşım dr ve benim aldığımoz karar nişan sonrasına. Çünkü her ameliyat gibi komplikasyon olma olasılığı var riske atmayalım nişanınızı yapıp gelin dedi. Bu arada kas zarı altı 275-300cc high profil dedi asimetrik protez dedi.. Çok küçük yahu 275 de neymiş... Asimetrik dediği damla mı acaba? Sütyen ve proteze 3000 dedi 2000-2500 de hastane alacak dedi birde ben ücret talep etmiyorum dedi birde etseydi 5500 zaten özelde yapılıyor :))
Canım herseyde bir Hayır vardır aceleye getirme.sagligin daha önemli estetik sonraya kalsın içine sinene kadar kafanda netleşene kadar bekle.

Cnm 325 ideal!!!
Benim 360/375 biri high biri ultra high. Bana göre büyük işte :KK43:
çıplak halini görmedm ama fotolarda gayet normal duruyor sennkide vücut ölçüleride önemli ben baya zayıfım üs kısmımda incedir öle geniş omuzlu değilim :)

Nasıl olym cnm sırt üstü yattigim için gece sırt ağrısından uyuyamadm bide küçük yaptı gibi anlayamadm
Merhabalar tesadüfen foruma üye oldum ameliyat olan birisiyle konuşmaya ihtiyacım var :/ benimde bugün 6. Günüm ama hala ağrım var :( bir an önce tamamen iyileşeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum çünkü rahat rahat yatmayı özledim :( kendi kendine yatıp kalabiliyor musun ? Ben hala destekle yatıp kalkabiliyorum

Back