Yemin ederim tam da dediğim gibi oldu dk bir gol bir gittik dün sabah hastaneye dr yok sonra aradık öğleden sonra tekrar gittik görüştük.. Muayenede adam şok oldu. Mememin içindeki kemikleri elleyince. İki dr daha çağırdı onlarda muayene etti. Göğüs kafesi bozukluğu genelde ortada olur dedi bilmediğimiz birşeyin üstünü protezle kaplayamam dedi.. Ultrasonla belli olmazmış tomografi dedi.. Birde bukadar yüksek olması da normal değil benim alanım değil belki cerrahi bir operasyon bile gerekebilir dedi . Açtığımda ben ne olduğunu az çok görürüm ama riske atamayız önce sağlık sonra
estetik dedi. Bana birsürü şey yazdı tomografiyi aradı 7gün sonraya gün verdiler. Birde nişan var tabi yani ameliyat bir hafta sonraya sarkarsa ben napıcam nişanda. Erkek arkadaşım dr ve benim aldığımoz karar nişan sonrasına. Çünkü her ameliyat gibi komplikasyon olma olasılığı var riske atmayalım nişanınızı yapıp gelin dedi. Bu arada kas zarı altı 275-300cc high profil dedi asimetrik protez dedi.. Çok küçük yahu 275 de neymiş... Asimetrik dediği damla mı acaba? Sütyen ve proteze 3000 dedi 2000-2500 de hastane alacak dedi birde ben ücret talep etmiyorum dedi birde etseydi 5500 zaten özelde yapılıyor :))