Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım herseyde bir Hayır vardır aceleye getirme.sagligin daha önemli estetik sonraya kalsın içine sinene kadar kafanda netleşene kadar bekle.
Tabiki sağlık daha önemli dr un bu kadar titiz davranması dr konusunda içimi rahatlattı açıkçası insan öyle bir dr a kendini gözü kapalı emanet eder. Ben bir ameliyatta abartısız 15eldiven değiştiriyorum diyor. 1cc lik kan bile bırakmıyorum meme içinde diyor o anlattıkça erkek arkadaşım ağzı açık dinledi ve başka bir dr la görüşmeyi düşğnmedik bile. Şimdi bile seni ameliyat yapsam nişanın 17mayısmış iyi olacağını söyleyemem o tarihe diyor. Kendisi riske atmadı hiçbirşeyimi.. Ben okadar hazırlıklı geldim ki ameliyatta izin verirse varis çorabı bile aldım giymek için. Yurt dışında tüm ameliyatlarda giydirirler varis çorabı bi bizim dr lar alışkın değil.. Yani vardır hayır kapsül oluşsaydı tam nişan üstü birşey olsaydı napardım?? Çünkü her ihtimali göze almamız lazım dedi kendi yapmak istemedi.. Bence de en doğrusu nişanı beklemek. Biraz üzüldüm ama bugün daha iyiyim

canım sağlık olsun. sen şimdi nişanına konsantre ol ozaman. yazın olursun ameliyatını artık düğününe bomba gibi hazırlanırsın.

Canım benim bütün terkikler ankara eğitim ve araştırmada olacak dr oradaki birini aradı en erken 7gün diyor. Başka hastaneleri de arayacaktı aslında haber de bekliyoruz gelmişken bari o terkikler olsun nişandan sonra hemen amelşyat olayım. Nişandan sonraya karar verdik çünkü önünüzdeki haftaya sarkmasın artık cnm .. Belki başka dr hemen yapar özelden de aynı fiyatları aldık ama özellikle bu dr u istiyor erkek arkadaşım. Onun içine çok sinmiş, çok ilgilendi çok detaya indi konuşurken.. Aceleye getirmeyin dedi bize zaten.. Bakalım sonuçlar iyi çıkar inşallah da olabilirim ameliyat.. Ben plan yapıyorum da allah bazen nasip etmiyor hayırlısı artık..

ay elledimi diyor dedin gulme tuttu ay bu erkekler ne kiskanc be

Canim zaten biz ozel olarak konusmustuk burdan da hayirlisi diliyorum sana herseyde bir hayir var canim nisanda da ultra dekolte veren bir sutyen takarsin kardesim oyle yapmiti bir gorsen silikondan buyuk durdu
Sonra ameliyatini ol yaza kadar iyilesirsin ohh

Canım bnm 4. Günüm kendim oturup kalabiliyorum ama biraz ağrım oluyo tabi hareket ettikce

Canım ya yine istersen sonrasında bu doktora yaptırırsın ama bence tecrübeli başka bir doktorun daha fikrini al.bakalım ne diyecek.nasıl olsa ön görüşmeler ücretsiz genelde.

Ben alışkınım zaten dolgulu sütyenlere idare ederim bir süre daha.. Sorma ya eldiven niye takmadan dokunmuş . Birde muayene için başka odaya gidiyorduk erkek arkadaşımda geliyordu arkamızdan adam tak diye kpıyı kapattı erkek arkadaşımın yüzüne birde kitledi kapıyı çocuk şok tabi. Kendide fırsattan istifade belki görürüm diye ümit etti sanırım ama dr tak diye kpattı yüzüne

Canım ya yine istersen sonrasında bu doktora yaptırırsın ama bence tecrübeli başka bir doktorun daha fikrini al.bakalım ne diyecek.nasıl olsa ön görüşmeler ücretsiz genelde.
Canım bende dedim onu , bir profla konuştu erkek arkdaşım ve adam benim dr u tebrik etti.. Bu tarz dr lar oldukça ben çok mutlu oluyorum dedi. Prof özelde de ameliyat yapıyormuş hem aynı fiyat bende dedim ona bir gidelim diye gerek yok dedi. Bu dr u çok sevmiş alla allaa diyorum gitmeden bana neler yaptı başka bayan dr bulalım diye şimdi de bu dr diye diretiyor..

Üzülme canım bu zamana kadar durduk bekledik biraz daha bekleyebiliriz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…