Iyiyim canım biraz daha birazdan kontrole gidicem inş çıkartır artkcanım kas altı olduğu için basık geliyodur gözüne. benimde öyleydi. hatta eşim biraz dahamı büyük olsaydı demişti :)) protez biraz aşağı inince ve korseden çıkınca rahatlayıp kendini bırakacaklar. ağrıların nasıl daha iyimisin?
evet ilk basta küçük gelio insanacanım kas altı olduğu için basık geliyodur gözüne. benimde öyleydi. hatta eşim biraz dahamı büyük olsaydı demişti :)) protez biraz aşağı inince ve korseden çıkınca rahatlayıp kendini bırakacaklar. ağrıların nasıl daha iyimisin?
evet ilk basta küçük gelio insana
Iyiyim canım biraz daha birazdan kontrole gidicem inş çıkartır artk
hadi yaa ama ilk basta basık ve sert olgndan buyuklugu anlasılmıoki işte sende aynısını demişsin benmi yanlış anladım D:sonradan tek büyük diyen sensin canım yaa :))))
hadi yaa ama ilk basta basık ve sert olgndan buyuklugu anlasılmıoki işte sende aynısını demişsin benmi yanlış anladım D:
işte aynen bnmde öle oldu keşke 300 yaptrsaymısım vuxudumla daha uygun olurdu kesnlikleaynen ilk başta çok basıktı benimkilerde ama sonra füze gibi gelmeye başladılar :)))
işte aynen bnmde öle oldu keşke 300 yaptrsaymısım vuxudumla daha uygun olurdu kesnlikle
Senin kaçtı cnm 300 diyosun.işte aynen bnmde öle oldu keşke 300 yaptrsaymısım vuxudumla daha uygun olurdu kesnlikle
325 benm doktorlar ilk 275 300 diodu bana bnde buyuk olsn dedm en fazla 325 almış sennki kaçtıSenin kaçtı cnm 300 diyosun.
Bende katiliyorum, banada büyük geliyorlar
yok kıyafetlerle süper duruyor :)yok yaa zaten ikisi arasında çok büyük cm farkı yok. kıyafetlerle nasıl duruyor. ozamanda taşıyormu?
yok kıyafetlerle süper duruyor :)
aman yani memesiz kabul eden silikonluda kabul eder yemişim doğallığıe süper ozaman. fazla kurcalama. dolgun meme iyidir :))) ki çok büyük değiller...
aman yani memesiz kabul eden silikonluda kabul eder yemişim doğallığıDDDD
Canım herseyde bir Hayır vardır aceleye getirme.sagligin daha önemli estetik sonraya kalsın içine sinene kadar kafanda netleşene kadar bekle.Yemin ederim tam da dediğim gibi oldu dk bir gol bir gittik dün sabah hastaneye dr yok sonra aradık öğleden sonra tekrar gittik görüştük.. Muayenede adam şok oldu. Mememin içindeki kemikleri elleyince. İki dr daha çağırdı onlarda muayene etti. Göğüs kafesi bozukluğu genelde ortada olur dedi bilmediğimiz birşeyin üstünü protezle kaplayamam dedi.. Ultrasonla belli olmazmış tomografi dedi.. Birde bukadar yüksek olması da normal değil benim alanım değil belki cerrahi bir operasyon bile gerekebilir dedi . Açtığımda ben ne olduğunu az çok görürüm ama riske atamayız önce sağlık sonra estetik dedi. Bana birsürü şey yazdı tomografiyi aradı 7gün sonraya gün verdiler. Birde nişan var tabi yani ameliyat bir hafta sonraya sarkarsa ben napıcam nişanda. Erkek arkadaşım dr ve benim aldığımoz karar nişan sonrasına. Çünkü her ameliyat gibi komplikasyon olma olasılığı var riske atmayalım nişanınızı yapıp gelin dedi. Bu arada kas zarı altı 275-300cc high profil dedi asimetrik protez dedi.. Çok küçük yahu 275 de neymiş... Asimetrik dediği damla mı acaba? Sütyen ve proteze 3000 dedi 2000-2500 de hastane alacak dedi birde ben ücret talep etmiyorum dedi birde etseydi 5500 zaten özelde yapılıyor :))
Dikişler alınıcak mı yoksa kendiliğinden mi düşücek canım. Hem küçük değildir yahu bende mesela 300 den fazla istemiyorum zayıfım zaten memelerim MEME MEME diye bagirmasinlarIyiyim canım biraz daha birazdan kontrole gidicem inş çıkartır artk
Cnm 325 ideal!!!325 benm doktorlar ilk 275 300 diodu bana bnde buyuk olsn dedm en fazla 325 almış sennki kaçtı
çıplak halini görmedm ama fotolarda gayet normal duruyor sennkide vücut ölçüleride önemli ben baya zayıfım üs kısmımda incedir öle geniş omuzlu değilim :)Cnm 325 ideal!!!
Benim 360/375 biri high biri ultra high. Bana göre büyük işte
dikişler kendiliğinden eriyor alma ok cnmDikişler alınıcak mı yoksa kendiliğinden mi düşücek canım. Hem küçük değildir yahu bende mesela 300 den fazla istemiyorum zayıfım zaten memelerim MEME MEME diye bagirmasinlar
Merhabalar tesadüfen foruma üye oldum ameliyat olan birisiyle konuşmaya ihtiyacım var :/ benimde bugün 6. Günüm ama hala ağrım varNasıl olym cnm sırt üstü yattigim için gece sırt ağrısından uyuyamadm bide küçük yaptı gibi anlayamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?