Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Selammmmm,

Gunlerdir tüm meme topiklerini okuyorum, sizleri de adim adim takip ediyorum, ben de yarin hem diklestirme hem de protez ameliyati olacagim, ve ayni sizlerin yasadigi heyecani ve korkuyu iliklerime kadar hissediyorum, ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun ve darisi basima ve diger olmayanlarin basina diyorum, kac gundur yazayim yazmayim diye dusunurken, bugun eski nickimi ve proful resmimi degistirip yazmaya karar verdim, daha onceden hamilelik doneminde bayagi kullanmisligim var kadinlar kulubunu.
Bu arada bugun ankaraya muayeneye geln bir arkadas ne yapti cok merak ettim dogrusi hic sesi cikmadi, umarim hersey isyedigi gibi gitmistir.

Telefondan yaziyorum, harf yanlisliklari icin kusura bakmayin, ameliyat olunca ben de foto koycam oncesi ve sonrasi yapmayi düşünüyorum umarim tum surec hepimiz icin sorunsuz gecer.

Selammmmm,

Gunlerdir tüm meme topiklerini okuyorum, sizleri de adim adim takip ediyorum, ben de yarin hem diklestirme hem de protez ameliyati olacagim, ve ayni sizlerin yasadigi heyecani ve korkuyu iliklerime kadar hissediyorum, ameliyat olan arkadaslara gecmis olsun ve darisi basima ve diger olmayanlarin basina diyorum, kac gundur yazayim yazmayim diye dusunurken, bugun eski nickimi ve proful resmimi degistirip yazmaya karar verdim, daha onceden hamilelik doneminde bayagi kullanmisligim var kadinlar kulubunu.
Bu arada bugun ankaraya muayeneye geln bir arkadas ne yapti cok merak ettim dogrusi hic sesi cikmadi, umarim hersey isyedigi gibi gitmistir.
Hayırlı olsun kararınız ;) Mutlu haberlerle aramızda olun inşallah ... Doktorunuz kim,dikleştirmede hangi yöntem kullanılacak kaç cc düşünülüyor,doktorunuz kim ?

Hayırlı olsun kararınız :KK66: Mutlu haberlerle aramızda olun inşallah ... Doktorunuz kim,dikleştirmede hangi yöntem kullanılacak kaç cc düşünülüyor,doktorunuz kim ?
Ters T, 330 cc damlayi uygun gordu doktorum, bir kucuk ve bir buyuk boyla girecek deneyecek bakalim, boynumla gogus arasi mesafeden dolayi, once yuvarlak demisti sonra olcumlerde damlaya karar verdik. Bugun cizimi yapti, yarin Allahtan bir mani gelmezse 15:00 da ameliyat.
Doktorum Serdar Nasir, Hacettepede kendisi ama ben muayenehanesine gittim, ameliyati da Koru Hastanesinde yapiyor.

T
Ters T, 330 cc damlayi uygun gordu doktorum, bir kucuk ve bir buyuk boyla girecek deneyecek bakalim, boynumla gogus arasi mesafeden dolayi, once yuvarlak demisti sonra olcumlerde damlaya karar verdik. Bugun cizimi yapti, yarin Allahtan bir mani gelmezse 15:00 da ameliyat.
Doktorum Serdar Nasir, Hacettepede kendisi ama ben muayenehanesine gittim, ameliyati da Koru Hastanesinde yapiyor.
Tekrar hayırlı olsun kararınız,Allahım acil şifalar versin size ...

Telefondan yaziyorum, harf yanlisliklari icin kusura bakmayin, ameliyat olunca ben de foto koycam oncesi ve sonrasi yapmayi düşünüyorum umarim tum surec hepimiz icin sorunsuz gecer.
misses78 misses78 şimdiden geçmiş olsun diliyorum..dikleştirmede dr.beceresi çok önemli..lütfen dr.una beklentilerini çok iyi anlat lütfen..bende dikleştirme oldum..sonucundan memnunum..fakat biraz daha dikleştirilseydi çok daha memnun olucaktım..

misses78 misses78 şimdiden geçmiş olsun diliyorum..dikleştirmede dr.beceresi çok önemli..lütfen dr.una beklentilerini çok iyi anlat lütfen..bende dikleştirme oldum..sonucundan memnunum..fakat biraz daha dikleştirilseydi çok daha memnun olucaktım..
Anlattim, anlattim ama.bakalim guveniyorum.doktoruma, iyi olacagini dusunerek risk alarak giriyoruz hepimiz ameliyata, hersey gonlumuzce olsun diyorum, bu arada benim meme dokum var, iki cocuk.emzirdim, oldukca sarktilar, altina kalem koyup, durup durmadigini.kontrol ediyorlar ya , benimkilere kalem koysan, 50 yil arasan bulamazsin o derece yani

arkadaşlar merhaba ben de göğüslermin küçüklüğünden hep mutsuz olmusumdur silikon hiç düsünmemistim ama.. simdi 26 yaşındayım ve gerçekten göğüslerimin küçük olması ciddi ciddi moralimi bozuyor ve silikon taktırmaya karar verdim.. arastırırken siteyi buldum yazılanları okudum ve daha çok ikna oldum bana yardımcı olurmusunuz kafamda sorular var :( mesela hamile kalınca doğum yapınca bi sorun oluyor mu benim için en önemlisi bu çünkü evlenip çocuklarım olsun istiyorm.. ikincisi ne kadar ömrü var bu silikonların üçüncüsü doğal bir görünüm oluyor mu ? tesekkür ederim..

Anlattim, anlattim ama.bakalim guveniyorum.doktoruma, iyi olacagini dusunerek risk alarak giriyoruz hepimiz ameliyata, hersey gonlumuzce olsun diyorum, bu arada benim meme dokum var, iki cocuk.emzirdim, oldukca sarktilar, altina kalem koyup, durup durmadigini.kontrol ediyorlar ya , benimkilere kalem koysan, 50 yil arasan bulamazsin o derece yani
:KK70:aynen benimkide ona benzer bişeydi..

arkadaşlar merhaba ben de göğüslermin küçüklüğünden hep mutsuz olmusumdur silikon hiç düsünmemistim ama.. simdi 26 yaşındayım ve gerçekten göğüslerimin küçük olması ciddi ciddi moralimi bozuyor ve silikon taktırmaya karar verdim.. arastırırken siteyi buldum yazılanları okudum ve daha çok ikna oldum bana yardımcı olurmusunuz kafamda sorular var :KK43: mesela hamile kalınca doğum yapınca bi sorun oluyor mu benim için en önemlisi bu çünkü evlenip çocuklarım olsun istiyorm.. ikincisi ne kadar ömrü var bu silikonların üçüncüsü doğal bir görünüm oluyor mu ? tesekkür ederim..
Merhaba, benim gibi tum forumu okuduktan sonra gelen biri daha, hosgeldin...
Ben de 2 cocuk var oncesinde yaptirmayi hic dusunmedim ama forumda mutluluk adli bir arkadas var, onun tanidigi biri yaptirmis, ve emzirmis, sanirim en dogru bilgiyi.ondan alabilirsin

misses78 teşekkür ederim hoşbulduk :) evet bekarken taktırıp evlenip çocuğu olanlar memnunlar mı bu benim için önemli.. çünkü uzun süreli kullanmak isterim hamilelikte emzirirken vs sorun yaşamak istemem açıkçası.. ve bu protezlerin ömrü en az ne kadar oluyor..

arkadaşlar merhaba ben de göğüslermin küçüklüğünden hep mutsuz olmusumdur silikon hiç düsünmemistim ama.. simdi 26 yaşındayım ve gerçekten göğüslerimin küçük olması ciddi ciddi moralimi bozuyor ve silikon taktırmaya karar verdim.. arastırırken siteyi buldum yazılanları okudum ve daha çok ikna oldum bana yardımcı olurmusunuz kafamda sorular var :KK43: mesela hamile kalınca doğum yapınca bi sorun oluyor mu benim için en önemlisi bu çünkü evlenip çocuklarım olsun istiyorm.. ikincisi ne kadar ömrü var bu silikonların üçüncüsü doğal bir görünüm oluyor mu ? tesekkür ederim..
Ben bi çok kişi okudum burda çocuk doğurup emzirdiler hiçbir sorun olmadı emzirmek biraz psikolojik biraz beslenme ile ilgili ben bi çocuk annesiyim iki ay bile emziremedim çocuğumun sağlık problemi vardı 7 ay önce silikon taktırdım ilerde başka çocuğum olur mu bilmiyorum ama Dr um meme ucu olduğu halde bi sorun olamayacağını söyled. .. Bu dediğim gibi psikolojik ve beslenme ile ilgili silikon olsa da olmasa da zaten herkes emziremiyo ....

Birincisi; hamilelikte, emzirmede sorun olmuyor. İkincisi; ömrü 15-20 yıl deniliyor ama bu firmaların mecburi bir ömür biçmeleri gerektiği için böyle.. Sorun çıkmazsa daha da uzun süre kullanabilirsin. Üçüncüsü; şahsen benimkini çıplak görenin farkedeceğini sanmıyorum, çok doğal göründüğünü düşünüyorum.

Selammmmm,

Sevgili misses, benim çooooook sevdiğim bir arkadaşımın, canım ciğerim Nilgünümün bir arkadaşı da bugün Serdar hocaya ameliyat olacaktı ;) acaba o sen misin:KK70:Nilgünüm bana da çok önermişti , Serdar hocayı . Ayyyy o sensen çoook şaşırırım ;)

Sevgili misses, benim çooooook sevdiğim bir arkadaşımın, canım ciğerim Nilgünümün bir arkadaşı da bugün Serdar hocaya ameliyat olacaktı :KK66: acaba o sen misin:KK70:Nilgünüm bana da çok önermişti , Serdar hocayı . Ayyyy o sensen çoook şaşırırım :KK66:
Valla benim, ben de cok sasirdim simdi, canin cigerin arkadasin aklima girdi zaten apar topar karar verdim

Valla benim, ben de cok sasirdim simdi, canin cigerin arkadasin aklima girdi zaten apar topar karar verdim
Canım özelden Msj yazılmıyor sana ;)))) neyse ben nilgünümden telini alır, ararım seni geçmiş oldun demek için ;) o benim kardeşim, canım, ciğerim, beraber büyüdüğüm bitanem .... Zaten bana en büyük gücü veren o.o her insanın tanıması gerektiği biri... Bana da Serdar hocayı çok önerdi, hatta bi arkadaşım ona olcak 17sinde demişti.ordan kaldı aklımda.neyse cnm, çoook sevindim senin adına.haberleşiriZ.çoook öpüyorum.

Canım özelden Msj yazılmıyor sana :KK66:))) neyse ben nilgünümden telini alır, ararım seni geçmiş oldun demek için :KK66: o benim kardeşim, canım, ciğerim, beraber büyüdüğüm bitanem .... Zaten bana en büyük gücü veren o.o her insanın tanıması gerektiği biri... Bana da Serdar hocayı çok önerdi, hatta bi arkadaşım ona olcak 17sinde demişti.ordan kaldı aklımda.neyse cnm, çoook sevindim senin adına.haberleşiriZ.çoook öpüyorum.
Niye yazilmiyor ki, aslinda ben foruma yazmadan once bir kac arkadasla ozelden mesajlasmistik, cok tsk ederim, dunya kucuk ne diyeyim

soocute ve tikkabilla çok teşekkür ederim.. o zaman bu estetik konusunu daha çok düsünmeye başladım öncelikle sizlere sorayım dedim saolun ilginize.. simdide doktorlarla da konusurum.. sizlerden de doktor tavsiyeleri alırım.. istanbulda yaşıyorm burada amelyatı olurum zaten.. ara ara uğrar sorularımı sorarım çook teşekkür ederim arkadaslar...

Back