Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kafaya neyi takıyorsan uyandıktan sonra da onları söylüyormuşsun demek ameliyat öncesi çok düşünmüşsün 325cc yi :KK66: benim kaç cc olacağı bile belli değil .. Ay otobüs kalktı kızlar gidiyorum ya benn :KK70: bende bu gudubetlik varken inşallah birşey olmaz.. Gökten kasnak yağsa kafama geçmez, oklava yağsa bi tarafıma girer şimdi burada detaylı söyleyemicem okadar şanssızım yani :KK70: bu benim kendime uyarladığım bir söz beni anlatıyor tam. Yanımdaki teyze dualara başladı hadi bakalım hayırlısıyla gidelim şu ANGARA ya :)
Hadi hayırlısı canım telefonla çok oynamada sarjin bitmesin

Kafaya neyi takıyorsan uyandıktan sonra da onları söylüyormuşsun demek ameliyat öncesi çok düşünmüşsün 325cc yi :KK66: benim kaç cc olacağı bile belli değil .. Ay otobüs kalktı kızlar gidiyorum ya benn :KK70: bende bu gudubetlik varken inşallah birşey olmaz.. Gökten kasnak yağsa kafama geçmez, oklava yağsa bi tarafıma girer şimdi burada detaylı söyleyemicem okadar şanssızım yani :KK70: bu benim kendime uyarladığım bir söz beni anlatıyor tam. Yanımdaki teyze dualara başladı hadi bakalım hayırlısıyla gidelim şu ANGARA ya :)
Hadi hayırlı yolculuklar ;) şans seninle olsun,güzel haberlerle gel aramıza ;)

Ehehehhhh :KK70: Bende ilk kaç cc takıldı diye sormuşum,400 cc demişler . Ondan sonrada 400 cc mi takıldı diye sorup durmuşum :KK70:
İki ameliyat oldum meme de Dr umu sormuşum anneme geldi mi diye annem geldi diyo çok tatlı dimi :P diye beş 10 tekrar yaptık ikincide gelmedi diye sayıklamışım :P kendimi hiç düşünmüyorum hep Dr hep Dr :D

İki ameliyat oldum meme de Dr umu sormuşum anneme geldi mi diye annem geldi diyo çok tatlı dimi :p diye beş 10 tekrar yaptık ikincide gelmedi diye sayıklamışım :p kendimi hiç düşünmüyorum hep Dr hep Dr :KK70:
Ben varis ameliyatımda doktorumun adını sayıklamışım :D Eşim anneme ne diyor bu diye sormuş,tabi suratı pancar gibi olmuş :D Annemde narkozun etkisinden doktoru sayıklıyor demiş :P Yani doktorda oldukça yaşlı bir doktordu ama ameliyathanede ne yaşandıysa artık bilemiyorum ,neden ismini sayıklamışım acaba :D

:KK36::KK70:
Teşekkür ederimm canımcım.. Şarj edici bir alet var yanımda doldurdum onu 3kereye kadar şarj ediyor:KK66: sorun yok bol bol yazabilirim sizlere :KK37: desteğinizle güç alıyorum :))
Canım geldin mi Ankara'ya sağ salim ;) kız o laf neydi öyle, gökten kasnak yağsa kafama geçmez, oklava yağsa .... e girer:KK70:Öldüm gülmekten .... ÖYLE DEME NOOOOOLUR, GÜZEL ŞEYLERI ÇAĞIRALIM. Çoooooj dua ediyorum sana, Allah en güzel en diri en muhteşem memeleri versin sana diye ...

Ben varis ameliyatımda doktorumun adını sayıklamışım :KK70: Eşim anneme ne diyor bu diye sormuş,tabi suratı pancar gibi olmuş :KK70: Annemde narkozun etkisinden doktoru sayıklıyor demiş :p Yani doktorda oldukça yaşlı bir doktordu ama ameliyathanede ne yaşandıysa artık bilemiyorum ,neden ismini sayıklamışım acaba :KK70:
İyi ki doktor yaşlıymış:KK70:ben de çok korkarım böyle şeylerden.sonra açıkla açıklayabilirsen:))

Pek iyi değilim canım ya Afedersin lavaboya cikamiyorum bide ödemli Karnım iyice şişti korse sikmaya başladı yarın kontrolüm var bakalm nolcak
Gazelle de aynı sıkıntıları yaşamıştı, ama hepsi geçiyor ;) o da hamile gibi oldum diyordu ;) bol su iç, erik kurusu da çok iyi geliyor kabızlığa, şekersiz kayısı kompostosu fln yap...

Gazelle de aynı sıkıntıları yaşamıştı, ama hepsi geçiyor :KK66: o da hamile gibi oldum diyordu :KK66: bol su iç, erik kurusu da çok iyi geliyor kabızlığa, şekersiz kayısı kompostosu fln yap...
Denemedigim sadece yağ içmek kaldı biraz daha durcam eğer cikamazsam lavaboya mecbur yagda icicem canım diğer hepsini denedm

Ehehehhhh :KK70: Bende ilk kaç cc takıldı diye sormuşum,400 cc demişler . Ondan sonrada 400 cc mi takıldı diye sorup durmuşum :KK70:

Ben de sürekli fotograf cektirtmisim. Ordan da cekin burdan da cekin diye. Sonra ayik kafayla telefona bakınca manyak mısınız niye cektiniz bu fotolar ne diye kızdım millete :rolleyes:

Back