Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

@lalezar1969 gerçekmi bu? Inanamıyorum!!!! Kaçıncı sapık bu yaaa.
Peki rapor attınmı? Bende izliyordum onu, hatta özelden yazıyordu bana.
BEN CEVAP VERIM,GERCEKTEN MI?
DEGIL,ONCE BIR SORSANIZ.
SEN BUNU NASIL OGRENDIN DIYE?
BIR SORUN NERDEN BILIYORSUN,NASIL OGRENDIN DIYE.
INANAMIYORUM YA.1 SENEDIR FORUMDAYIM.
SAPIN BIRI GELMIS,BANA HAKARET YADIRMIS VE BEN BUNUNLA UGRASMAK ZORUNDAYIM.
ASIL ONU RAPOR ETMEK LAZIM.BUNUN AMACI NE?

ALKISLAR.
Rabbim düşüncesi neyse kendi ailesine nasip etsin
Aynen katiliyorum,bana bu yaptiklarin,sana donsun.
Site yoneticilerine,burdaki tum uyelere ben sunu soyluyorum,egerki bu kadinin soyledikleriyle ilgili 1 damla supeniz varsa.
Gelin skype,wtsup ne olursa olsun konusalim,duyusalim,kim erkek kim kadin goruselim.
YARI PROFIL RESIM GOREBILIRMIYIM DEDIM,BU SANA ERKEKDUSUNCESI GIBI GELIYOR. VALLAHI BENIM ESIM HIC YARI PROFILDEN NASIL GORUNUYOSUN FLN DIYE DETAYA GIRMEDI HAYATIMDA,VE BEN ZATEN BI ERKEIN BEYNINDE BOYLE BIR DETAY GORME IHTIMALI OLDUNU ZANETMIYORUM.
AMA SEN NIYE BOYLE BIR DUSUNCEYE KAPILDIN BILEMEDIM.
YARI PROFILI,PROJEKSIYONUNU GORMEK ICIN ISTEDIM.AMA SEN NE DEDIMI BILE ANLAMIYORSUN BELKI.
Seni allaha havale ediyorum,ve daha fazla ugrasmicam

E yalanmi ama. Biz minik cc ciler olarak. Cok cesurca buluyorum ve taktir ediyorum valla.
Zevkler renkler tartışılmazmış canım bazen bazı göğüslere büyük cc ler koymak gerek. Cc nin büyüklüğü önemli değil,önemli olan sonuç ve kişinin Mutlu olması . Küçük cc miş ama kişi istediği sonuca ulaşmıştır,büyük cc olur kişi hayal ettigi sonuca ulaşır Cc lere takılmayalım,sonuca bakalım

Aynen. Zaten arkadasa bomba gibisin dedim yani begendigimi soyledim. Seninkileride cok begeniyorum. Kesinlikle ozguven olayi bence. biz aman cevreden belli olmasin aman cok goze batmasin olayindayiz. Tabi icinde bulundugumuz cevreninde etkileri bunlar.

Teşekkür ederim canım Inan dekolte vermediğin sürece eskiden dolgulu sütyenle nasıl duruyorduysa şimdide öyle duruyor. Ama üçgen bikini giyindiginde yada yakası açık vir bady giyindiginde sexy görüntü oluyor yalan söylemiyim yani nasıl istiyorsak öyle Benim hayalim tamda buydu,sütyen takmadan diri dolgun memelerdi kavuştum Çevre faktörü önemli tabi ama o çevrede ona göre giyiniyoruz zaten :) yatakta vahşi bir kobra,dışarıda uysal bir kedicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…