BEN CEVAP VERIM,GERCEKTEN MI?@lalezar1969 gerçekmi bu? Inanamıyorum!!!! Kaçıncı sapık bu yaaa.
Peki rapor attınmı? Bende izliyordum onu, hatta özelden yazıyordu bana.
Allah korusun canım, bilinçaltı ve farkında olmadığınız, itiraf edemediğimiz korkuların kusursuz karışımı bu rüyalarBen oyle rüyalar görünce esime acayip trip atiyotum. Gununu rezil ediyorum. Acaba bana malum olmus olabilirmi diyorum))
Karari sen ver daha güzeller mi!? Bak bakalim...
Çok güldümNeee 505 mi? Nasil bi cesaret isi yaaa bayildim :))) sekerim bomba gibisin ama kulvarlarimiz farkli :)))
Neee 505 mi? Nasil bi cesaret isi yaaa bayildim :))) sekerim bomba gibisin ama kulvarlarimiz farkli :)))
Allah korusun canım, bilinçaltı ve farkında olmadığınız, itiraf edemediğimiz korkuların kusursuz karışımı bu rüyalar
Tskler canim..baktiysan cikartiyorum seni!
Benim eşim kafayı kaldırıp kimseye bakmayan, 5 vkt namaz kılan, 35 yaşında hacca gitmiş bi şahsiyet .... AMA BU DEVIRDE HACIDAN HOCADAN KORKACAKSINManyaklik derecesinde kiskanma ve gerceklesecek olursa ne yapacagini bilememe. Kisacasi g.t korkusu canim :)))
ALKISLAR.Canım burdaki nikini niye degişti ozamn erkek degilse ve vatsapta gurubumuzda sürekli yan yön bel resim isteyip.duruyordu diger arkadaşlar niye istemedi peki yazmışki kızlar hadi yarım profil memelerinizin resmini cekip atınkaç gündür şüphelenihordum kendisini savunmadu bile ve bi buçuk senedirde ameliyat olacak burdada yazmış tarihlerine bakabilirsiniz ben buraya üye oldumdan 2 yada 3 ay sonra ameliyat oldum iyce araştırdım sizce normalmi yaptıgı kaç kişiyi izliyor bi bakın derim
Aynen katiliyorum,bana bu yaptiklarin,sana donsun.Rabbim düşüncesi neyse kendi ailesine nasip etsin
Zevkler renkler tartışılmazmış canımE yalanmi ama. Biz minik cc ciler olarak. Cok cesurca buluyorum ve taktir ediyorum valla.
Tskler canim.. Keske daha birazcik büyük olsaydi diyorum arada birevet kulvarlarimiz degisik iyi farketin :))))))
baktiysan cikartiyorum seni!ok?
E yalanmi ama. Biz minik cc ciler olarak. Cok cesurca buluyorum ve taktir ediyorum valla.
Esprimi yanlis anladin sanirim. Hicbir sakincasi yok cikarabilirsin. Az cok burda taninirim. Sululuk yapacak bi tip degilimDir.
Zevkler renkler tartışılmazmış canımbazen bazı göğüslere büyük cc ler koymak gerek. Cc nin büyüklüğü önemli değil,önemli olan sonuç ve kişinin Mutlu olması . Küçük cc miş ama kişi istediği sonuca ulaşmıştır,büyük cc olur kişi hayal ettigi sonuca ulaşır Cc lere takılmayalım,sonuca bakalım
Sululuk mu??? Yanlis anlamaman icin haber vermek istedim sadece
Teşekkür ederim canımAynen. Zaten arkadasa bomba gibisin dedim yani begendigimi soyledim. Seninkileride cok begeniyorum. Kesinlikle ozguven olayi bence. biz aman cevreden belli olmasin aman cok goze batmasin olayindayiz. Tabi icinde bulundugumuz cevreninde etkileri bunlar.
Emzirmenin faydaları nı yaşıyoruz biz canımArzummmm ve aşklitabının memeleri, hayalimdeki dolgun , yumuşak memelerama dediğin gibi bize çok uzak bin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?