• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben hala inanamıyorum dün gece rüyama girdi dr tepsi gibi protez koymuş mememe ama bi görsen ince uzun memeler sarkmış benim bir elliyorum protez elime geliyor allahım bu ne diye tam isyan ediyordum uyanmışım :KK66: kabusdu tam. Ama şaka gibi geliyor sanki ameliyat olmayackmışım gibi hala. Yarın akşam ankara yolcusuyum perşembeden itibaren heyecan yapabilirim :KK23:

canım bende öyle memelerle alakalı saçma sapan rüyalar görüyordum. hatta bir gün öncesi memelerimin biri füze gibi diğeri yayvandı. dr düzeleceğini söylüyordu :)))

Canım ben hala inanamıyorum dün gece rüyama girdi dr tepsi gibi protez koymuş mememe ama bi görsen ince uzun memeler sarkmış benim bir elliyorum protez elime geliyor allahım bu ne diye tam isyan ediyordum uyanmışım :KK66: kabusdu tam. Ama şaka gibi geliyor sanki ameliyat olmayackmışım gibi hala. Yarın akşam ankara yolcusuyum perşembeden itibaren heyecan yapabilirim :KK23:
Hadi canım hayırlısı inşallah..

canım bende öyle memelerle alakalı saçma sapan rüyalar görüyordum. hatta bir gün öncesi memelerimin biri füze gibi diğeri yayvandı. dr düzeleceğini söylüyordu :)))
Bütün gün bütün gece meme araştırırsam o olur valla tlf elimde uyuyorum çoğu gece :D sızıp kalıyorum öylece.. Birazda benim uzakta olmamdan kaynaklanan bir sıkıntı. Şimdiye kadar dr la görüşseydim muayene olsaydım me olacağı az çok belli olurdu. Dikleştirme olcak mı olmucak mı belli değil kafayı yicem sonunda :confused:

Bütün gün bütün gece meme araştırırsam o olur valla tlf elimde uyuyorum çoğu gece :KK70: sızıp kalıyorum öylece.. Birazda benim uzakta olmamdan kaynaklanan bir sıkıntı. Şimdiye kadar dr la görüşseydim muayene olsaydım me olacağı az çok belli olurdu. Dikleştirme olcak mı olmucak mı belli değil kafayı yicem sonunda :confused:

canım çok az kaldı sanada biraz daha sabret. fotoğraflarını göndermişmiydin doktora belki bi fikir oluşurdu...

canım çok az kaldı sanada biraz daha sabret. fotoğraflarını göndermişmiydin doktora belki bi fikir oluşurdu...
Yok o öyle birşey talep etmedi benden bende göndereyim mi demedim. Çünkü ısrarla görmem gerekiyor muayene etmem gerekiyor dedi.. Ölçüm olmadan tahmini birşey söyleyemem dedi.. Adama sarkık dedim ama aslında çok sarkma yok bir görsün bakalım .. Bir heyecanlanıyorum sonra da sanki pzrts değilde sonra ameliyat olacakmışım gibi geliyor zaman daraldıkça bir tuhaf oldum. Geçen hafta daha heyecanlıydım

Yok o öyle birşey talep etmedi benden bende göndereyim mi demedim. Çünkü ısrarla görmem gerekiyor muayene etmem gerekiyor dedi.. Ölçüm olmadan tahmini birşey söyleyemem dedi.. Adama sarkık dedim ama aslında çok sarkma yok bir görsün bakalım .. Bir heyecanlanıyorum sonra da sanki pzrts değilde sonra ameliyat olacakmışım gibi geliyor zaman daraldıkça bir tuhaf oldum. Geçen hafta daha heyecanlıydım
Canim hakkinda hayirlisi hic korkma guzel olacak heyecan bende de vardi :)) guzel bisey

Ameliyat olanlara da gecmis olsun insallah agrisiz surec gecirirsiniz :KK68:

canım doktorların ellerinde zaten her cc protez oluyor. aynı gün bile baksa hemen ameliyata alır merak etme sen

Canim hakkinda hayirlisi hic korkma guzel olacak heyecan bende de vardi :)) guzel bisey

Ameliyat olanlara da gecmis olsun insallah agrisiz surec gecirirsiniz :KK68:
Canım çok teşekkür ederim.. Şimdi kalem testi yaptım kendime altında durmuyor kalem :D sadece iç tarafa koyunca biraz durup düşüyor. Ama tam altında hiç durmuyor inşallah dikleştirme olmaz.. Böyle güzel heyecanlar yaşayalım hep , kafamız bu yüzden karışsın;)

canım doktorların ellerinde zaten her cc protez oluyor. aynı gün bile baksa hemen ameliyata alır merak etme sen
Ay inşallah cnm bugün eşyalarımı yıkayıp hazırlıyorum valize yerleştirirken daha heyecanlı olabilirim sanırım.. Zaman bi geçmedi gibi geliyor bi sanki çol çabuk geçti gibi geliyor. Hayırlısıyla bir atlatsam şu ameliyatı.. Ailem bilmiyor ya o yüzden korkum ya masada kalırsam diyorum töbe töbe her ihtimal geliyor işte insanın aklına :(

Ay inşallah cnm bugün eşyalarımı yıkayıp hazırlıyorum valize yerleştirirken daha heyecanlı olabilirim sanırım.. Zaman bi geçmedi gibi geliyor bi sanki çol çabuk geçti gibi geliyor. Hayırlısıyla bir atlatsam şu ameliyatı.. Ailem bilmiyor ya o yüzden korkum ya masada kalırsam diyorum töbe töbe her ihtimal geliyor işte insanın aklına :KK43:
Allah korusun canim benimde ailemin haberi yoktu turkiyeye geldim onlar turkiyede yasiyorlar gormeden geri evime dondun ne kadar aci :(( ama napalim hic oyle kotu dusuncelere girme
Ben ameliyat olmadan agliyordum odamda tek basimaydim cocuklarimi ozlemistim cok tuaf duygular icinde oluyosun dokunsalar agliyorsun:KK61:

Allah korusun canim benimde ailemin haberi yoktu turkiyeye geldim onlar turkiyede yasiyorlar gormeden geri evime dondun ne kadar aci :KK43:( ama napalim hic oyle kotu dusuncelere girme
Ben ameliyat olmadan agliyordum odamda tek basimaydim cocuklarimi ozlemistim cok tuaf duygular icinde oluyosun dokunsalar agliyorsun:KK61:

bende de aynisi oldu...:( ama simdi iyiki de yaptirmisssiiimmmmm :KK68:

Ay inşallah cnm bugün eşyalarımı yıkayıp hazırlıyorum valize yerleştirirken daha heyecanlı olabilirim sanırım.. Zaman bi geçmedi gibi geliyor bi sanki çol çabuk geçti gibi geliyor. Hayırlısıyla bir atlatsam şu ameliyatı.. Ailem bilmiyor ya o yüzden korkum ya masada kalırsam diyorum töbe töbe her ihtimal geliyor işte insanın aklına :KK43:

simdiden gemcis olsun! hep sonucu düsün. Bol bol burdaki resimlere bak moralini yüksek tut. Hersey cok güzel olacak tamam mi?

simdiden gemcis olsun! hep sonucu düsün. Bol bol burdaki resimlere bak moralini yüksek tut. Hersey cok güzel olacak tamam mi?
Çok çok teşekkür ederim moralimi sizler yerine getiriyorsunuz zaten. Ameliyat olanların resimlerine baktıkça içim rahatlıyor zaten eminim güzel bir sonuç alıcam ve şimdiki halimi hatırlayıp gülücem ;)

Back