Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızzz tövbe tövbe neler diyosun öyle ... allah korusun. sağ sağlim olcak bitcek muhteşem memelerin olcak seninde inşallah.

Canım ben de çok korkuyorum nasıl ameliyathaneye girerken hiç korkmadın? İlaçlar gerçekten bu kadar etkili mi? :))

Canım ben de çok korkuyorum nasıl ameliyathaneye girerken hiç korkmadın? İlaçlar gerçekten bu kadar etkili mi? :))
.
Oncesinde damar yolu açılırken tansiyonum düştü en kötü anım o oldu. Şöyle söyleyeyim, ameliyathane kapısında hemşire ile sohbet bile ettim Xanax kafasıyla. Sonra yaptıkları ilaç aşırı uyku ya da 1 şişe içki kafası yapıyor. O saatten sonra ameliyathane doktorlar sesler falan yarım yamalak oluyor :) zaten umrunda da olmuyor sonrası. Ben en son "şu an anestezi yapıyorsunuz di mi" dediğimi hatırlıyorum. Cevap yok

Sharapova-06 böyle saçmalıklar herkesin aklından geçiyor. Bende estetik uğruna evlatlarimi birdaha görememe korkusu çok yaşadım bi okadarda gözyaşı döktüm. Allah'ın izniyle sende olup mutlu olursun inşallah. Takma dicem ama insan ister istemez böyle düşünüyor.

birazda benim resimlere bak ve moral vermis olayim
Allaaaaam, kız moral olsun diye Bhrknn a resimlere bak diyo, biz de bana da göster bana da diye zıplıyoruz. Sapık olmadan bi yaptırsaydıkHani otostop çeken güzel kıza araba durur da, çalıların arkasından tüm sülalesi çıkar ya öyle olduk Wallahi Bhrknn orostopçu biz de çalıların arkasındaki sülale

canım bende öyle memelerle alakalı saçma sapan rüyalar görüyordum. hatta bir gün öncesi memelerimin biri füze gibi diğeri yayvandı. dr düzeleceğini söylüyordu :)))
Ayyy ben de önceki gece rüyamda, eşimi bi arkadaşımla bizim evde yakalıyorum.bu arada ben hem eşimle hem de sörvayvır daki Turabi ile evliymişimNeyse, konu dağılmasın eşimi yakaladığım arkadaşım da zayııffff, benden daha memesiz, erik kurusu gibi bi kız rüyamda diyorum ki " Allahım bu kızın da hiç memesi yok. Niye beni ben gibi memesiz biriyle aldatıyor ki?!?memeleri olsa neyse .." KIZLAR ANLİİİCANIZ , kafayı yedim galiba

Ben oyle rüyalar görünce esime acayip trip atiyotum. Gununu rezil ediyorum. Acaba bana malum olmus olabilirmi diyorum ))

ZEKANA HAYRAN KALDIM,NASIL DA HEMEN COZDUN ERKEK OLDUGMU.
GULSEM MI AGLASAM MI BILEMEDIM.
BIRDE NASIL SOYLUYOR EMINMIS GIBI,DIKKAT ARKADASLAR DIYE.
SITEYE KARSI SAYGIMDA DOLAYI,SU AN AKLIMDAN GECENLERI YAZMICAM.
ACABA KADIN OLDUMU ANLIYINCA NE DICEKSIN.KENDINDEN,EN ONEMLISI SU USTUN ZEKANDAN UTANACAKMISIN
BU NASIL BIR HAKARET,SEN NE CURETLE BUNLARI KONUSABILIYORSUN.
SENIN BIR DAMLA DUSUNCE GUCUN OLSAYDI PROFILIMI ACAR,YAZDIKLARIMI OKUR OYLE KONUSURDUN EN AZINDAN,YADA BURDA BENI TANIYANLARA SORARDIN
KENDINI REZIL ETMEMEK ICIN BENDEN SANA BIR TAVSIYE:BIR SEYI SOYLEMEDEN ONCE ARA ARASTIR OGREN,DUSUN,OYLE KONUS,ARKADASIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…