Hsdi bakalm hayrlisi olsn gonlunce olur insallah cnmKızlar çok teşekkür ederim ya vallahi duygulandım birden :) eve geldiğim gibi yazacagım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsdi bakalm hayrlisi olsn gonlunce olur insallah cnmKızlar çok teşekkür ederim ya vallahi duygulandım birden :) eve geldiğim gibi yazacagım
Bekliyor olucaz.. Hadi yat artık uyu biraz canımm heyecan başladı mı bakimm??Kızlar çok teşekkür ederim ya vallahi duygulandım birden :) eve geldiğim gibi yazacagım
Senn amlyt ne zmn cnm banada haber et ugramaya caliscam walla insallah hafta sonuna denk gelr insBende bilmiyorum boşver biz affederiz zaten birbirimizi![]()
Canım ben bu perşembe kontrole gidiyorum 20nisana aldım ameliyatı pzrts yani.. Denk gelmese de önemli değil başka zaman başka yerde görüşürüz inşalllah.. Bir ayağım zaten ankaradaSenn amlyt ne zmn cnm banada haber et ugramaya caliscam walla insallah hafta sonuna denk gelr ins
Hadi ya gunduz calisuorum is yerim ters eve yakin ama aksam gelsem de devlet hastaneleri ziyaretci almiyor o yuzdenCanım ben bu perşembe kontrole gidiyorum 20nisana aldım ameliyatı pzrts yani.. Denk gelmese de önemli değil başka zaman başka yerde görüşürüz inşalllah.. Bir ayağım zaten ankarada![]()
Hiç önemli değil canım benimm dediğim gibi nasip kısmet.. bir gün başka birinin ameliyatına gideriz birlikte belki de..Hadi ya gunduz calisuorum is yerim ters eve yakin ama aksam gelsem de devlet hastaneleri ziyaretci almiyor o yuzden
Ameliyat kaçta, allah yardımcın olsunKızlar çok teşekkür ederim ya vallahi duygulandım birden :) eve geldiğim gibi yazacagım
Benimkine gelirsinizHiç önemli değil canım benimm dediğim gibi nasip kısmet.. bir gün başka birinin ameliyatına gideriz birlikte belki de..![]()
Geliriz elbet canım başka şehirde olsak taBenimkine gelirsiniz![]()
Güzel haberler gelir inşallahDeniz ne yaptı acaba girmismidir ?
Ins ameliyat saatini söylemedi diniGüzel haberler gelir inşallah![]()
Hatırlamıyorum doğrusu, olmadıysa bile heyecandan ölüyordurIns ameliyat saatini söylemedi dini
Ayy söylerken biz bile heyecanlaniyoruz onu dusunemiyorum bile bn iğne yapılırken bile ağlayan biriyim meme Dr kesin kalpten giderimHatırlamıyorum doğrusu, olmadıysa bile heyecandan ölüyordur![]()
Saat 10 da demişti amelyat saatini, yanlış hatirlamiyorsam. Çıkmak üzeredir.Hatırlamıyorum doğrusu, olmadıysa bile heyecandan ölüyordur![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar çok teşekkür ederim ya vallahi duygulandım birden :) eve geldiğim gibi yazacagım
Canım seninkine geliriz tabikiii.. Sen tarihi belirle ben o günümü sana göre ayarlarımBenimkine gelirsiniz![]()
Canımmm çıkmışsındır artık 10 da girecektin.. Aklımız sende inşallah ameliyatın çok güzel geçmiştir.. Ağrın sızın olmaz umarım rahat atlatırsın iyi haberlerini heyecanla bekliyoruzKızlar çok teşekkür ederim ya vallahi duygulandım birden :) eve geldiğim gibi yazacagım
Canım ben hala inanamıyorum dün gece rüyama girdi dr tepsi gibi protez koymuş mememe ama bi görsen ince uzun memeler sarkmış benim bir elliyorum protez elime geliyor allahım bu ne diye tam isyan ediyordum uyanmışımAhhhh bhrknn ahhhhhh, haftaya pzrts senin büyük günün , inşallah herşey çok güzel olur![]()