• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben bu perşembe kontrole gidiyorum 20nisana aldım ameliyatı pzrts yani.. Denk gelmese de önemli değil başka zaman başka yerde görüşürüz inşalllah.. Bir ayağım zaten ankarada :KK15:
Hadi ya gunduz calisuorum is yerim ters eve yakin ama aksam gelsem de devlet hastaneleri ziyaretci almiyor o yuzden

Kızlar çok teşekkür ederim ya vallahi duygulandım birden :) eve geldiğim gibi yazacagım
Canımmm çıkmışsındır artık 10 da girecektin.. Aklımız sende inşallah ameliyatın çok güzel geçmiştir.. Ağrın sızın olmaz umarım rahat atlatırsın iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz :KK19::KK15:

Ahhhh bhrknn ahhhhhh, haftaya pzrts senin büyük günün , inşallah herşey çok güzel olur :KK66:
Canım ben hala inanamıyorum dün gece rüyama girdi dr tepsi gibi protez koymuş mememe ama bi görsen ince uzun memeler sarkmış benim bir elliyorum protez elime geliyor allahım bu ne diye tam isyan ediyordum uyanmışım ;) kabusdu tam. Ama şaka gibi geliyor sanki ameliyat olmayackmışım gibi hala. Yarın akşam ankara yolcusuyum perşembeden itibaren heyecan yapabilirim :KK23:

Back