• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayırrrr :KK70: perşembe muayene pzrts ameliyat. Perşembe gitmişken kan tahlillerim olacak, kas altı mı kac cc dikleştirme olacak mı perşembe karar verilecek cnm..
Yani görüşmeye gittiğimde perşembe günü son dk golü atmazsa ona olucam demek istedim.. Ameliyat günü pzrts canımcım..

Yani görüşmeye gittiğimde perşembe günü son dk golü atmazsa ona olucam demek istedim.. Ameliyat günü pzrts canımcım..

Tmmdır şmdi anladım cnm inş istediğin gibi olur ve anlaşırsın. Eger olduki anlaşamazsan moralini bozma sakın bir sürü dr var ztn

Tmmdır şmdi anladım cnm inş istediğin gibi olur ve anlaşırsın. Eger olduki anlaşamazsan moralini bozma sakın bir sürü dr var ztn
Yani ankarada yok yok vallahi tüm iyi dr lar orada ama tekrar en başa dönüp dr ataştır et tarih bul zor. İkimizde sınırları zorluyacağız artık :D tanıdık zaten anlaşırız muhtemelen ;)

İyiyim canım nasıl olsun. çantamı zaten 3 4 gun onceden hazırlamıştım sadece uyku tutmuyo beni bu aralar nasıl uyuycam bılmıyorum heyecanda cok fazla yok

Evrt canim heyecaninin yerini saskinlik ve birazda endise almistir :)) bugun bir guzel uyu cunku bundan sonraki 1 hafta deliksiz uykuya hasret kalacaksin :)))

İyiyim canım nasıl olsun. çantamı zaten 3 4 gun onceden hazırlamıştım sadece uyku tutmuyo beni bu aralar nasıl uyuycam bılmıyorum heyecanda cok fazla yok
Ayy canım şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel geçer. Stres yapma sakin ol .sana diyorum ama bende heyecan yaptım sanki ben ameliyata giriyorum gibi :KK17:

İnş bitsin artık kaç yıldır istediğim bir seydi sonunda cesaret edebildim
Ben.sabah 9 da oradaydım bekledim saat 12 gibi aldılar o arada ben.bi sag bi sol turlaya turlaya bi hal oldum ameliyat hane girişine kadr.sedyeyle sonra yürüyerek gitim ama.heyecandan ölücektimya anlatamam acayip duyguydu.

Back