- 22 Mart 2015
- 490
- 683
- 53
HayırrrrNasıl yani perşembemi ameliyat olacaksın anlamadım
Yani görüşmeye gittiğimde perşembe günü son dk golü atmazsa ona olucam demek istedim.. Ameliyat günü pzrts canımcım..Hayırrrrperşembe muayene pzrts ameliyat. Perşembe gitmişken kan tahlillerim olacak, kas altı mı kac cc dikleştirme olacak mı perşembe karar verilecek cnm..
Yani görüşmeye gittiğimde perşembe günü son dk golü atmazsa ona olucam demek istedim.. Ameliyat günü pzrts canımcım..
Nasıl yani perşembemi ameliyat olacaksın anlamadım
Canim nasilsin? Yarin ameliyatin var tum hazirliklarin tamammi?
Yani ankarada yok yok vallahi tüm iyi dr lar orada ama tekrar en başa dönüp dr ataştır et tarih bul zor. İkimizde sınırları zorluyacağız artıkTmmdır şmdi anladım cnm inş istediğin gibi olur ve anlaşırsın. Eger olduki anlaşamazsan moralini bozma sakın bir sürü dr var ztn
İyiyim canım nasıl olsun. çantamı zaten 3 4 gun onceden hazırlamıştım sadece uyku tutmuyo beni bu aralar nasıl uyuycam bılmıyorum heyecanda cok fazla yok
Ayy canım şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel geçer. Stres yapma sakin ol .sana diyorum ama bende heyecan yaptım sanki ben ameliyata giriyorum gibiİyiyim canım nasıl olsun. çantamı zaten 3 4 gun onceden hazırlamıştım sadece uyku tutmuyo beni bu aralar nasıl uyuycam bılmıyorum heyecanda cok fazla yok
Yani ankarada yok yok vallahi tüm iyi dr lar orada ama tekrar en başa dönüp dr ataştır et tarih bul zor. İkimizde sınırları zorluyacağız artıktanıdık zaten anlaşırız muhtemelen
Evrt canim heyecaninin yerini saskinlik ve birazda endise almistir :)) bugun bir guzel uyu cunku bundan sonraki 1 hafta deliksiz uykuya hasret kalacaksin :)))
Ayy canım şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel geçer. Stres yapma sakin ol .sana diyorum ama bende heyecan yaptım sanki ben ameliyata giriyorum gibi
Ben.sabah 9 da oradaydım bekledim saat 12 gibi aldılar o arada ben.bi sag bi sol turlaya turlaya bi hal oldum ameliyat hane girişine kadr.sedyeyle sonra yürüyerek gitim ama.heyecandan ölücektimya anlatamam acayip duyguydu.İnş bitsin artık kaç yıldır istediğim bir seydi sonunda cesaret edebildim
Ben.sabah 9 da oradaydım bekledim saat 12 gibi aldılar o arada ben.bi sag bi sol turlaya turlaya bi hal oldum ameliyat hane girişine kadr.sedyeyle sonra yürüyerek gitim ama.heyecandan ölücektimya anlatamam acayip duyguydu.
Yok cnm , şana demedim, kime dedim ki
Bende bilmiyorum boşver biz affederiz zaten birbirimiziYok cnm , şana demedim, kime dedim ki
Canım Ebru' ya demişim
Herşey gönlünce olsun canım:)iyi haberlerini bekliyoruzİyiyim canım nasıl olsun. çantamı zaten 3 4 gun onceden hazırlamıştım sadece uyku tutmuyo beni bu aralar nasıl uyuycam bılmıyorum heyecanda cok fazla yok
Korkmaya vakit bullamazsın cnm. Herşey öyle kızla gelişecek bak gör. Hayırlı haberlerle döneceksin inşallah. Herşey gönlünce olur inşallah:)))Acaba korku olurmu yarın
Herşey gönlünce olsun canım:)iyi haberlerini bekliyoruz
Korkmaya vakit bullamazsın cnm. Herşey öyle kızla gelişecek bak gör. Hayırlı haberlerle döneceksin inşallah. Herşey gönlünce olur inşallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?