Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Seni korkutmak gibi olmayımda okula girdiğindeki ilk dö
Hiçç yalnız hissetme geldiğinde eminim çok arkadaşın olur çünkü senin gibi hanfendi bir bayanla herkez arkadaslık kurmak ister
canım benim güzel görüşlerin için çokk teşekkür ederimm.. Bu arada ben meme ultrasonu için devlete gittin 22mayısa gün verdiler bende özelde yaptırıcam mecburen. Sen hallettin mi işlerini..

Kazandıktan sonra daha mı zor olur diyosun :'(

Kazandıktan sonra daha mı zor olur diyosun :'(
Yarım kalmış.. Canım ilk dönem okula girersen uygulamalı derslerin olacak.. O derslerde zorlanırsın gibime geldi.. Özellikle atletizm gülle çekiç disk cirit atıyorsun. Cimnastik oluyor daha birsürü seçmeli derlerin oluyor. Bana kalırsa kazandıktan hemen sonra yaptırırsan zaten 2ay geçer o derslere girmen. Ameliyat olduğunu hocana söylersin çok ağrın olursa.. Bir süre idare ediyorlar

Yani eylül başı olmuş olurum inş hocaya soyleyebilirmiyim bilmiyorum kimse bilsin istemiyorum ama başka bişe uydurrum heralde inş bi kazanım de

Evet canım hallettim bugun tahlilleri bide diş kontrolum fln vardı ordan annemlere baya koşturdum büyük gün yarın bakalım nasıl olcak :) ankaradamı yaptırcaksn yoksa oradamı cnm

Evet canım hallettim bugun tahlilleri bide diş kontrolum fln vardı ordan annemlere baya koşturdum büyük gün yarın bakalım nasıl olcak :) ankaradamı yaptırcaksn yoksa oradamı cnm
Çarşamba gecesi otobüsle geleceğim için burada yaptırıp gelirim canm.. Orada zaman kaybı yaşamayım ayy yarın senin ameliyat neyse bugün koşturmaktan yorulmuşsundur gece erken uyu mutlaka dinlenipte git.. Canım ya ne heyecanlı demiiii

Aslında dün daha heyecanlıydım bugun bi burukluk oldu içimde belkide uykusuzluktan gece hiiiçççç uyumadm ameliyat burda yani hadi hayırlısı

Aslında dün daha heyecanlıydım bugun bi burukluk oldu içimde belkide uykusuzluktan gece hiiiçççç uyumadm ameliyat burda yani hadi hayırlısı
Yorgunluktandır o heyecan yapacak zaman bulamadın bugün de ondan benim orada cnm ankarada tabiki.. Bugün yarın eşya hazırlamaya başlarım çrşmb işim çok :)) çrşmb gecesi 12 den sonra birşey yememem lazım değil mi kan tatlilleri için??

Bende öyle sanıyordum cnm ama oguz beyin asistanı yiyebilirsin dedi. Bugün gece 12 den sonra bişey yeme dedi sabah 10 da ameliyat var. hangi dr var aklında ?

Bende öyle sanıyordum cnm ama oguz beyin asistanı yiyebilirsin dedi. Bugün gece 12 den sonra bişey yeme dedi sabah 10 da ameliyat var. hangi dr var aklında ?
Kan tahlilleri için bana aç gel dedi dr.. Yüksel kankaya canm benim dr.. Ben ameliyat tarihini aldım bile.. Perşembe inşllah bana son dk golü atmaz istemediğim birşeye zorlamaz gerçi tlf da konuştuk baya.. Şimdilik prşmbyi bekliyoruz çizimler ölçümler ozaman yapılacak

Nasıl yani perşembemi ameliyat olacaksın anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…