• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bekar olsam ne ütü ne çamaşır ne yemek ne temzlik... hiç bişey bilmeden evlenince insana ağır geliyor :KK43:. Senin işinde zor şimdi baska şehirde ameliyat olacagın için yanına bi çok şey almışsındır neyle geleceksin buraya ucak otobus araba fln
Hep uçakla geliyordum cnm bu ankaraya 2.otobüsle gelişim olacak. Çünkü uçak saatleri uymuyor bana. Gece 11de binicem perşembe sabahı erkek arkadaşım aştiden alıp hastaneye götürcek beni.. E birşeyde yiyip içemicem perşembe sabahı aç gel dedi dr bakalım napıcam :) valla daha valiz hazırlamadım ama başlayınca onuda alayım bunu da alayım derken doluyor. Uçakta kilo sınırlaması olunca tabi frenliyorsun 3-4 kere bilet parasından fazla bagaj parası verince insanın içi gidiyor. Ama otobüs rahat, tabi bunun dönüşü de var ameliyatlı amelşyatlı :D canım ev işi dışardaki işler ödemeler market pazar hepsi bende birde işe gidiyordum ki işim ağır gerçekten. Bazen sadece bütün günü evde bacaklarımı uzatarak geçirmek istiyordum. İnşallah ameliyat sonrası o da olacak kısıtlı bir süre :D onu da ağrıyla geçircez gerçi..

Hep uçakla geliyordum cnm bu ankaraya 2.otobüsle gelişim olacak. Çünkü uçak saatleri uymuyor bana. Gece 11de binicem perşembe sabahı erkek arkadaşım aştiden alıp hastaneye götürcek beni.. E birşeyde yiyip içemicem perşembe sabahı aç gel dedi dr bakalım napıcam :) valla daha valiz hazırlamadım ama başlayınca onuda alayım bunu da alayım derken doluyor. Uçakta kilo sınırlaması olunca tabi frenliyorsun 3-4 kere bilet parasından fazla bagaj parası verince insanın içi gidiyor. Ama otobüs rahat, tabi bunun dönüşü de var ameliyatlı amelşyatlı :KK70: canım ev işi dışardaki işler ödemeler market pazar hepsi bende birde işe gidiyordum ki işim ağır gerçekten. Bazen sadece bütün günü evde bacaklarımı uzatarak geçirmek istiyordum. İnşallah ameliyat sonrası o da olacak kısıtlı bir süre :KK70: onu da ağrıyla geçircez gerçi..

Ayy canım yaaa sen hepsinin üstesinden gelirsin bence.. Sadece amelyat günü görüşürüz diye düşünme ne zaman müsait olursan beklerim bize

Ayy canım yaaa sen hepsinin üstesinden gelirsin bence.. Sadece amelyat günü görüşürüz diye düşünme ne zaman müsait olursan beklerim bize
İnşallah cnm zaten yakın zamanda taşıncam tamamen ankaraya görüştüz tabiki neden olmasın. Orada hiç arkadaşım yok zaten :( kendimi yalnız hissediyorum ankarada .. Taşınırsam da istediğimiz zaman görüşürüz ;)

İnşallah cnm zaten yakın zamanda taşıncam tamamen ankaraya görüştüz tabiki neden olmasın. Orada hiç arkadaşım yok zaten :KK43: kendimi yalnız hissediyorum ankarada .. Taşınırsam da istediğimiz zaman görüşürüz :KK66:

Hiçç yalnız hissetme geldiğinde eminim çok arkadaşın olur çünkü senin gibi hanfendi bir bayanla herkez arkadaslık kurmak ister ;)

SLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz
lalezar1969 lalezar1969 gerçekmi bu? Inanamıyorum!!!! Kaçıncı sapık bu yaaa.
Peki rapor attınmı? Bende izliyordum onu, hatta özelden yazıyordu bana.

Fiyat konuşmadık cnm ama tanudık dr yardımcı olacağını söyledi muayEne de belli olacak dikleştirme olur mu olmaz mı hiç bilmiyorum maksimum 4000-4500 tutar
Canım ben yine etseydi geri kaldım bildirim gelmeyince yorum yok saniyorum :( sen de Oğuz beyde olcakmissin daha önce on d a olan var mı birde özel mi devlet mi devlette olan varmı ya ben de suan ömer ekin I düşünüyorum sürekli dr değişimi oluyor ama şimdilik ömer bey aklımda bende besyo ya hazırlanıyorum o yüzden ağustosun sonuna düşünüyorum sen de spor la ilgileniyorsun acaba sonra sorun yasarmiyiz çok merak ediyorum

Kızlarr ben dün ikinci doktoruma gittim görüştüm, bu doktorda aynısını söyledi. 255 cc damla uygun dedi, göğüs dokum hiç olmadıgından ve derim ince oldugundan yuvarlak çok yapay dururmuş. Burda benim gibi 165 boy 48 kilo olan arkadaşlara 300-325 yuvarlak yapmışlar ama o arkadaşların göğüs genişliği ve deri kalınlıgından dolayı yapılabildi sanırım.. çok moralim bozuldu:cry::cry::cry:
dr bana da derimin ince olduğunu söyledi bunun önemli olduğunu bilmiyordum :(

Aynen canım napıyım uyku tutmuyor sabahta 6 da kalkcam eşimde bagırıyo uyu artık kırıcam laptobu dıye artistlik yapıyo :KK70: ama bugun istesemde uyuyamam çamaşırlar yıkanıyo asmam lazım çünkü ameliyattan sonra hiç bişey yapamam
Canım geçmiş olsun şimdiden çıkınca gelişmeleri anlat olur mu merak ediyorm inş başarılı geçer istediğin sonucu alırsın

Maşallah cidden benim bu 4.günüm ve dışarı çıkacağım zamanı hayal edemiyorum. Yatmak zor kalkmak zor dik yürümek imkansız memeler her an infilak edecek gibi kafama çıktı şişler nerdeyse :KK70: doktor yarın banyo yapabilirsin dedi ama yapamam gibime geliyor.
canım sen nerde oldun ameliyatını?

Ben şimdi denizi ve bhrknn
SLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz
Aman kızlar dikkat edin manyak ve psikopat dolu ortalık.

Eminmisin canım:KK57:
Canım burdaki nikini niye degişti ozamn erkek degilse ve vatsapta gurubumuzda sürekli yan yön bel resim isteyip.duruyordu diger arkadaşlar niye istemedi peki yazmışki kızlar hadi yarım profil memelerinizin resmini cekip atın :KK57: kaç gündür şüphelenihordum kendisini savunmadu bile ve bi buçuk senedirde ameliyat olacak burdada yazmış tarihlerine bakabilirsiniz ben buraya üye oldumdan 2 yada 3 ay sonra ameliyat oldum iyce araştırdım sizce normalmi yaptıgı kaç kişiyi izliyor bi bakın derim

Back