Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Anlamıyorum, niye netten gidip meme bakmiyorlarki, sürüsüyle var nette
Canım rapor etmeyi bilmiyorum ve belden itibaren resim.istemesi of sinirim bozuldu Sonuçta namhrem ya ben.doktora bile.meme muayenesinde ter döktüm kaldıki kendini bayan gibi gösterip bizlere bakıo çok.sinirlendim anlatamam ben buraya yüklemedimki resimleri site.sahibi erkekse görmesin.diye Allah bildigi gibi yapsın ne diyim

Kendini nasil hissettigini anlayabiliyorum. Ben burda neler yaşadim, birkere amelyat olmadan önce bi üyeden foto istedim mail olarak atayim dedi, tmm dedim, mailimi verdim, foto geldi açtığımda mideme resmen taş indi. Erkekti, şoka uğradim. Bu yüzden bende sürekli albümlerimi silip silip sonra dayanamayip yeni foto ekliyorum, hep bu sapiklar yüzünden. Birakmiyorlarki adam akıllı paylaşalim burda. Benimde sinirim bozuldu sabah sabah yine.

Rabbim düşüncesi neyse kendi ailesine nasip etsin

Bu nasıl bi sapıklıktır ya işi gücü bırakıp sırf meme gormek icin burda insanları kandırıp onlarla günlerce iletisime geçmek erkek işte ya çok da dusunme mek lazım zaten normal olan bunu yapmaz bizimle uğraşana kadar gerizekalı internetin
Canım benim doktorum ferruh bingül.çok memnun kaldım.tavsiye ederim:)
Senin yorumun altınai yazdım yanlislik olmuş canım seni biliyorum tabiki o şaheserleri kimin yaptığını da

tabi eğer inceyse yuvarlak protez ya da büyük cc koymak sıkıntı oluyormuş, deri çok gerildiği için keskin hat oluyormuş ve yapay duruyormuş. 2 gittiğim doktor da aynısını söyledi.
Of yaaa bilmiyordum ama dr foto dan bakıp söyledi belki de değildir yani ben kalın diye biliyordum meğer inceymis bnm bi dr ye gidip muayene olmam şart yaa cc falan hiç konuşmadım sormadım da yani az da olsa dokum var ama bn kendi kafamda belirlediğim için artık gerçeklerle yüzleşme vakti geldi sanırım

Ah açıyorum böyle zavallılira ya insan bile diyemiyorum çok yazık kızlar bu arada whatsap grubu falan bnm haberim yok bi de eklermisin iz ama ben bayanim merak etmeyin foto falan da var yani

Ah açıyorum böyle zavallılira ya insan bile diyemiyorum çok yazık kızlar bu arada whatsap grubu falan bnm haberim yok bi de eklermisin iz ama ben bayanim merak etmeyin foto falan da var yani
Kızlar neden bana bildirim gelmiyor yaa bir haftadan fazla oldu nerden düzeltebilirim bileniniz var mi

Canım bende devlette olucam ama ankara hastanesi yüksel kankaya dr um.. Ben tlf da görüştüğümde 20gün yapamayacaksın dedi ama bence pektoral kasları çalıştıran tenis yüzme gibi sporlar ennn azz 2ay zaman alır kas altı olursa.. Bende besyo mezunuyum ve o hazırlık aşamasındaki ağır sporlara dayanamazsın zaman da az çünkü. Günde 4 antrenman yapıyordum ben ağırlığa da giriyordum.. Sen yine de dr una danış ama madem besyoya hazırlanıyorsun mayıs gibi ağır antrenmanlara dönmen lazım benden bir antrenör olarak tavsiye. En az bir yıl emek istiyor bu iş

Bende mulakat sonrası karar verdim ama eğer kazanırsam inş olur sonrasında okul da falan problem yasarmiyim acaba korkum o ömer ekin de Ankara daymis giresun a gelmiş ama devlet nasıl olur ilgilenirlermi acaba ondan korkuyorum bir de dr nin kendisi girmiyormuş bazen güvenilir olması lazım diyolar ne bilim işte kafa karıştırıcı bir sürü şey neyse sizde olun da inş bn de 4 ay sonra olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…