- 2 Ocak 2015
- 136
- 113
- 103
- 56
Canım sapık canlı canlı memelere bakıyo biz resim.istek aynı resim.ne malum.neten almadıgıcidden küçük beyinli bunlar yaaa ne anlıyorlar hatuun kişi kılığına bürünmekten
Oldu olacak etekte giysinlercidden küçük beyinli bunlar yaaa ne anlıyorlar hatuun kişi kılığına bürünmekten
Amin canım sagol bu bir hafta geçsin çok daha iyi olacağım umarımtekrar geçmiş olsunn, bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle canım..
cidden ruh hastaları yahu buradan kesilip biçilen meme karına bakarak tatmin oluyorsa pessssC
Canım sapık canlı canlı memelere bakıyo biz resim.istek aynı resim.ne malum.neten almadıgı
aynen yakışırOldu olacak etekte giysinler
Geçmiş olsun canım ya hiç olmazsa ameliyat derdinden kurtuldun iyileşme sürecin inşallah güzel geçer.Amin canım sagol bu bir hafta geçsin çok daha iyi olacağım umarım
Demekki görüp görebileceği tek yer burası.cidden ruh hastaları yahu buradan kesilip biçilen meme karına bakarak tatmin oluyorsa pessss
Anlamıyorum, niye netten gidip meme bakmiyorlarki, sürüsüyle var nettecidden ruh hastaları yahu buradan kesilip biçilen meme karına bakarak tatmin oluyorsa pessss
arama motoruna yazsa arasa ne hatunlar var arkadaşım demek bura çekici geliyor hatun kişiye sapık ya valla hasta ruhlu kişilerDemekki görüp görebileceği tek yer burası.
bende onu diyorum hem meme hemde herşey ya bıraksınlar burada bari bizleri kuş beyinlilerAnlamıyorum, niye netten gidip meme bakmiyorlarki, sürüsüyle var nette
Beyin o kadar çalışıyor işte kapasite sıfırarama motoruna yazsa arasa ne hatunlar var arkadaşım demek bura çekici geliyor hatun kişiye sapık ya valla hasta ruhlu kişiler
Canım rapor etmeyi bilmiyorum ve belden itibaren resim.istemesi of sinirim bozuldu Sonuçta namhrem ya ben.doktora bile.meme muayenesinde ter döktüm kaldıki kendini bayan gibi gösterip bizlere bakıo çok.sinirlendim anlatamam ben buraya yüklemedimki resimleri site.sahibi erkekse görmesin.diye Allah bildigi gibi yapsın ne diyimAnlamıyorum, niye netten gidip meme bakmiyorlarki, sürüsüyle var nette
Kendini nasil hissettigini anlayabiliyorum. Ben burda neler yaşadim, birkere amelyat olmadan önce bi üyeden foto istedim mail olarak atayim dedi, tmm dedim, mailimi verdim, foto geldi açtığımda mideme resmen taş indi. Erkekti, şoka uğradim. Bu yüzden bende sürekli albümlerimi silip silip sonra dayanamayip yeni foto ekliyorum, hep bu sapiklar yüzünden. Birakmiyorlarki adam akıllı paylaşalim burda. Benimde sinirim bozuldu sabah sabah yine.Canım rapor etmeyi bilmiyorum ve belden itibaren resim.istemesi of sinirim bozuldu Sonuçta namhrem ya ben.doktora bile.meme muayenesinde ter döktüm kaldıki kendini bayan gibi gösterip bizlere bakıo çok.sinirlendim anlatamam ben buraya yüklemedimki resimleri site.sahibi erkekse görmesin.diye Allah bildigi gibi yapsın ne diyim
Rabbim düşüncesi neyse kendi ailesine nasip etsinKendini nasil hissettigini anlayabiliyorum. Ben burda neler yaşadim, birkere amelyat olmadan önce bi üyeden foto istedim mail olarak atayim dedi, tmm dedim, mailimi verdim, foto geldi açtığımda mideme resmen taş indi. Erkekti, şoka uğradim. Bu yüzden bende sürekli albümlerimi silip silip sonra dayanamayip yeni foto ekliyorum, hep bu sapiklar yüzünden. Birakmiyorlarki adam akıllı paylaşalim burda. Benimde sinirim bozuldu sabah sabah yine.
Bu nasıl bi sapıklıktır ya işi gücü bırakıp sırf meme gormek icin burda insanları kandırıp onlarla günlerce iletisime geçmek erkek işte ya çok da dusunme mek lazım zaten normal olan bunu yapmaz bizimle uğraşana kadar gerizekalı internetinSLM.KIZLAR ELİZİZ NİKLİ BAYANIMNDİYEN KİŞİ ERKEK ARKADAŞLAR İZLEMEYE ALANLAR DİKAT ETSİN ŞİMDİ BURDAKİ NİKİDE DWGİŞMİŞ YENİ NİKİDE Thebigard dikat edin arkadaşlar benden uyarması bir erkegin memelerimizi görmesini istemeyiz
Senin yorumun altınai yazdım yanlislik olmuş canım seni biliyorum tabiki o şaheserleri kimin yaptığını daCanım benim doktorum ferruh bingül.çok memnun kaldım.tavsiye ederim:)
Of yaaa bilmiyordum ama dr foto dan bakıp söyledi belki de değildir yani ben kalın diye biliyordum meğer inceymis bnm bi dr ye gidip muayene olmam şart yaa cc falan hiç konuşmadım sormadım da yani az da olsa dokum var ama bn kendi kafamda belirlediğim için artık gerçeklerle yüzleşme vakti geldi sanırımtabi eğer inceyse yuvarlak protez ya da büyük cc koymak sıkıntı oluyormuş, deri çok gerildiği için keskin hat oluyormuş ve yapay duruyormuş. 2 gittiğim doktor da aynısını söyledi.
Ah açıyorum böyle zavallılira ya insan bile diyemiyorum çok yazık kızlar bu arada whatsap grubu falan bnm haberim yok bi de eklermisin iz ama ben bayanim merak etmeyin foto falan da var yaniCanım burdaki nikini niye degişti ozamn erkek degilse ve vatsapta gurubumuzda sürekli yan yön bel resim isteyip.duruyordu diger arkadaşlar niye istemedi peki yazmışki kızlar hadi yarım profil memelerinizin resmini cekip atınkaç gündür şüphelenihordum kendisini savunmadu bile ve bi buçuk senedirde ameliyat olacak burdada yazmış tarihlerine bakabilirsiniz ben buraya üye oldumdan 2 yada 3 ay sonra ameliyat oldum iyce araştırdım sizce normalmi yaptıgı kaç kişiyi izliyor bi bakın derim
Kızlar neden bana bildirim gelmiyor yaa bir haftadan fazla oldu nerden düzeltebilirim bileniniz var miAh açıyorum böyle zavallılira ya insan bile diyemiyorum çok yazık kızlar bu arada whatsap grubu falan bnm haberim yok bi de eklermisin iz ama ben bayanim merak etmeyin foto falan da var yani
Canım bende devlette olucam ama ankara hastanesi yüksel kankaya dr um.. Ben tlf da görüştüğümde 20gün yapamayacaksın dedi ama bence pektoral kasları çalıştıran tenis yüzme gibi sporlar ennn azz 2ay zaman alır kas altı olursa.. Bende besyo mezunuyum ve o hazırlık aşamasındaki ağır sporlara dayanamazsın zaman da az çünkü. Günde 4 antrenman yapıyordum ben ağırlığa da giriyordum.. Sen yine de dr una danış ama madem besyoya hazırlanıyorsun mayıs gibi ağır antrenmanlara dönmen lazım benden bir antrenör olarak tavsiye. En az bir yıl emek istiyor bu işCanım ben yine etseydi geri kaldım bildirim gelmeyince yorum yok saniyorumsen de Oğuz beyde olcakmissin daha önce on d a olan var mı birde özel mi devlet mi devlette olan varmı ya ben de suan ömer ekin I düşünüyorum sürekli dr değişimi oluyor ama şimdilik ömer bey aklımda bende besyo ya hazırlanıyorum o yüzden ağustosun sonuna düşünüyorum sen de spor la ilgileniyorsun acaba sonra sorun yasarmiyiz çok merak ediyorum
Bende mulakat sonrası karar verdim ama eğer kazanırsam inş olurCanım bende devlette olucam ama ankara hastanesi yüksel kankaya dr um.. Ben tlf da görüştüğümde 20gün yapamayacaksın dedi ama bence pektoral kasları çalıştıran tenis yüzme gibi sporlar ennn azz 2ay zaman alır kas altı olursa.. Bende besyo mezunuyum ve o hazırlık aşamasındaki ağır sporlara dayanamazsın zaman da az çünkü. Günde 4 antrenman yapıyordum ben ağırlığa da giriyordum.. Sen yine de dr una danış ama madem besyoya hazırlanıyorsun mayıs gibi ağır antrenmanlara dönmen lazım benden bir antrenör olarak tavsiye. En az bir yıl emek istiyor bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?