• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyatı ben şehir dışında olmahj düşünüyor um ön randevuyu yani ilk muayenemi yaptırmak için ne kadar süre önce gitmeliyim sizlere hmm randvu verildi mi bride ameliyat sonrasi ucak yolculugu sikint olur mu

Canim ben gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ve carsamba disari cikabildim cok dikkat ederek.
Kas alti oldu benim ilk günler zordu suan hemen hemen herseyi yapabiliyorum cok iyiyim cok sükürr :nazar:
Maşallah cidden benim bu 4.günüm ve dışarı çıkacağım zamanı hayal edemiyorum. Yatmak zor kalkmak zor dik yürümek imkansız memeler her an infilak edecek gibi kafama çıktı şişler nerdeyse :D doktor yarın banyo yapabilirsin dedi ama yapamam gibime geliyor.

Herkese selam. Bugün 4.gunum başımdan geçenleri anlatıp kafanızda daha iyi canlandimanizi sağlamak istedim :)
Ameliyat öncesi xanax verdiler o biraz uyusturdu. Tam girerken başka bir ilaç (cesaret iğnesi olsa gerek) yaptılar. ameliyathaneyi hatırlıyorum ve inanin en büyük korkum bu olmasına rağmen korkmadim. uyudum uyandım sanki. Uyandigimda çok ağrım oldu. Uyandırma servisinde çok ağrım var diye inlerken buldum kendimi:) sonra odaya aldılar ama ameliyat 1 saat sürmesine rağmen ben kendimi ve olayi saat 4 te anlamaya başladım (12.30 da girdim) ilk akşam iğne ilaç bir şekilde geçti. Sonraki gun de kaldım ki rahat edeyim. Size tavsiyem eğer mumkunse iki Gece kalın. Hem yatmak daha rahat hem de ilaçlar hep serum ve iğne olarak veriliyor ve bu daha etkili.
Ben doktorum a 345 diye ısrar ettim, ki benim dokum hiç yoktu ve gergin bir derim vardı. Bu nedenle çok gerilDim. 300 olsa da olurmuş. Sonuçta hiç yoktan iyidir :) kas altı çok daha zorlu imiş bunu yaşayarak öğrendim. Dün eve çıktık yatmak kalkmak zor gerçekten. Siz siz olun ameliyata yalnız gitmeyin. HemsIreler var ok ama ailenin yerini tutmaz gerçekten. Saat başı buz tedavisi uyguluyorum doktorum söyledi. Çok iyi geliyor.Benden şimdilik bu kadar. An be an daha iyi oluyorum. Desteklerini için çok teşekkür ederim

Caniimmm tekrar cok gecmis olsun. Zoru atlattin. Bundan sonrasi daha rahat gecicek. Cok zorlama kendini

Kızlar ameliyatı ben şehir dışında olmahj düşünüyor um ön randevuyu yani ilk muayenemi yaptırmak için ne kadar süre önce gitmeliyim sizlere hmm randvu verildi mi bride ameliyat sonrasi ucak yolculugu sikint olur mu

Doktoruna kesin karar verdiysen 1 gun onceden gitsen yeterli bence. Ve seyahate 3 gunden once cikmasan iyi olur cunku cok agrili ve odemli oluyosun.

Her aşaması zor yahu.. Yok ameliyata karar ver, bütçe ayır ,sonra dr araştır ,yok hangi profil ,kaç cc kas altı mı üstümü kafayı yedirir yahu.. Ameliyat sonrası da ayrı dert direnler ödemler sargılar ağrılar protez oturcak dikişler kynıcak aboooo ne dert ne dert. Bari bunca strese değse :)) başka estetik bukadar dertli mi halbuki? Biz detaya indikçe iniyoruz:KK70:
Canım çok afedersini
beni de izle ;)

İkimiz de gece kuşu:) bu saatlerde sen ve ben dışında kimseler bulunmuyor canım :KK70:

Aynen canım napıyım uyku tutmuyor sabahta 6 da kalkcam eşimde bagırıyo uyu artık kırıcam laptobu dıye artistlik yapıyo :D ama bugun istesemde uyuyamam çamaşırlar yıkanıyo asmam lazım çünkü ameliyattan sonra hiç bişey yapamam

Aynen canım napıyım uyku tutmuyor sabahta 6 da kalkcam eşimde bagırıyo uyu artık kırıcam laptobu dıye artistlik yapıyo :KK70: ama bugun istesemde uyuyamam çamaşırlar yıkanıyo asmam lazım çünkü ameliyattan sonra hiç bişey yapamam
Oyy kıyamam sana yaa bbirde o dert var demi?? Ameliyattan sonrası için hazırlık .. Sanki yatsak uyuyoruz al ben yatağımdayım elimde tlf forumdaki eski konulara bakıorum sürekli. Benimde sabah meme ultrasonum var çarşamba gecesi ankaraya geliyorum nasipse şimdi hazırlıktan bendr anlayamıcam zamanın nasıl geçtiğini. Eşya hazırlamaktan gına geldi :D

Oyy kıyamam sana yaa bbirde o dert var demi?? Ameliyattan sonrası için hazırlık .. Sanki yatsak uyuyoruz al ben yatağımdayım elimde tlf forumdaki eski konulara bakıorum sürekli. Benimde sabah meme ultrasonum var çarşamba gecesi ankaraya geliyorum nasipse şimdi hazırlıktan bendr anlayamıcam zamanın nasıl geçtiğini. Eşya hazırlamaktan gına geldi :KK70:

bekar olsam ne ütü ne çamaşır ne yemek ne temzlik... hiç bişey bilmeden evlenince insana ağır geliyor :(. Senin işinde zor şimdi baska şehirde ameliyat olacagın için yanına bi çok şey almışsındır neyle geleceksin buraya ucak otobus araba fln

Back