Maşallah cidden benim bu 4.günüm ve dışarı çıkacağım zamanı hayal edemiyorum. Yatmak zor kalkmak zor dik yürümek imkansız memeler her an infilak edecek gibi kafama çıktı şişler nerdeyseCanim ben gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ve carsamba disari cikabildim cok dikkat ederek.
Kas alti oldu benim ilk günler zordu suan hemen hemen herseyi yapabiliyorum cok iyiyim cok sükürr
Herkese selam. Bugün 4.gunum başımdan geçenleri anlatıp kafanızda daha iyi canlandimanizi sağlamak istedim :)
Ameliyat öncesi xanax verdiler o biraz uyusturdu. Tam girerken başka bir ilaç (cesaret iğnesi olsa gerek) yaptılar. ameliyathaneyi hatırlıyorum ve inanin en büyük korkum bu olmasına rağmen korkmadim. uyudum uyandım sanki. Uyandigimda çok ağrım oldu. Uyandırma servisinde çok ağrım var diye inlerken buldum kendimi:) sonra odaya aldılar ama ameliyat 1 saat sürmesine rağmen ben kendimi ve olayi saat 4 te anlamaya başladım (12.30 da girdim) ilk akşam iğne ilaç bir şekilde geçti. Sonraki gun de kaldım ki rahat edeyim. Size tavsiyem eğer mumkunse iki Gece kalın. Hem yatmak daha rahat hem de ilaçlar hep serum ve iğne olarak veriliyor ve bu daha etkili.
Ben doktorum a 345 diye ısrar ettim, ki benim dokum hiç yoktu ve gergin bir derim vardı. Bu nedenle çok gerilDim. 300 olsa da olurmuş. Sonuçta hiç yoktan iyidir :) kas altı çok daha zorlu imiş bunu yaşayarak öğrendim. Dün eve çıktık yatmak kalkmak zor gerçekten. Siz siz olun ameliyata yalnız gitmeyin. HemsIreler var ok ama ailenin yerini tutmaz gerçekten. Saat başı buz tedavisi uyguluyorum doktorum söyledi. Çok iyi geliyor.Benden şimdilik bu kadar. An be an daha iyi oluyorum. Desteklerini için çok teşekkür ederim
Arkadaşlar tahmini kaç gün sonra dışarı çıkabiliyosunuz
Kızlar ameliyatı ben şehir dışında olmahj düşünüyor um ön randevuyu yani ilk muayenemi yaptırmak için ne kadar süre önce gitmeliyim sizlere hmm randvu verildi mi bride ameliyat sonrasi ucak yolculugu sikint olur mu
Canim.ben carsamba ameliyat oldum cumartesi disari ciktim. Once tunali sonra alisveris merkezi. Bayaa dolastim yani hatta cok iyi gelmisti
Canım ücreti nedir peki senin adına sevindim geçmiş olsunAnkara da oldum ben Gürhan Ulusoy Dr um çok memnunum fiyatları ortalamadır
Arkadaslar bugün 4.günüm hala tuvalete çıkamadım bir sıkıntı hissetmiyorum ama normal değil sanırımvar mı benim gibi
Kullanıyorum da etki etmiyorkabiz olman pek iyi degil. Antibiyotiklerin cikarmasi lazım aslinda. Kullaniyorsun dimi antibiyotik?
Kullanıyorum da etki etmiyoryok sanki ama iki gündür normal gıda ile besleniyorum. Olmalı aslında
Sağol canım ben olalı 7 ay oldu şu anki fiyatlarından emin değilim ama 6bin civarı olmalıCanım ücreti nedir peki senin adına sevindim geçmiş olsun
Canım çok afedersiniHer aşaması zor yahu.. Yok ameliyata karar ver, bütçe ayır ,sonra dr araştır ,yok hangi profil ,kaç cc kas altı mı üstümü kafayı yedirir yahu.. Ameliyat sonrası da ayrı dert direnler ödemler sargılar ağrılar protez oturcak dikişler kynıcak aboooo ne dert ne dert. Bari bunca strese değse :)) başka estetik bukadar dertli mi halbuki? Biz detaya indikçe iniyoruz
beni de izleTamam canim
İkimiz de gece kuşu:) bu saatlerde sen ve ben dışında kimseler bulunmuyor canımHerkes uyuyormu yahu
İkimiz de gece kuşu:) bu saatlerde sen ve ben dışında kimseler bulunmuyor canım
Oyy kıyamam sana yaa bbirde o dert var demi?? Ameliyattan sonrası için hazırlık .. Sanki yatsak uyuyoruz al ben yatağımdayım elimde tlf forumdaki eski konulara bakıorum sürekli. Benimde sabah meme ultrasonum var çarşamba gecesi ankaraya geliyorum nasipse şimdi hazırlıktan bendr anlayamıcam zamanın nasıl geçtiğini. Eşya hazırlamaktan gına geldiAynen canım napıyım uyku tutmuyor sabahta 6 da kalkcam eşimde bagırıyo uyu artık kırıcam laptobu dıye artistlik yapıyoama bugun istesemde uyuyamam çamaşırlar yıkanıyo asmam lazım çünkü ameliyattan sonra hiç bişey yapamam
Oyy kıyamam sana yaa bbirde o dert var demi?? Ameliyattan sonrası için hazırlık .. Sanki yatsak uyuyoruz al ben yatağımdayım elimde tlf forumdaki eski konulara bakıorum sürekli. Benimde sabah meme ultrasonum var çarşamba gecesi ankaraya geliyorum nasipse şimdi hazırlıktan bendr anlayamıcam zamanın nasıl geçtiğini. Eşya hazırlamaktan gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?