Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyatı ben şehir dışında olmahj düşünüyor um ön randevuyu yani ilk muayenemi yaptırmak için ne kadar süre önce gitmeliyim sizlere hmm randvu verildi mi bride ameliyat sonrasi ucak yolculugu sikint olur mu

Canim ben gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ve carsamba disari cikabildim cok dikkat ederek.
Kas alti oldu benim ilk günler zordu suan hemen hemen herseyi yapabiliyorum cok iyiyim cok sükürr
Maşallah cidden benim bu 4.günüm ve dışarı çıkacağım zamanı hayal edemiyorum. Yatmak zor kalkmak zor dik yürümek imkansız memeler her an infilak edecek gibi kafama çıktı şişler nerdeyse doktor yarın banyo yapabilirsin dedi ama yapamam gibime geliyor.

Caniimmm tekrar cok gecmis olsun. Zoru atlattin. Bundan sonrasi daha rahat gecicek. Cok zorlama kendini

Doktoruna kesin karar verdiysen 1 gun onceden gitsen yeterli bence. Ve seyahate 3 gunden once cikmasan iyi olur cunku cok agrili ve odemli oluyosun.

Canım çok afedersini
beni de izle

İkimiz de gece kuşu:) bu saatlerde sen ve ben dışında kimseler bulunmuyor canım

Aynen canım napıyım uyku tutmuyor sabahta 6 da kalkcam eşimde bagırıyo uyu artık kırıcam laptobu dıye artistlik yapıyo ama bugun istesemde uyuyamam çamaşırlar yıkanıyo asmam lazım çünkü ameliyattan sonra hiç bişey yapamam

Oyy kıyamam sana yaa bbirde o dert var demi?? Ameliyattan sonrası için hazırlık .. Sanki yatsak uyuyoruz al ben yatağımdayım elimde tlf forumdaki eski konulara bakıorum sürekli. Benimde sabah meme ultrasonum var çarşamba gecesi ankaraya geliyorum nasipse şimdi hazırlıktan bendr anlayamıcam zamanın nasıl geçtiğini. Eşya hazırlamaktan gına geldi

bekar olsam ne ütü ne çamaşır ne yemek ne temzlik... hiç bişey bilmeden evlenince insana ağır geliyor . Senin işinde zor şimdi baska şehirde ameliyat olacagın için yanına bi çok şey almışsındır neyle geleceksin buraya ucak otobus araba fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…