• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Oraya gitmeden önce ne soracagını aklında toparlada heyecandan ben unutmustum:KK70: damlamı düşünüyosun yuvarlakmı
Onda çok kararsızım. Hem dekolte olsun istiyorum hem öne doğru çıkıntılı olsun. Öyle yayvan ,koltuk altıma doğru açılan basık bir meme istemiyorum. Yüksekliği damlanın fazla dekolte de yuvarlakta fazla benim göğüs kafesi de maşallah üç dönüm.. Baklım sonuç ne çıkacak :D

Onda çok kararsızım. Hem dekolte olsun istiyorum hem öne doğru çıkıntılı olsun. Öyle yayvan ,koltuk altıma doğru açılan basık bir meme istemiyorum. Yüksekliği damlanın fazla dekolte de yuvarlakta fazla benim göğüs kafesi de maşallah üç dönüm.. Baklım sonuç ne çıkacak :KK70:

Ben aslnda damla istiyodum ama gördüklerimde yuvarlak daha çok hoşuma gitti hatta hacettepedeki zeynep hanım ısrarla damla dıye tutturdu o yuzden ordan vazgectm oğuz kılıça yaptırcam üstler daha dolgun dursun istiyorum

Onda çok kararsızım. Hem dekolte olsun istiyorum hem öne doğru çıkıntılı olsun. Öyle yayvan ,koltuk altıma doğru açılan basık bir meme istemiyorum. Yüksekliği damlanın fazla dekolte de yuvarlakta fazla benim göğüs kafesi de maşallah üç dönüm.. Baklım sonuç ne çıkacak :KK70:

fiyatıdamı geldiğinde görüşceksin yoksa fiyat verdmi

Herkese selam. Bugün 4.gunum başımdan geçenleri anlatıp kafanızda daha iyi canlandimanizi sağlamak istedim :)
Ameliyat öncesi xanax verdiler o biraz uyusturdu. Tam girerken başka bir ilaç (cesaret iğnesi olsa gerek) yaptılar. ameliyathaneyi hatırlıyorum ve inanin en büyük korkum bu olmasına rağmen korkmadim. uyudum uyandım sanki. Uyandigimda çok ağrım oldu. Uyandırma servisinde çok ağrım var diye inlerken buldum kendimi:) sonra odaya aldılar ama ameliyat 1 saat sürmesine rağmen ben kendimi ve olayi saat 4 te anlamaya başladım (12.30 da girdim) ilk akşam iğne ilaç bir şekilde geçti. Sonraki gun de kaldım ki rahat edeyim. Size tavsiyem eğer mumkunse iki Gece kalın. Hem yatmak daha rahat hem de ilaçlar hep serum ve iğne olarak veriliyor ve bu daha etkili.
Ben doktorum a 345 diye ısrar ettim, ki benim dokum hiç yoktu ve gergin bir derim vardı. Bu nedenle çok gerilDim. 300 olsa da olurmuş. Sonuçta hiç yoktan iyidir :) kas altı çok daha zorlu imiş bunu yaşayarak öğrendim. Dün eve çıktık yatmak kalkmak zor gerçekten. Siz siz olun ameliyata yalnız gitmeyin. HemsIreler var ok ama ailenin yerini tutmaz gerçekten. Saat başı buz tedavisi uyguluyorum doktorum söyledi. Çok iyi geliyor.Benden şimdilik bu kadar. An be an daha iyi oluyorum. Desteklerini için çok teşekkür ederim

Herkese selam. Bugün 4.gunum başımdan geçenleri anlatıp kafanızda daha iyi canlandimanizi sağlamak istedim :)
Ameliyat öncesi xanax verdiler o biraz uyusturdu. Tam girerken başka bir ilaç (cesaret iğnesi olsa gerek) yaptılar. ameliyathaneyi hatırlıyorum ve inanin en büyük korkum bu olmasına rağmen korkmadim. uyudum uyandım sanki. Uyandigimda çok ağrım oldu. Uyandırma servisinde çok ağrım var diye inlerken buldum kendimi:) sonra odaya aldılar ama ameliyat 1 saat sürmesine rağmen ben kendimi ve olayi saat 4 te anlamaya başladım (12.30 da girdim) ilk akşam iğne ilaç bir şekilde geçti. Sonraki gun de kaldım ki rahat edeyim. Size tavsiyem eğer mumkunse iki Gece kalın. Hem yatmak daha rahat hem de ilaçlar hep serum ve iğne olarak veriliyor ve bu daha etkili.
Ben doktorum a 345 diye ısrar ettim, ki benim dokum hiç yoktu ve gergin bir derim vardı. Bu nedenle çok gerilDim. 300 olsa da olurmuş. Sonuçta hiç yoktan iyidir :) kas altı çok daha zorlu imiş bunu yaşayarak öğrendim. Dün eve çıktık yatmak kalkmak zor gerçekten. Siz siz olun ameliyata yalnız gitmeyin. HemsIreler var ok ama ailenin yerini tutmaz gerçekten. Saat başı buz tedavisi uyguluyorum doktorum söyledi. Çok iyi geliyor.Benden şimdilik bu kadar. An be an daha iyi oluyorum. Desteklerini için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım:KK68:

Benim mod plus olmasına ve meme altım 70 cm olmasına rağmen hiç yayvan gelmiyor göğüslerim.çapları daha dar olsun istemezdim.ama yükseklik biraz daha olabilirdi diyorum bazen.bu da ancak daha fazla cc ile oluyor:KK31:

Tugcecikim Tugcecikim geçmiş olsun, atlatmışsın bitmiş. Bundan sonra iyileşip güzelleşme süreci başlıyor. Herşey gönlünce olur inşallah:)

Kızlarr ben dün ikinci doktoruma gittim görüştüm, bu doktorda aynısını söyledi. 255 cc damla uygun dedi, göğüs dokum hiç olmadıgından ve derim ince oldugundan yuvarlak çok yapay dururmuş. Burda benim gibi 165 boy 48 kilo olan arkadaşlara 300-325 yuvarlak yapmışlar ama o arkadaşların göğüs genişliği ve deri kalınlıgından dolayı yapılabildi sanırım.. çok moralim bozuldu:cry::cry::cry:

Kızlarr ben dün ikinci doktoruma gittim görüştüm, bu doktorda aynısını söyledi. 255 cc damla uygun dedi, göğüs dokum hiç olmadıgından ve derim ince oldugundan yuvarlak çok yapay dururmuş. Burda benim gibi 165 boy 48 kilo olan arkadaşlara 300-325 yuvarlak yapmışlar ama o arkadaşların göğüs genişliği ve deri kalınlıgından dolayı yapılabildi sanırım.. çok moralim bozuldu:cry::cry::cry:

Bence bi kaç dr a daha git belki farklı söylerler içine sinmeden yaptırma

Canım ya,bana da doktorum göğüs dokumun çok çok az olmasından dolayı damlayı uygun görmüştü.ben yuvarlak yaptırdım,çok doğal oldu.benimki mod plus o da etkiledi belki ama son kontrolümde doktoruma high olsa yapaymı olurdu dedim,o zaman da çok güzel olurdu,yapay durmazdı ama şimdi de çok güzel oldu dedi.sen benden daha zayıfsın ama özellikle büyük takmaktan çekinmediğini bildiğin bir doktorla yeniden görüş derim;)

Canım ya,bana da doktorum göğüs dokumun çok çok az olmasından dolayı damlayı uygun görmüştü.ben yuvarlak yaptırdım,çok doğal oldu.benimki mod plus o da etkiledi belki ama son kontrolümde doktoruma high olsa yapaymı olurdu dedim,o zaman da çok güzel olurdu,yapay durmazdı ama şimdi de çok güzel oldu dedi.sen benden daha zayıfsın ama özellikle büyük takmaktan çekinmediğini bildiğin bir doktorla yeniden görüş derim:KK66:
canım fotograflarına baktım ama senin dokun var yine benim seninki gibi değil dümdüz benim :)

Benim mod plus olmasına ve meme altım 70 cm olmasına rağmen hiç yayvan gelmiyor göğüslerim.çapları daha dar olsun istemezdim.ama yükseklik biraz daha olabilirdi diyorum bazen.bu da ancak daha fazla cc ile oluyor:KK31:
Canım keşke senin gibi olsa. Benim meme dokum olduğu için öyle yayvan durur derinin gerilmesi lazım o da bir dr un sitesinde okumuştum yüksek projeksiyonlu protezle giderilşyormuş ama benim göğüs kafesim geniş hıgh nasıl olur bilmem dr umla bu konuda konuşucam.. Yoksa senin gibi dümdüz olsaydı memem her profil gerecekti memeyi ve yanlara yayvan basık durmayacaktı.. Sen de bence şnslı olanlardansın bu konuda ;)

275 300 arası dedide ben en az 300 istiyorum 325 te olablr 275 küçük olcak gibime gelıyor
Bencede çok küçük olur amelytan cikinca çok dolgun duruyorlar sis olduklari için ama zamanla çok kuruluyor en 325 en ideali bence yada 300 göğüs olcunu bilmediğim için tam bize diyemyrm ama çok küçükse benmki gibi varlqi bellisizse :) 325 tam standart inşallah memnun kalrsn canm bnm allah yardmcin olsn sanki ben amelyta girecm senin yerine .d

Canım keşke senin gibi olsa. Benim meme dokum olduğu için öyle yayvan durur derinin gerilmesi lazım o da bir dr un sitesinde okumuştum yüksek projeksiyonlu protezle giderilşyormuş ama benim göğüs kafesim geniş hıgh nasıl olur bilmem dr umla bu konuda konuşucam.. Yoksa senin gibi dümdüz olsaydı memem her profil gerecekti memeyi ve yanlara yayvan basık durmayacaktı.. Sen de bence şnslı olanlardansın bu konuda :KK66:
Teşekkürler canım:)insanın kafası nasıl karışıyor değilmi?benim eşim high istemem diye tutturunca ben de korkmuştum,basık mı olacak diye.high yaptırıp yapay dursa,ömür boyu vıdı vıdı edecekti bana.keşke önceden sonucun nasıl olacağını bilip ona göre karar verebilsek.

Teşekkürler canım:)insanın kafası nasıl karışıyor değilmi?benim eşim high istemem diye tutturunca ben de korkmuştum,basık mı olacak diye.high yaptırıp yapay dursa,ömür boyu vıdı vıdı edecekti bana.keşke önceden sonucun nasıl olacağını bilip ona göre karar verebilsek.
Uyanık olsak da koyulanı beğenip beğenmediğimizi söylesek , onu çıkar bunu tak diyebilsek keşke yahu. İşte bilemiyoruz ki.. Ama senin dekolten çok güzel straplezle gördüğüm fotoda kesin high derdim profiline. Zaten yükseklik olarak highla arasında çok az bir fark var.. kız sana ne profil koyarlarsa kpysunlar zaten güzel olacaktı dr haklı güzel olurdu demekte :cool:

Uyanık olsak da koyulanı beğenip beğenmediğimizi söylesek , onu çıkar bunu tak diyebilsek keşke yahu. İşte bilemiyoruz ki.. Ama senin dekolten çok güzel straplezle gördüğüm fotoda kesin high derdim profiline. Zaten yükseklik olarak highla arasında çok az bir fark var.. kız sana ne profil koyarlarsa kpysunlar zaten güzel olacaktı dr haklı güzel olurdu demekte :cool:
Çok teşekkürler canım:))ben de senin sonucunu merakla bekliyorum.o süper vücutla memeler de yapılınca tam bomba olacaksın:nazar:

Bencede çok küçük olur amelytan cikinca çok dolgun duruyorlar sis olduklari için ama zamanla çok kuruluyor en 325 en ideali bence yada 300 göğüs olcunu bilmediğim için tam bize diyemyrm ama çok küçükse benmki gibi varlqi bellisizse :) 325 tam standart inşallah memnun kalrsn canm bnm allah yardmcin olsn sanki ben amelyta girecm senin yerine .d

Canım benim yaa sağol Allah herkezi umduguyla karsılastırsın yaptırdıktan sonra böyle dolu dolu olsun istiyorum. istemediğim zamanlar sütyen takmıyım istiyorum :D

Canım benim yaa sağol Allah herkezi umduguyla karsılastırsın yaptırdıktan sonra böyle dolu dolu olsun istiyorum. istemediğim zamanlar sütyen takmıyım istiyorum :KK70:
TM iste ben dedim ya benmki gibi yoksa o küçük olur ayni kafadaniz bende aynen dediqin gibi sutyensiz bile sutyen varma gbi dursun istyrm inşallah olur dualarm seninle

Back