Teşekkürler cnm :)TM iste ben dedim ya benmki gibi yoksa o küçük olur ayni kafadaniz bende aynen dediqin gibi sutyensiz bile sutyen varma gbi dursun istyrm inşallah olur dualarm seninle
Ayy o günler gelecekmi çok heyecanlıyım. Yarın meme ultrasonumu burada yaptırcam ankarada zaman kaybı olmasın diye. Dr um sadece kan tahlillerini burada yapalım anestezi uzmanı başka ilde yapılanı kabul etmez dedi. Yarın tam bir hafta kalıyor ne merak ne merak akşamları aynanın karşısında derimi gerip nasıl olacağına bakıyorum. Sonra da morartıcam diye korkuyorum bir görsen halimi kafayı yedim ben .Çok teşekkürler canım:))ben de senin sonucunu merakla bekliyorum.o süper vücutla memeler de yapılınca tam bomba olacaksın
Canım benim kuzenim de dermatolog, bana da aynısını diyor, " aman ablaa, en kolayı meme diyo"Ahhh erkekler .. Nekadar sonuç odaklılar.. Bizler detaycıyız.. O direk biraz daha büyücek diyor ama biz nasıl olacak sonuç ameliyat nasıl geçecek diye birsürü detaya giriyoruzhayat onlara güzel valla.. Çileyi stresi biz çekiyoruz. Onlara göre abartıyoruz .. Benimki de öyle diyor çok abartıyormuşum.. En kolay estetik operasyonuymuş meme. Estetik hekimi arkadaşları öğrencileri varmış öyle diyorlarmış.. Gelde ameliyat olanlara sor dedim bende.. Dr teoride biliyor acıyı ağrıyı..
Her aşaması zor yahu.. Yok ameliyata karar ver, bütçe ayır ,sonra dr araştır ,yok hangi profil ,kaç cc kas altı mı üstümü kafayı yedirir yahu.. Ameliyat sonrası da ayrı dert direnler ödemler sargılar ağrılar protez oturcak dikişler kynıcak aboooo ne dert ne dert. Bari bunca strese değse :)) başka estetik bukadar dertli mi halbuki? Biz detaya indikçe iniyoruzCanım benim kuzenim de dermatolog, bana da aynısını diyor, " aman ablaa, en kolayı meme diyo"
Yarından sonra işte ne kaldı şuradaAmannn skıldm artk salı olsunnnnn : (
Ayy hepsi ayrı dert inşallah bu çekilen stresli günlere acılara ağrılara değecek bir sonuç alırım cnm.. Hastanede kalmayı tercih ederim tabiki onların ağrı kesicileri daha etkiliymiş.. Valla sen atlattın hepsini ne mutluGAZELLE84
Yarından sonra işte ne kaldı şuradayarın zaten çabuk geçecek bildiğim kdarıyla tahlillerin yarın olacaktı. sadece gece yatağa yattığında heyecandan uyuyamıyabilirsin saat kaçta salı günü??
Olsun canım bilmeleri iyi olmuş aslında bu süreçte yanında olurlar .. Bugünü atlattın mı tamamdır yarın çabuk geçer .. Kız bugün bitiyor bile allahımmm heyecanlar dorukta artık .. kalp atışı değişiyor insanın düşündükçe, memelerime kavuşmadan ya kalpten gidicem yada kafayı yicemEvet cnm yarın tahlillervar. Salı Sabahıda 8 de hastanede olmam gerekiyormuş bugun dayanamadm annemlerede söyldim önce biraz laf etti ama sonra yumuşadı
Olsun canım bilmeleri iyi olmuş aslında bu süreçte yanında olurlar .. Bugünü atlattın mı tamamdır yarın çabuk geçer .. Kız bugün bitiyor bile allahımmm heyecanlar dorukta artık .. kalp atışı değişiyor insanın düşündükçe, memelerime kavuşmadan ya kalpten gidicem yada kafayı yicem
Arkadaşlar tahmini kaç gün sonra dışarı çıkabiliyosunuz
Canim ben gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ve carsamba disari cikabildim cok dikkat ederek.
Kas alti oldu benim ilk günler zordu suan hemen hemen herseyi yapabiliyorum cok iyiyim cok sükürr
Ayyy allah korusun kız boşuna tahlil yapılmıyor .. Birşey olmaz.. Çok güzel olacak seninkiler içime doğuyorAllah korusunbende böyle ayrıntılı düşününce ciddi ciddi kalbim daha değişik çarpıyo 2 gün sonra memişler dolcak Allahımmmmm annemde diyoki ameliyatta kalbın durursa ben naparım
oooo çok iyi geçmiş olsun canım şuan agrın fln yok değilmi
Azından bal damlıyo canım inşş :)))Ayyy allah korusun kız boşuna tahlil yapılmıyor .. Birşey olmaz.. Çok güzel olacak seninkiler içime doğuyor
Canim agrim sadece uzun süre sirtimi biryere yaslayip kalkmak istedigim zaman oluyor oda cok az. Buda cogunluk sabah uyandigimda oluyor. Sunuda belirtmeliyim uyku nedir unuttumbir iki gündür deliksiz 2 3 saat uyuyabiliyorum. Ilk 5 gün otururak uyudum zaten uzanamiyordum ama bunlarin hepsi geciyor cok sükür. Suan sadece yillarin acisini cikaracagim bikini alisverisi yapiyorum durmadan.
Ebruuuu beni de izlemeye alır mısın ??Canim agrim sadece uzun süre sirtimi biryere yaslayip kalkmak istedigim zaman oluyor oda cok az. Buda cogunluk sabah uyandigimda oluyor. Sunuda belirtmeliyim uyku nedir unuttumbir iki gündür deliksiz 2 3 saat uyuyabiliyorum. Ilk 5 gün otururak uyudum zaten uzanamiyordum ama bunlarin hepsi geciyor cok sükür. Suan sadece yillarin acisini cikaracagim bikini alisverisi yapiyorum durmadan.
Ebruuuu beni de izlemeye alır mısın ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?