Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkürler canım:))ben de senin sonucunu merakla bekliyorum.o süper vücutla memeler de yapılınca tam bomba olacaksın
Ayy o günler gelecekmi çok heyecanlıyım. Yarın meme ultrasonumu burada yaptırcam ankarada zaman kaybı olmasın diye. Dr um sadece kan tahlillerini burada yapalım anestezi uzmanı başka ilde yapılanı kabul etmez dedi. Yarın tam bir hafta kalıyor ne merak ne merak akşamları aynanın karşısında derimi gerip nasıl olacağına bakıyorum. Sonra da morartıcam diye korkuyorum bir görsen halimi kafayı yedim ben .

Canım benim kuzenim de dermatolog, bana da aynısını diyor, " aman ablaa, en kolayı meme diyo"

Canım benim kuzenim de dermatolog, bana da aynısını diyor, " aman ablaa, en kolayı meme diyo"
Her aşaması zor yahu.. Yok ameliyata karar ver, bütçe ayır ,sonra dr araştır ,yok hangi profil ,kaç cc kas altı mı üstümü kafayı yedirir yahu.. Ameliyat sonrası da ayrı dert direnler ödemler sargılar ağrılar protez oturcak dikişler kynıcak aboooo ne dert ne dert. Bari bunca strese değse :)) başka estetik bukadar dertli mi halbuki? Biz detaya indikçe iniyoruz

Evet cnm yarın tahlillervar. Salı Sabahıda 8 de hastanede olmam gerekiyormuş bugun dayanamadm annemlerede söyldim önce biraz laf etti ama sonra yumuşadı

Evet cnm yarın tahlillervar. Salı Sabahıda 8 de hastanede olmam gerekiyormuş bugun dayanamadm annemlerede söyldim önce biraz laf etti ama sonra yumuşadı
Olsun canım bilmeleri iyi olmuş aslında bu süreçte yanında olurlar .. Bugünü atlattın mı tamamdır yarın çabuk geçer .. Kız bugün bitiyor bile allahımmm heyecanlar dorukta artık .. kalp atışı değişiyor insanın düşündükçe, memelerime kavuşmadan ya kalpten gidicem yada kafayı yicem

Allah korusun bende böyle ayrıntılı düşününce ciddi ciddi kalbim daha değişik çarpıyo 2 gün sonra memişler dolcak Allahımmmmm annemde diyoki ameliyatta kalbın durursa ben naparım

Arkadaşlar tahmini kaç gün sonra dışarı çıkabiliyosunuz

Canim ben gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ve carsamba disari cikabildim cok dikkat ederek.
Kas alti oldu benim ilk günler zordu suan hemen hemen herseyi yapabiliyorum cok iyiyim cok sükürr

Canim ben gecen hafta cumartesi günü ameliyat oldum ve carsamba disari cikabildim cok dikkat ederek.
Kas alti oldu benim ilk günler zordu suan hemen hemen herseyi yapabiliyorum cok iyiyim cok sükürr

oooo çok iyi geçmiş olsun canım şuan agrın fln yok değilmi

Allah korusun bende böyle ayrıntılı düşününce ciddi ciddi kalbim daha değişik çarpıyo 2 gün sonra memişler dolcak Allahımmmmm annemde diyoki ameliyatta kalbın durursa ben naparım
Ayyy allah korusun kız boşuna tahlil yapılmıyor .. Birşey olmaz.. Çok güzel olacak seninkiler içime doğuyor

oooo çok iyi geçmiş olsun canım şuan agrın fln yok değilmi

Canim agrim sadece uzun süre sirtimi biryere yaslayip kalkmak istedigim zaman oluyor oda cok az. Buda cogunluk sabah uyandigimda oluyor. Sunuda belirtmeliyim uyku nedir unuttum bir iki gündür deliksiz 2 3 saat uyuyabiliyorum. Ilk 5 gün otururak uyudum zaten uzanamiyordum ama bunlarin hepsi geciyor cok sükür. Suan sadece yillarin acisini cikaracagim bikini alisverisi yapiyorum durmadan.

Bi ameliyat olıyım zaten eşimi batırcam alışverişin dibine vurucam

Ebruuuu beni de izlemeye alır mısın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…