- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ya benim kucuk ama sarkiyo ve yanlara dogru oldugu icin sirtimda kat yapiyo hem diklestirip seklini duzelticekler hemde protez takilcak 7bin fiyati iyi geldi bana.Bekleyen biri vardi oda kucultturucek ve diklestiricek onada ayni fiyati verdilerGecmis olsun kizlar. Ben de kucultme yaptiricam. A beden istiyorum. Cok sanslisiniz.
a beden mi oda cok kucuk olmazmı yaa biz b c yapalım dye neler cekioruzGecmis olsun kizlar. Ben de kucultme yaptiricam. A beden istiyorum. Cok sanslisiniz.
a beden mi oda cok kucuk olmazmı yaa biz b c yapalım dye neler cekioruz
ama su var ben aa bedendm b olmak ble yeterdi e beden olsaydım yne b olmak isterdm ne azı ne fazlası ortası kararOyle biktim ki benim E Beden. Herkes kendinde olmayani istiyo iste.
Canımm naptın nasıl geçti ameliyatınn, şuan ağrın sızın vardır muhtemelen ama, iyi oldugunda yazmanı bekliyorum:)selam, benim ameliyatım yarın olacak. taze deneyim istersen paylaşırım :) bana 300 damla takacak doktor ama arkadaşlar küçük dediği için 345 i soracağım. benden çok korkamazsın sanırım. hiç dert etme sonucu güzel olacak onu düşün. forumda onlarca güzel insan var iyi ki yaptırmışım diyorlar hep. pişman olan da görmedim. Allah pişman etmesin. forumu okudukça da cesaret geliyor insana.
Çok geçmiş olsun cnmIyiyim bu gece de kalmak istedim. Daha iyi olunca yazacağım hepinize teşekkür ederim
Iyiyim bu gece de kalmak istedim. Daha iyi olunca yazacağım hepinize teşekkür ederim
Canımm geçmiş olsun ve hyırlısı olsunIyiyim bu gece de kalmak istedim. Daha iyi olunca yazacağım hepinize teşekkür ederim
Caniiimmmm gecmis olsun. Olduda bitti masallah :))) 2 gece kaldigin cok iyi olmus hastanenjn agri kesicileri cok daha etkili oluyo. Cok degil 2 gun sonra cok daha iyi olacaksin. Merak ediyoruz. Toparlaninca yaz :)))
Canım geçer elbet .. ilk günler öyle oluyormuş. Sanırım kas altı senin de.. Kaç cc takıldı??Evdeyim patlayacak gibi hissediyorum ne zaman geçer bu
Arkadaşlar bende göğüsumu büyütmek istiyorum fakat fiyatlarini bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz fiyatları bilen varsa komple kaça mal olur bana
MersinDeğişiyor cnm hangi şehirdesn
Kas altı olduğu içindir o gerginlik birde high profil kolay değil cnm. Geçmiş olsun tekrar.. Eminim çol güzel olmuştur .. Biraz sabır düzelince herşeye değsiğini göreceksin345 high profile oldum. Evet kas altı oldum canım. Umarım daha iyi olup yazarım buraya. Şimdi dinlenme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?