Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gecmis olsun kizlar. Ben de kucultme yaptiricam. A beden istiyorum. Cok sanslisiniz.
Ya benim kucuk ama sarkiyo ve yanlara dogru oldugu icin sirtimda kat yapiyo hem diklestirip seklini duzelticekler hemde protez takilcak 7bin fiyati iyi geldi bana.Bekleyen biri vardi oda kucultturucek ve diklestiricek onada ayni fiyati verdiler

Kızlar kırıkkale de arkadaşımın tavsiyesi üzerine üni hastanesinde olmayı düşünüyorum. Ankarada 6000 den başlıyor. Fakat 3000 tl ye olabileceğini söyledi dr. görüştükten sonra tekrar yazarım . Umarım beklediğim gibi geçer görüşme

Canımm naptın nasıl geçti ameliyatınn, şuan ağrın sızın vardır muhtemelen ama, iyi oldugunda yazmanı bekliyorum:)

Iyiyim bu gece de kalmak istedim. Daha iyi olunca yazacağım hepinize teşekkür ederim

Caniiimmmm gecmis olsun. Olduda bitti masallah :))) 2 gece kaldigin cok iyi olmus hastanenjn agri kesicileri cok daha etkili oluyo. Cok degil 2 gun sonra cok daha iyi olacaksin. Merak ediyoruz. Toparlaninca yaz :)))

Caniiimmmm gecmis olsun. Olduda bitti masallah :))) 2 gece kaldigin cok iyi olmus hastanenjn agri kesicileri cok daha etkili oluyo. Cok degil 2 gun sonra cok daha iyi olacaksin. Merak ediyoruz. Toparlaninca yaz :)))

oğuz hoca kaç cc takcagını soledi tahimini 275 300 dedi küçük olurmu dıye tereddüt ediyorum :S

Beni takip edenler bugun tam 1.ayım albüme foto koydum. Yorumlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar bende göğüsumu büyütmek istiyorum fakat fiyatlarini bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz fiyatları bilen varsa komple kaça mal olur bana

345 high profile oldum. Evet kas altı oldum canım. Umarım daha iyi olup yazarım buraya. Şimdi dinlenme zamanı
Kas altı olduğu içindir o gerginlik birde high profil kolay değil cnm. Geçmiş olsun tekrar.. Eminim çol güzel olmuştur .. Biraz sabır düzelince herşeye değsiğini göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…