- 31 Ocak 2015
- 112
- 70
- 53
Benide izlemeye alirmisiniz rica etsem, yorumlarinizida bekliyorum tskSizi izlemeye aldım. Fotoğraflarıma bakıp fikir sahibi olabilirsinizÇıplak hali net gerçek sonuçtur tabi unutmayın. Sütyenli halleri şeklini değiştirebiliyor muhakkak bunlar göz önüne alın
dr um 1 ay sonra tatile gidebilecegimi soylemisti. Güneş gorunce izlerde sikinti oluyomus ssanirim ilk bir ay..
Canım bende devlete yaptırdım denizli devlet hastanesinde fazılcengizbayram süper doktor 3600 ve istanbuldan gitim ırda yaptırdım
Hmm o zaman gidebilirim bide zaten güneş görmycek bikininin altında
Oyle dusunme canim kumaslarda isinlari geciriyor maalesef. izlerede güneş koruyucu surmek gerekiyor.
o zaman cok dkkat etmem gerekıyo 2 ay gectıkten snra mikrop kapma fln olmaz değilmi
Altta iç çamaşırı kalıyor,üzerine de ameliyat elbisesi giydiriyorlar.bana bir de varis çorabı giydirmişlerdi.Eveeet ameliyatima sayılı günler kala sizlere çok önemli bir soru soracağımameliyata sadece ameliyat elbisesi ile mi giriliyor yoksa alttan iç çamaşırı kalıyor mu? Her detayı bilmek istiyorum :)
Sen yine de oraya koruyucu sür, noolur noolmazHmm o zaman gidebilirim bide zaten güneş görmycek bikininin altında
Benim adet dönemime denk gelmişti.doktoruma söylediğimde zaten çamaşırınız kalacak,ped kullanırsınız demişti.yazmayı unutmuşum,bende de bone vardı.Ameliyat elbisesi arkasi acik, bone, havlu terlik verdiler
O ney kiz neden aaa oyle deme ya sonucda hepsi hipokrat yeminli insaanlar olmaz oyle sey herhalde dimi ayyy kiz ben ameliyat olurken 6 kisi vardi hepside erkekdiSen yine de oraya koruyucu sür, noolur noolmaz
canım peki, ameliyattan sonra pedini kendin değiştirdin di mi?!?! Ben regl dönemine gelmesini hiç istemiyorum . Zaten şakır şakır regl oluyorum.ayyy eziyet olur banaBenim adet dönemime denk gelmişti.doktoruma söylediğimde zaten çamaşırınız kalacak,ped kullanırsınız demişti.yazmayı unutmuşum,bende de bone vardı.
cAnım ben güneş koruyucusu demek istedim, yanlış mesajımı cavaplamışımO ney kiz neden aaa oyle deme ya sonucda hepsi hipokrat yeminli insaanlar olmaz oyle sey herhalde dimi ayyy kiz ben ameliyat olurken 6 kisi vardi hepside erkekdi
Pardon yanlis anladim allah seni bende ameliyata girerken alt kismina koruyuvu sur anladimO ney kiz neden aaa oyle deme ya sonu allah allah öyle birsey demi cikti dedim cda hepsi hipokrat yeminli insaanlar olmaz oyle sey herhalde dimi ayyy kiz ben ameliyat olurken 6 kisi vardi hepside erkekdi
Evet fark ettim kusura bakmaCa
cAnım ben güneş koruyucusu demek istedim, yanlış mesajımı cavaplamışım
19 Mayıs haftası ameliyat planını sırf regl yüzünden erteledim , çünkü ben reglken hergün yıkanırım, şakır şakır regl olduğum için , bacaklarım ağrır ... Ve daha dolu sıkıntıCa
canım peki, ameliyattan sonra pedini kendin değiştirdin di mi?!?! Ben regl dönemine gelmesini hiç istemiyorum . Zaten şakır şakır regl oluyorum.ayyy eziyet olur bana
Ben tuvalete hep tek başıma gittim canım.pedimi de kendim değiştirdim.ama zaten narkozun etkisiyle birden kesildi,sonra azar azar tekrar gelmeye başladı.Ca
canım peki, ameliyattan sonra pedini kendin değiştirdin di mi?!?! Ben regl dönemine gelmesini hiç istemiyorum . Zaten şakır şakır regl oluyorum.ayyy eziyet olur bana
Ilahi ....Pardon yanlis anladim allah seni bende ameliyata girerken alt kismina koruyuvu sur anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?