Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

3 yıl oldu emzirmeyi bırakalı , ama hala aynı hissi ara ara yaşarım, WALLAHI SÜT AKTI diye çok bakmışlığım vardır memelerime

Banada olurdu zaman zaman ama bu daha fazla. Demekki sut kanallarim zarar gormemis diye seviniyorum kendi kendime )) cunku prolaktin beynin gonderdigi bir hormon. Memelerle alakasi yok. Bikacgune gecmezse dr a gitcem.

Benim eşim de benimle evli olduğun sürece asla yaptıramazsın derdiohh oldu da bitti.darısı tüm isteyenlere inşallah:))sakın geri adım atmayın kızlar.şimdi bakıyor,eski hallerini tercih ederdim ama gerçekten çok güzel oldular diyor.biraz daha küçük olsalar süper olurdu diyor.bu lafı küçük mü oldu diye bazen üzüldüğüm için çok hoşuma gidiyor:)bana iltifat gibi geliyor.bana kalsa 400 cc bile taktırabilirdim sanırım

Banada olurdu zaman zaman ama bu daha fazla. Demekki sut kanallarim zarar gormemis diye seviniyorum kendi kendime )) cunku prolaktin beynin gonderdigi bir hormon. Memelerle alakasi yok. Bikacgune gecmezse dr a gitcem.
Canım,şimdi aklıma geldi.benim göğüs uçlarım da hamilelikteki gibi pütür pütür olmuştu,ama sonra geçti.

kaç cc takıldı ki ?

Evet devlet özeldekiler 6000 gibi bir rakama yapıyorlar fark 2 kat yaklasık bu yuzden devlet daha mantıklı gelıyo ama bı yandanda hatamı yapıyorum dıyorum bilemedm
Canım önemli olan sonuçlarını bildiğin,beğendiğin birine ameliyat olmak.bunca sıkıntıyı çektikten sonra memnun kalmamak çok moral bozucu olur.

Canım önemli olan sonuçlarını bildiğin,beğendiğin birine ameliyat olmak.bunca sıkıntıyı çektikten sonra memnun kalmamak çok moral bozucu olur.

Ben aslnda ankarada ömer ekine güveniyodum ama giresuna gitmiş bugun aradım hacettepedekı ozan hoca cok ıyıdır bana bu ısı ogreten kendısı zaten dıyınce guvenmeye basladım salı goruscem bakalm artk :)

Canım bana da doktor damlayı uygun gördü.ama ben yuvarlak istedim.gösterdiği örnekleri beğenince de kesin kararımı verdim.son derece memnunum:)

Canım bende devlete yaptırdım denizli devlet hastanesinde fazılcengizbayram süper doktor 3600 ve istanbuldan gitim ırda yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…