• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar tam bugun 3 hafta oldu ameliyatım..halen korse bandaj var haftaya cıkacak inişallah.. tam şekli ne zaman belli olur sizce. korse dogal olarak 3 haftadır takılı diye üst tarafı basıldı.. ama korse cıkınca dekolte olacak sanırım . 325 cc yuvarlak takılı.

Canim banada 325 cc takili cok sertler suanda masaj yaparak biraz yumusatiyorum. Ust taraftan basik olayini anlamadim foton varmi?

Damlayı öneren memnun kalan yok mu hiç? Benim vücut tipime göre damla olması gerektiğini söyledi doktor. şimdi GAZELLE84 GAZELLE84 ü okuyunca tedirgin oldum :(

cnm ben 3 haftadır gögsumun üstünde bir bandajla gezıyorum implantın önce aşagıya oturup kaymaması için daha sonra bandaj cıkınca impilant zamnala yukarıya çıkıp dekolte olacakmış:)) öyle dedi doktor.. ya şimdi de var aslında ama ben sanırım çok dekolte istiyorum..

arkadaşlar tam bugun 3 hafta oldu ameliyatım..halen korse bandaj var haftaya cıkacak inişallah.. tam şekli ne zaman belli olur sizce. korse dogal olarak 3 haftadır takılı diye üst tarafı basıldı.. ama korse cıkınca dekolte olacak sanırım . 325 cc yuvarlak takılı.
Daha çok çok erken, 3 haftada daha protez yerleşmemiş oluyor. 2 aydan sonra kaslar kendini toparlayacak, protez inecek, memeler yumuşayacak. Şekli o zaman değişecek.

ba
Canim banada 325 cc takili cok sertler suanda masaj yaparak biraz yumusatiyorum. Ust taraftan basik olayini anlamadim foton varmi?[/QUOTE bana özelden msj atarmısın..atamadım ben foto yollayacagım. bu arada fikir için senden de istiyorum:)

Damlayı öneren memnun kalan yok mu hiç? Benim vücut tipime göre damla olması gerektiğini söyledi doktor. şimdi GAZELLE84 GAZELLE84 ü okuyunca tedirgin oldum :KK43:
Hiç tedirgin olma canım. Herkesin vücut yapısı gögüs yapısı farklı muhakkak.. Göğsüne göre damla protez uygunsa damla olacak tabiki. Sadece bazı doktorla tek fikir odaklı,tüm hastalara damla yapıyor . Bu doğru değil bizce. Bana damla olmazdı mesela, GAZELLE84 GAZELLE84 arkadaşımızada olmazdı. Sanada önerim birkaç doktordan fikir al öyle karar ver ;) İçin rahat olsun ..

Canım bu uçlardaki izler için silikon varmış bilgin varmı benim bi hafta oldu sarıyoruz 3 haftadaha sarılcakmış

Daha çok çok erken, 3 haftada daha protez yerleşmemiş oluyor. 2 aydan sonra kaslar kendini toparlayacak, protez inecek, memeler yumuşayacak. Şekli o zaman değişecek.
3 aymı Amaninnnn yandık şişlikler nezamn inicek patlıcak vala ya

Damlayı öneren memnun kalan yok mu hiç? Benim vücut tipime göre damla olması gerektiğini söyledi doktor. şimdi GAZELLE84 GAZELLE84 ü okuyunca tedirgin oldum :KK43:

Canim niyetim seni tedirgin etmek degildi. Ben 10 yil once damla taktiran bi arkadasimdan bahsettim. Suan memnun degil.ozaman memnundu. Fakat yas ilerledikce maalesef yercekimine karsi gelemiyoruz :)) vucudumuz sarkiyor ve zaten dolgun olmayan gogus ust kismi bosaliyor dekolteyi yok ediyor. Ama bu ozamanin teknolojisiydi simdiki implantlar daha iyidir mutlaka. Sen kafani takma dr una guven. Sahsi fikrim yuvarlak seviyorum ben ama damlanin goruntusude hic fena degil tercih meselesi tamamen. :)))

Daha once emzirmis sonra protez taktirmis arkadaslar!!!
Bi sorum var. Bugun ameliyatimin 10. Gunu ve sut bezlerimin calistigini dusunuyorum :))) gogus sut dolar gibi karincalaniyo sonra ani bir siziyla sisiyo goguslerim. Sizede oyle olmusmuydu? Garip hissediyorum kendimi sanki siksam sut gelecek:)))

Bi sorum var. Bugun ameliyatimin 10. Gunu ve sut bezlerimin calistigini dusunuyorum :))) gogus sut dolar gibi karincalaniyo sonra ani bir siziyla sisiyo goguslerim. Sizede oyle olmusmuydu? Garip hissediyorum kendimi sanki siksam sut gelecek:)))
Çok normal ;) aslında hissettiğiniz elektriklenme zarar gören sinir damarlarınızın yada dokularımızın kendini onardıgının ,hislerin geri gelme belirtisi.. Ara sıra bu durum olacak,göğüslerde ara sıra şişkinlik belirtisi olacak. Sertleşecek Masaj yaptıkça yumuşayacak .. Böyle böyle süreci atlatacaksınız. Bu süreç üç ay, altı ay sürebilir,endişe etme canım ;)

Sizi izlemeye aldım. Fotoğraflarıma bakıp fikir sahibi olabilirsiniz :KK66: Çıplak hali net gerçek sonuçtur tabi unutmayın. Sütyenli halleri şeklini değiştirebiliyor muhakkak bunlar göz önüne alın :KK66:

Teşekkürler.. Bugün ömer ekinin numarasını buldum aradım musaıt degılım aksam 9 gibi ararsanız ayrıntılı konuşabiliriz dedi ama giresunda Eger ankaraya gelıyorsa amelyatları için kesın ona yaptırmayı dusunuyorum

Sizi izlemeye aldım. Fotoğraflarıma bakıp fikir sahibi olabilirsiniz :KK66: Çıplak hali net gerçek sonuçtur tabi unutmayın. Sütyenli halleri şeklini değiştirebiliyor muhakkak bunlar göz önüne alın :KK66:

Sizin kaç cc ydi yazıyı bulamıyorumda

Çok normal :KK66: aslında hissettiğiniz elektriklenme zarar gören sinir damarlarınızın yada dokularımızın kendini onardıgının ,hislerin geri gelme belirtisi.. Ara sıra bu durum olacak,göğüslerde ara sıra şişkinlik belirtisi olacak. Sertleşecek Masaj yaptıkça yumuşayacak .. Böyle böyle süreci atlatacaksınız. Bu süreç üç ay, altı ay sürebilir,endişe etme canım :KK66:

Tesekkur ederim yaa. Vallahi siksam sut gelecekmis gibi hissediyorum. Emzimesem bu hissi tanimayabilirim ama ayni sut gelme sizisi :)) insallah cabuk atlatirim

Evet canım arzum un söylediği gibi bence de normal.bazen daha şiş ve sert gibi,bazen daha yumuşak.özellikle sabah ilk kalktığımda bir müddet ağrı ve şişlik hissi olmuştu bende.aynen süt dolmuş göğüs gibi:))

Back