Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İnşallah çok rahat ve başarılı bir ameliyat geçirirsin canım.

Ağrısız acısız güzel ameliyatların olsun... İnşallah istediğin göğüslere sahip olursun.. Bol şanslar...

Geçmiş olsun şimdiden hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza.

Evet sonradan farkettım kusurabakma heyecandan dıkkatım dağınık

Kendıne geldıgınn gıbı bekliyorumm yorumlarıı :)

Kızlar 12 de gırdim ameliyata 3 Buçukta çıkyım şimdi iyiyim biraz aöa agrım var yarına daha iyİ olurum inşallah
Uzun sürmüş ameliyatın.. İnşallh çabuk toparlarsın. Ağrın sızın olmaz.. Geçmiş olsun.. Sen atlattın sıra bizde bundan sonra iyi haberlerini bekliyoruz...

Kızlar 12 de gırdim ameliyata 3 Buçukta çıkyım şimdi iyiyim biraz aöa agrım var yarına daha iyİ olurum inşallah

Canim sanada gecmis olsun ayni gun olmusuz ameliyatimizi. Bende diklestirme olmadi protez yeterli geldi. Iyisindir umarim. biran once toparlanirsin insallah

arkadaşlar mrb uzun zamandır takip ediyorum bazı sorularım olacak aranızda hiç ameliyat olduktan sonra emziren varmı gögüsler büyüyeceği için çok fazla gerginlik hissi olmuyormu birde izmitte önerebileceğiniz bir doktor varmı nurgül altuntaş hakkında bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Öncelikle iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekürler bu gün ameliyatımın 3 günü birazdaha iyiyim ama şişler çok normale döndügünde güzel olucaklar inşallah. Darısı diger isteyen arkadaşlarımın başına inşallah

Canim benimde sisligim cok 6 aylik hamile gibiyim :)) kac cc takildi hangi yontemle hangi profil ????

Canim sanada gecmis olsun ayni gun olmusuz ameliyatimizi. Bende diklestirme olmadi protez yeterli geldi. Iyisindir umarim. biran once toparlanirsin insallah
geçmiş olsun çokk evet uzun sürmüş ben çalıştığım hastanede takip ediyorum protez ve dikleştirme ameliyatları 2 saatte bitiyor olsun bitmiş ya nasılsın anestezi filn nasıldı

Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay sonra evleniyorum. Düğün öncesi ameliyat olmak için plan yapiyorum. Süre az kaldığı için tedirginim. Böyle bir deneyimi olan var mı? Şimdiden teşekkürler

geçmiş olsun çokk evet uzun sürmüş ben çalıştığım hastanede takip ediyorum protez ve dikleştirme ameliyatları 2 saatte bitiyor olsun bitmiş ya nasılsın anestezi filn nasıldı

Canim benim operasyonum kisa surdu. Yanlislikla bana yazdin sanirim :))

Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay sonra evleniyorum. Düğün öncesi ameliyat olmak için plan yapiyorum. Süre az kaldığı için tedirginim. Böyle bir deneyimi olan var mı? Şimdiden teşekkürler

Bence 2 ay; doktor bulman, randevu alman, ne istedigine karar vermen, icine sindirmen ve operasyon icin cok kisa bir zaman. Hem odemlerin bile tam inmemis olacak. Ama kafaya taktiysan evlendikten sonra da yaptirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…