İnşallah çok rahat ve başarılı bir ameliyat geçirirsin canım.Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..
Ağrısız acısız güzel ameliyatların olsun... İnşallah istediğin göğüslere sahip olursun.. Bol şanslar...Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..
Geçmiş olsun şimdiden hayırlı olsun arkadaşım darısı başımıza.Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..
Evet sonradan farkettım kusurabakma heyecandan dıkkatım dağınık1.si bu mesajı ben yazmadım ama ben yazmışım gibi görünüyor neden anlamadım .. Yani bana ait bir mesaj değil!
2. Si Ben ameliyatımı 2011 senesinde oldum. 400cc kas zarı altı yuvarlak protez oldu çok memnunumGayet doğal bana göre mükemmel bir sonuca ulaştım . Darısı başına olsun
Kendıne geldıgınn gıbı bekliyorumm yorumlarıı :)Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..
Canımm nasıl oldun nnasıldı amelıyatKendıne geldıgınn gıbı bekliyorumm yorumlarıı :)
Uzun sürmüş ameliyatın.. İnşallh çabuk toparlarsın. Ağrın sızın olmaz.. Geçmiş olsun.. Sen atlattın sıra bizde bundan sonra iyi haberlerini bekliyoruz...Kızlar 12 de gırdim ameliyata 3 Buçukta çıkyım şimdi iyiyim biraz aöa agrım var yarına daha iyİ olurum inşallah
Geçmiş olsun canım.çabucak atlatırsın inşallah:)Kızlar 12 de gırdim ameliyata 3 Buçukta çıkyım şimdi iyiyim biraz aöa agrım var yarına daha iyİ olurum inşallah
Canım çık geçmiş olsun, umarım iyisindirKızlar 12 de gırdim ameliyata 3 Buçukta çıkyım şimdi iyiyim biraz aöa agrım var yarına daha iyİ olurum inşallah
Geçmiş olsun arkadaşım Güle güle kullan.bizde şu stresten bi kurtulsak.Sagolun kızlar bu gün birazdaha iyiyim ama şişler çok ameliyatım hem dikleştirme hem protez oldugu için uzun sürdü
Kızlar 12 de gırdim ameliyata 3 Buçukta çıkyım şimdi iyiyim biraz aöa agrım var yarına daha iyİ olurum inşallah
Öncelikle iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma çok teşekürler bu gün ameliyatımın 3 günü birazdaha iyiyim ama şişler çok normale döndügünde güzel olucaklar inşallah. Darısı diger isteyen arkadaşlarımın başına inşallah
geçmiş olsun çokk evet uzun sürmüş ben çalıştığım hastanede takip ediyorum protez ve dikleştirme ameliyatları 2 saatte bitiyorCanim sanada gecmis olsun ayni gun olmusuz ameliyatimizi. Bende diklestirme olmadi protez yeterli geldi. Iyisindir umarim. biran once toparlanirsin insallah
geçmiş olsun çokk evet uzun sürmüş ben çalıştığım hastanede takip ediyorum protez ve dikleştirme ameliyatları 2 saatte bitiyorolsun bitmiş ya nasılsın anestezi filn nasıldı
Merhaba arkadaşlar. Ben iki ay sonra evleniyorum. Düğün öncesi ameliyat olmak için plan yapiyorum. Süre az kaldığı için tedirginim. Böyle bir deneyimi olan var mı? Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?