Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben burada dikleştirmeye ihtiyaç duyduğu halde yaptırmayıp büyük cc li silikon koyduranların sonradan mutsuz olup 1 operasyona daha ihtiyaç duyduklarını okumuştum canım ;)

Aslinda bende burda doktora guvenmek gerektigini ogrendim. Cunku dogal olsun diye tutturanlarin gogusleri kucuk oluyor. Żaten olcup bicip gogus kafesine en uygun protezi takiyorlar. Birde toparlama gerekiyorsa mutlaka yapilmali yoksa buyuk protez kurtarmayabiliyor.

Ben burada dikleştirmeye ihtiyaç duyduğu halde yaptırmayıp büyük cc li silikon koyduranların sonradan mutsuz olup 1 operasyona daha ihtiyaç duyduklarını okumuştum canım :KK66:
Bende istiyorum dikleştirme canım nekadar büyük silikon da taktırsan meme ucu aşağıda oluyor.. Gerçi realself diye bir site var orada birsürü öncesi ve sonrası fotoğraf var onlar kafamı karıştırdı..bazı Sarkık memeler baya dikleşiyor silikonla ama bazılarının sıfır memeden silikonla sarkık hale gelebiliyor. Sanırım birkaç dr la konuşmak lazım. Bizim drlarımız kesinlikle daha iyi

Aslinda bende burda doktora guvenmek gerektigini ogrendim. Cunku dogal olsun diye tutturanlarin gogusleri kucuk oluyor. Żaten olcup bicip gogus kafesine en uygun protezi takiyorlar. Birde toparlama gerekiyorsa mutlaka yapilmali yoksa buyuk protez kurtarmayabiliyor.
Haklısın benim omuzlarım çok geniş hatta üçgen gibi üst kısmım göğüs kafesim geniş.. En iyi sonucu dr bilir ben ne kadar araştırsam da kişiye özel sonuçta operasyonlar..

Haklısın benim omuzlarım çok geniş hatta üçgen gibi üst kısmım göğüs kafesim geniş.. En iyi sonucu dr bilir ben ne kadar araştırsam da kişiye özel sonuçta operasyonlar..

Sadece omuzlarla da bitmiyo iş. basenlere de bakiyo benim doktorum mesela. tabiki fikirlerimizi dile getirip sonrasini doktora birakmaliyiz. Cunku anladigim ve gordugim kadariyla turk doktorlar abartiyi sevmiyorlar zaten.

Sadece omuzlarla da bitmiyo iş. basenlere de bakiyo benim doktorum mesela. tabiki fikirlerimizi dile getirip sonrasini doktora birakmaliyiz. Cunku anladigim ve gordugim kadariyla turk doktorlar abartiyi sevmiyorlar zaten.
Bizlerde çok sevmiyoruz sanırım türk milleti olarak.. Yurt dışında 800cc ye kadar takıyorlar çok kötü bir görüntü.. Bize 400cc çok geliyor

merhaba kızlar bu operasyon acılımıdır ? ve en önemlisi iz kalırmı ?:110:

merhaba kızlar bu operasyon acılımıdır ? ve en önemlisi iz kalırmı ?:110:
Canım bende ameliyat olmadım ama yaptığım araştırmalar doğrultusunda ne izsiz ne de acısız ameliyat var. İzler yapılacak operasyona göre değişiyor.. Ameliyat sonrası ağrı da yapılacak operasyona ve kişiye göre değişiyor. Ağrı eşiğin yüksekse eğer çok zorlanmazsın ilk günlerde. Yine de bu konuda ameliyat olan arkadaşlardan bilgi almanda fayda var ben teoride biliyorum yaşayıp görcem bir ay sonra ...

arkadaşlar 10 günlük ameliyat olan arkadaşlardan foto görmek istiyorum..benim tam 10 gün oldu fikir edinmem gerek.:((

merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

Selam benım de 2 nisanda ameliyatım var. doğal yapılacağını düşünüyorum. ben de anesteziden çok korkanlardım o yüzden sedasyon ve lokal olacağım. yuvarlak mı damla mı dersen ben de plastik cerrahi hastanesinde çalışıyorum bu konularla içli dışlıyım. sen doktoruna ne istediğini söyle o zaten yuvarlak mı damla mı daha uygun olur sana yardımcı olur. bana yuvarlak konacak.

ben yalovada oturuyorum ama iyi bi estetik cerrah nerde bulursam orda yaptırmayı düşünüyorum istanbul bursa izmit izmir farketmez
canım merhaba, iyi bir doktor olsun diyorsan sana yardımcı olabilirim hatta şöyle yapalım 2 nisanda ameliyatım var önce ve sonra fotoğraflarını, ameliyat deneyimlerimi aktarırırm sana :KK50:

Canım bende ameliyat olmadım ama yaptığım araştırmalar doğrultusunda ne izsiz ne de acısız ameliyat var. İzler yapılacak operasyona göre değişiyor.. Ameliyat sonrası ağrı da yapılacak operasyona ve kişiye göre değişiyor. Ağrı eşiğin yüksekse eğer çok zorlanmazsın ilk günlerde. Yine de bu konuda ameliyat olan arkadaşlardan bilgi almanda fayda var ben teoride biliyorum yaşayıp görcem bir ay sonra ...
Ben sızden önce yaşayacagımmm :(

Ben sızden önce yaşayacagımmm :KK43:
Ayy evet senin az kalmış yahu darısı bizim başımıza. Ben şimdiden heyecan içindeyim senin kadar az kalsa ne yaparım bilmem :KK17: en ağrısızından bol memnuniyetli ameliyatın olur inşallah.. Bizimle deneyinlerinizi paylaşın bu dönemde kızlarr:KK25:

Ayy evet senin az kalmış yahu darısı bizim başımıza. Ben şimdiden heyecan içindeyim senin kadar az kalsa ne yaparım bilmem :KK17: en ağrısızından bol memnuniyetli ameliyatın olur inşallah.. Bizimle deneyinlerinizi paylaşın bu dönemde kızlarr:KK25:
Ben estetık hastanesınde calıstıgımdan bır anda karar verdım doktora gorundum ve randevu aldım teK Avuntum genel Degıl Sedasyonla amElıyata ALınacak olmAm :)

Ben estetık hastanesınde calıstıgımdan bır anda karar verdım doktora gorundum ve randevu aldım teK Avuntum genel Degıl Sedasyonla amElıyata ALınacak olmAm :)
haydi inşallah istediğin gibi göğüslere sahip olursun.. Bir şekilde atlatıyorsun ağrıyı sızıyı ama sonrasinda istediğin sonuca ulaştığında hiçbirşeyi görmüyorsun iyiki de yaptırmışım diyorsun. İnşallah bu cümleleri kurup bizimle paylaşırsın yaşadığın süreci..

Selam benım de 2 nisanda ameliyatım var. doğal yapılacağını düşünüyorum. ben de anesteziden çok korkanlardım o yüzden sedasyon ve lokal olacağım. yuvarlak mı damla mı dersen ben de plastik cerrahi hastanesinde çalışıyorum bu konularla içli dışlıyım. sen doktoruna ne istediğini söyle o zaten yuvarlak mı damla mı daha uygun olur sana yardımcı olur. bana yuvarlak konacak.
1.si bu mesajı ben yazmadım ama ben yazmışım gibi görünüyor neden anlamadım .. Yani bana ait bir mesaj değil!
2. Si Ben ameliyatımı 2011 senesinde oldum. 400cc kas zarı altı yuvarlak protez oldu çok memnunum ;) Gayet doğal bana göre mükemmel bir sonuca ulaştım . Darısı başına olsun ;)

Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..

Slm kızlar ben yarın sabh saat 9 da hastanede olucam ameliyat için istanbuldan denizliye geldim denizli devlet hastanesinde cengizbayram ameliyat edicek hem dikleştirme hem protez koycak 300cc 325cc 350cc 375cc bunlardan hangisi uygun olursa onu koyucam dedi heyecanım anlatamam uyuyamam bu gece sanırım inşallah iyi geçer iyleşme için doktorum mızmız bir bayansan bi hafta on güne anca diyo ama.degilsen 3 gün sonra daha iyi olursun dedi..
Hayırlı olsun canım bende aynı işlemlerden geçtim umarım herşey istediğin gibi olur.bunun mızmızlıkla hiçbir alakası yok.Heyecan olayı fenaaaaaaa bende de vardı :) başarılar kendine gelince yaz biz yine seni takip ederiz.

Back