• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

:KK70::KK70::KK70:
Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahu:110: ben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur :KK57: aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak
Düşünsene göbekte ödem , popumuzda da ödem oluyormuş..... Iki ucu sivri bişeye dönüşürüz

Canım bana meme ucundan kas altına 375cc konuldu. Şuan 4 günlük sag koltuk altıma dogru agrım oluyor bu gün doktora gidicem
Bari ödem dudaklarımızda olsun :KK70:Şöyle Arap bacı olalım, bi dudağı yerde bi dudağı gökte:KK70:
vallahi olmayacak yerde ödem oluyor. Bilmiyor bu ödem olacağı yeri .. Ayy ben çok takıntılıyım göbek konusunda :KK43: gece yattığım yerde bile aklıma geliyor mekik çekiyorum :KK24: ilahiiii mutluluk öyle dudakta olmasın yahu :D

Nasıl vücudunda da ödem oluyor mu yahu:110: ben sadece memelerde ödem oluyor sanıyordum tüm vücutta nasıl olur :KK57: aman allahım yaza fit girelim memeleri yaptıralım derken birde göbüşümüz mü çıkacak

Esim dalga geciyodu. Bu gobekle silikonlarin gozukmuyo bile diye :)) bugun birax indi gibi ama hala gobekliyim canim 4 kilo fazlam var tartida. Nezaman incek bilmiyorum.

Esim dalga geciyodu. Bu gobekle silikonlarin gozukmuyo bile diye :)) bugun birax indi gibi ama hala gobekliyim canim 4 kilo fazlam var tartida. Nezaman incek bilmiyorum.
Anaamm benimki der silikonu göbeğine mi taktı yoksa dr diye, zaten dr um genç diye gıcık bu aralar :KK34:

:KK70:
Benimkinin son esprisi : koordinatlari vereyimde fuzeleri buraya gonder diyo bugun. :)))) onada eglence cikti.
19 mayıs haftası oliim diye düşünmeye başladım ya GAZZZZZ-elleciğim sayesinde ;) benim kankalardan biri de 16 Mayıs'ta okul projesi için İsveç e gidiyo.ben ona bu yeni gelişmeyi söyleyince " Canııııım keşke uçak bileti almasaydım , senin füzelerle giderdim " dedi:KK70:

19 mayıs haftası oliim diye düşünmeye başladım ya GAZZZZZ-elleciğim sayesinde :KK66: benim kankalardan biri de 16 Mayıs'ta okul projesi için İsveç e gidiyo.ben ona bu yeni gelişmeyi söyleyince " Canııııım keşke uçak bileti almasaydım , senin füzelerle giderdim " dedi:KK70:
Hahahaha yahu hayatımda tek güldüğüm yer bu forum oldu :D gün yüzü görmemiş espiriler burada ;)

19 mayıs haftası oliim diye düşünmeye başladım ya GAZZZZZ-elleciğim sayesinde :KK66: benim kankalardan biri de 16 Mayıs'ta okul projesi için İsveç e gidiyo.ben ona bu yeni gelişmeyi söyleyince " Canııııım keşke uçak bileti almasaydım , senin füzelerle giderdim " dedi:KK70:

Sanırım siz u konuyla ilgili bilgilisiniz fiyatlarından bahsedermısınız
Estağfurullah canım, ben de burada öğrendim bazı fiyatları , Hacettepe'de 5000-5500 civarı , özellerde de yine 5500 - 10000 arası .devlet hastanelerinde de 4000 civarı sanırım.en iyisi tek tek görüşmen;)

Estağfurullah canım, ben de burada öğrendim bazı fiyatları , Hacettepe'de 5000-5500 civarı , özellerde de yine 5500 - 10000 arası .devlet hastanelerinde de 4000 civarı sanırım.en iyisi tek tek görüşmen:KK66:

bugün hacettepeye gittik eşimle 3600 fiyat verdi silikonla birlikte ama stajerler yapıyo prof istersemde 2000 fln fark edermişim

Back