canım meraba beni izlemeye alırımısn merak ediyorum araştırmadayımGöğüs dokum çok az olduğu için drum. 275 cc sağ tarafa orta sola yüksek profil taktı yuvarlak model memeucundan koydu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım meraba beni izlemeye alırımısn merak ediyorum araştırmadayımGöğüs dokum çok az olduğu için drum. 275 cc sağ tarafa orta sola yüksek profil taktı yuvarlak model memeucundan koydu canım
Dr.un kim.kas ustunde gercekten cok kolay surec geciyor..bide cc olcusu beden yapisiyla cok alakali.omuz genisligi, kalca genisligi falan hepsi goyus seklini olumlu veya olumsuz gosterebiliyor.banada 250 kas ustu takildi.ben cok buyuk istemedigim icin buyuklugunden memnunum.[/QUOTE]TE="prensess21, post: 39837836, member: 653395"]Aslinda ben druma birakmistim.beğendiğim resimleri gosterio cok büyük olmasin ama yaptirdigima degsin gözümü doyursun demistim. Göğsünün azimsanmayacak kadar cok göğüs cilt dokunda kalin o yuzden kas üstü olacak dedi. Sureclerim daha kolay olacak diye hemen kabul oldum. Yani kas üstü 250 cc high profil konuldu
Dur daha yolun başındasın, 3-4 aydan itibaren gerçek görüntüye kavuşmaya başlayacak.arkadaşlar 325 cc 10 gun oldu.. yaptıran varsa aynı şekilde görmek istiyorum..sanırım karşılaştırma içimi rahatlatacak..artı kac ayda gercek görüntü olacak..yani 10 gün erken mi karar vermek için..
Merhaba arkadaşlar.. Yaklşık bir yıldır ameliyat olmaya karar verdim ve cesaretimi anca toplayıp ankarada eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya diye bir dr la tlf da görüştüm. Kendisinin sınavınolduğu için 5nisandan sonra müsait olacağını söyledi.. 15nisan gibi muayeneye gidicem ve hemen o hafta içinde ameliyat olucam.. Ben tenis antrenörüyüm bunu dr la da konuştum bana 20gün içinde mesleğime dönebileceğimi söyledi. Hem meme başından dikleştirme ve silikon yapılacak büyük bir ihtimal.. Silikonla toparlanamayabilir çünkü.. Sizc dediği gibi 20günde iyileşirmiyim. Çünkü raketin ağırlığı ortalama 300gr ve göğüs kasları sürekli çalışıyor sert gelen toplarla raketin ağırlığı artıyor.. Teşekkür ederim şimdidenDur daha yolun başındasın, 3-4 aydan itibaren gerçek görüntüye kavuşmaya başlayacak.
bence imkansız 20 gunmu şaka yapıyor olmalı 2 aydan önce sporu önermiyorlar ki heleki sen kollarını çalıştıran bir spor yapıyosun 20 gunde cok zorMerhaba arkadaşlar.. Yaklşık bir yıldır ameliyat olmaya karar verdim ve cesaretimi anca toplayıp ankarada eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya diye bir dr la tlf da görüştüm. Kendisinin sınavınolduğu için 5nisandan sonra müsait olacağını söyledi.. 15nisan gibi muayeneye gidicem ve hemen o hafta içinde ameliyat olucam.. Ben tenis antrenörüyüm bunu dr la da konuştum bana 20gün içinde mesleğime dönebileceğimi söyledi. Hem meme başından dikleştirme ve silikon yapılacak büyük bir ihtimal.. Silikonla toparlanamayabilir çünkü.. Sizc dediği gibi 20günde iyileşirmiyim. Çünkü raketin ağırlığı ortalama 300gr ve göğüs kasları sürekli çalışıyor sert gelen toplarla raketin ağırlığı artıyor.. Teşekkür ederim şimdiden
Çok zor hatta asilin dediği gibi imkansız, ben 1.5 aylıkken bile temizlik yapmam gerektiği için temizlik yaptım ama çok dikkatliydim, ani hareketler ve sürtünmeler tehlikeli..Merhaba arkadaşlar.. Yaklşık bir yıldır ameliyat olmaya karar verdim ve cesaretimi anca toplayıp ankarada eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya diye bir dr la tlf da görüştüm. Kendisinin sınavınolduğu için 5nisandan sonra müsait olacağını söyledi.. 15nisan gibi muayeneye gidicem ve hemen o hafta içinde ameliyat olucam.. Ben tenis antrenörüyüm bunu dr la da konuştum bana 20gün içinde mesleğime dönebileceğimi söyledi. Hem meme başından dikleştirme ve silikon yapılacak büyük bir ihtimal.. Silikonla toparlanamayabilir çünkü.. Sizc dediği gibi 20günde iyileşirmiyim. Çünkü raketin ağırlığı ortalama 300gr ve göğüs kasları sürekli çalışıyor sert gelen toplarla raketin ağırlığı artıyor.. Teşekkür ederim şimdiden
ben evi bile supurmedım 1 ay korkumdanÇok zor hatta asilin dediği gibi imkansız, ben 1.5 aylıkken bile temizlik yapmam gerektiği için temizlik yaptım ama çok dikkatliydim, ani hareketler ve sürtünmeler tehlikeli..
genelde benım dikkatımı çeken dikleşirme yapırmıyım derken çok fazla buyuk protez kullanılıyo buda sonradan kişiyi mutsuz ediyo yanı buyuk dusunmuyorsan spor konusundada cidden çok zor ben 4.5 ay oldu ameliyat olalı direk göğüs çalıştıran spor haretleri yapmaya korkuyorum gerçi benımde pinpirkliğim ama senide direk kol çalışıryo ve yopun hızı sert vurman canını acıtır diye dusunuyorumBen de buradaki yorumları okuduktan sonra imkansız olacağını düşünüyorum.. Uykularım kaçıyor bu aralar.. Napıcağıma da karar veremedim sadece silikon mu yaptırsam yoksa dikleştirme de olsa mı ona karar veremezken şimdi iyileşme süreci de eklendi buna
Bir iki ay yanıma yardımcı antrenör alıcam anlaşılan. Birde anlayamadığım ben çocukluğumdan beri spor yapıyorum ani kilo alıp vermelerimÇok zor hatta asilin dediği gibi imkansız, ben 1.5 aylıkken bile temizlik yapmam gerektiği için temizlik yaptım ama çok dikkatliydim, ani hareketler ve sürtünmeler tehlikeli..
benim omuzlarım aşırı geniş hatta çoğu zaman utanıyorum askılı giymeye üçgen bir üst yapım var kaç cc olur bilmiyorum ama aşırı büyük istemiyorum. Birde öocukluğumdan beri spor yapıyorum ama göğüslerimin içi boşaldı resmen kilo vermemden dolayı sanırım.. Zaten meme başı aşğıda büyük bir meme istemiyorum. Dr kas altına yapılacağını söyledi tlf da ızın uzun konuştuk. Büyük bir protez zaten beni zorlar yaptığım spordan dolayı.. Kafam allak bullak bu aralarben evi bile supurmedım 1 ay korkumdan
genelde benım dikkatımı çeken dikleşirme yapırmıyım derken çok fazla buyuk protez kullanılıyo buda sonradan kişiyi mutsuz ediyo yanı buyuk dusunmuyorsan spor konusundada cidden çok zor ben 4.5 ay oldu ameliyat olalı direk göğüs çalıştıran spor haretleri yapmaya korkuyorum gerçi benımde pinpirkliğim ama senide direk kol çalışıryo ve yopun hızı sert vurman canını acıtır diye dusunuyorum
birde kasaltına yapılcaksa yardımcı antrenör kesin şart birde haketten kucuklugunden beri spor yapıyosan göğsünde okdar sarkma nasıl oldu ki göğsunu çalıştıryon cunkuBir iki ay yanıma yardımcı antrenör alıcam anlaşılan. Birde anlayamadığım ben çocukluğumdan beri spor yapıyorum ani kilo alıp vermelerim
benim omuzlarım aşırı geniş hatta çoğu zaman utanıyorum askılı giymeye üçgen bir üst yapım var kaç cc olur bilmiyorum ama aşırı büyük istemiyorum. Birde öocukluğumdan beri spor yapıyorum ama göğüslerimin içi boşaldı resmen kilo vermemden dolayı sanırım.. Zaten meme başı aşğıda büyük bir meme istemiyorum. Dr kas altına yapılacağını söyledi tlf da ızın uzun konuştuk. Büyük bir protez zaten beni zorlar yaptığım spordan dolayı.. Kafam allak bullak bu aralar
Bence de pek mümkün değil.20 günlükken büyük ölçüde rahatlamış oluyor insan ama yine de kontrollü,dikkatli hareket etmek gerekiyor.Merhaba arkadaşlar.. Yaklşık bir yıldır ameliyat olmaya karar verdim ve cesaretimi anca toplayıp ankarada eğitim ve araştırma hastanesinde yüksel kankaya diye bir dr la tlf da görüştüm. Kendisinin sınavınolduğu için 5nisandan sonra müsait olacağını söyledi.. 15nisan gibi muayeneye gidicem ve hemen o hafta içinde ameliyat olucam.. Ben tenis antrenörüyüm bunu dr la da konuştum bana 20gün içinde mesleğime dönebileceğimi söyledi. Hem meme başından dikleştirme ve silikon yapılacak büyük bir ihtimal.. Silikonla toparlanamayabilir çünkü.. Sizc dediği gibi 20günde iyileşirmiyim. Çünkü raketin ağırlığı ortalama 300gr ve göğüs kasları sürekli çalışıyor sert gelen toplarla raketin ağırlığı artıyor.. Teşekkür ederim şimdiden
Deri fazlalığı var şuan.. Gelişme çağındayken aşırı büyümüştü göğüslerim lise zamanlarımda. Kiloluydum da. Sonra 10-15arası kilo verdim ve deri kendini toparlayamadı. Yaptığım sporlar sadece yağ yakmamı sağladı o deri de muhtemelen kesilip alınmadıkça toparlanamayacak. Boyum 1.69 kilom şuan 56..lisedeyken 75i gördümbirde kasaltına yapılcaksa yardımcı antrenör kesin şart birde haketten kucuklugunden beri spor yapıyosan göğsünde okdar sarkma nasıl oldu ki göğsunu çalıştıryon cunku
o konularda çok bilgim yok canım ama sporda dikkatli olmanı öneririm hayırlısı olur insallah :)Deri fazlalığı var şuan.. Gelişme çağındayken aşırı büyümüştü göğüslerim lise zamanlarımda. Kiloluydum da. Sonra 10-15arası kilo verdim ve deri kendini toparlayamadı. Yaptığım sporlar sadece yağ yakmamı sağladı o deri de muhtemelen kesilip alınmadıkça toparlanamayacak. Boyum 1.69 kilom şuan 56..lisedeyken 75i gördümAslında çok da sarkık değil 1.evrede yaptığım araştırmalara göre. Meme başı alt kıvrım yerinin üstünde kalıyor
Erkek arkdaşımda tenis antrenörü ya ona yönlendiricem öğrencilerimi yada yardımcı antrenör alıcam .. Kafaya taktım vallhi yaz gelmeden iyileşeyimDeri fazlalığı var şuan.. Gelişme çağındayken aşırı büyümüştü göğüslerim lise zamanlarımda. Kiloluydum da. Sonra 10-15arası kilo verdim ve deri kendini toparlayamadı. Yaptığım sporlar sadece yağ yakmamı sağladı o deri de muhtemelen kesilip alınmadıkça toparlanamayacak. Boyum 1.69 kilom şuan 56..lisedeyken 75i gördümAslında çok da sarkık değil 1.evrede yaptığım araştırmalara göre. Meme başı alt kıvrım yerinin üstünde kalıyor
yaptır tabi ne kaadar erken okadar iyi canımYardımcı a
Erkek arkdaşımda tenis antrenörü ya ona yönlendiricem öğrencilerimi yada yardımcı antrenör alıcam .. Kafaya taktım vallhi yaz gelmeden iyileşeyimNisanın 20bile olsa ameliyat yaza toparlarımsanırım
o konularda çok bilgim yok canım ama sporda dikkatli olmanı öneririm hayırlısı olur
teşekkür ederim inşallah hayırlı olur değer herşeyeo konularda çok bilgim yok canım ama sporda dikkatli olmanı öneririm hayırlısı olur insallah :)
ahaha herkesin baştaki araştırma doktor seçme evresi sonrası iyileşme evresi sonra ahh ne kadar guzel memişlerim var evresi ahaha şimdiden hayrlısı olsu canım :)teşekkür ederim inşallah hayırlı olur değer herşeyeBen biraz daha araştırma yaparsam dr un yanında asistan olarak çalışmaya başlayacağım sanırım okumadığım yazı izlemediğim ameliyat kalmadı
Teşekkür ederim.. İnşallah herşey güzel olur da ben de öncesi ve sonrası diye bir albüm yaparımahaha herkesin baştaki araştırma doktor seçme evresi sonrası iyileşme evresi sonra ahh ne kadar guzel memişlerim var evresi ahaha şimdiden hayrlısı olsu canım :)